2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

prenssevgilisi başlıyorum fotğraf eklemeye. gözüme çarptıkça koyacağım buraya. bu tarz modeller alırsan uygun olacaktır sana diye düşünüyorum canım. renk olarak önerim portakal rengi, pembe, mavi ve yeşilin açık tonları...

hımmm sana şöle anlatayımm tefalin varmıydı bilmiyorum ama tost makinesinden bahsedıyorum demir gıbı oluyoo ya dış yüzeyı kaldırmak içinde sapıda demir oluyoo öle istiyorumm.aslında kırmızı serilerde hosuma gidiyoo ama bakıyımm biii saoll canımm:))

o zaman bu tam sana göre sankii

Selam kızllaarrrrr

ÖZledim sizleri çookk.... Havalar da ne çok soğudu yahu kışı getirdik sonunda Ekimi de yarıladık zaten Ayyy Aralık yaklastıkca ıcım daha da kıpır kıpır oluyor... Bir de etrafımdakıler ohooo 8 aycık hıcbısey degıl hemen gecer dıyorlar artık daha da heyecanlanıyorum ve mutlu oluyorum Bitecek bu hasret kızlar kavuşacağız artık çok az kaldııı

inşallah canım. çabuk geçer senin için zaman umarım

anladim canimm benim aldigim demir gibi metal yani du resmini koyiyim sana
Eki Görüntüle 271488

baharrr canim sen nerelerdesinnnn ((((((((((((((((((((((((((((((((((( havalarda soguduuuu az zamanimiz kaldi tatlim banada ole diyo herkes aaa 7 ay azmis dediklerinde bende cok mutlu oluyorum bide seninle denk gelsek konusmaya L:) dahada mutlu olucammm

inşallah canım. çabuk geçer senin için zaman umarım

hepımız ıcın cabuk gecsın canım benımmm sevdıklerımıze kavusalım artık

bebıs ben msnden yazdım sana ama sen gene msne gıremıyosun sanırım ((((((( o aksam da bekledım ama gelmedın ben de cıktım cok uykum geldı cunku (( sımdı de gırdım ama sen yoksun yınee tabı yarın kociş gelecek hazırlık yapıosun dımıııı :)))) ınsallah cok guzel bır gun gecırırsınız tatlım )) ınsallah bır ara yakalarım senı burda :)))

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr msn deyimmmm

havnnnnnn tatlimmmm oo siyah pembeli resime bayildimmm ama siyah giymiiiimiiii ne yapsamm persembe bakicam resimleri atarim size ama tamda benim düsündügüm modeller bunlar cicikosuuuuum cok sagol emegine sagliiiiik

merhaba arkadaşlar bende bir 2012 gelini olarak aranıza karışıyorum :) size bi konuda fikir sormam gerek kirada oturacak olanlar evlerini ne zaman tutmayı planlıyolar acaba? çünki nişanlımın ailesi tarafından öyle hemen tutmaya gerek yok boşuna kira ödemeyin gibi bir uyarı aldıkta açıkcası 2-3ay kalada nasıl olur ha deyince bulunmaz bulunsa yerleşilmez bilmiyorum noolur fikir verin

ocak da evleniyoruz.. yer aramaya geçen ay başlamıştık bulduk kasım başında anlaşma yapılacak.. eşyalar gidecek yani ev bulduktan sonra 2-3 ay ideal

havnnnnnn tatlimmmm oo siyah pembeli resime bayildimmm ama siyah giymiiiimiiii ne yapsamm persembe bakicam resimleri atarim size ama tamda benim düsündügüm modeller bunlar cicikosuuuuum cok sagol emegine sagliiiiik

onun üzerinde pembe olduğu için ve siyahın üzerinde gri desenler olduğu için koydum. net siyah olarak durmuyor çünkü, şık parlak alımlı duruyor. çok beğendiğim bir model o. baktıklarının resmini çek de bakalım burdan canım. fikir vereyim ona göre karar vermen için

hoşgeldin canım. bence de iki üç ay kafi olacaktır. diğer hazırlıkları halletikten sonra evi döşemeyi halledersiniz. beş ay öncesinden falan bakmaya başlayın iki üç ay varken de tutun derim ben

hosgeldin tatlim.hhakkinda herseyin hayirlisi olsun.bbenim dugunum haziranda.. nisanda evi ttutucaz hayirlisi ile esyalardi tadilatlariydi derken anca yerlesiriz diye dusundukk ..

Bencde 2-3 ay kafi olucaktır 3 ay öncesinden bakar baktınız gibi hoşunuza gideni tutarsınız yani en geç 1,5 2 ay kala tutmuş olmanız lazımki ancak yerleşirsiniz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…