- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.261
arkadaşlar ben elektirik süpürgesi almak istiyorum ama nasıl bişey alsam bilmiyorum önerileriniz varmı ?
arkadaşlar ben elektirik süpürgesi almak istiyorum ama nasıl bişey alsam bilmiyorum önerileriniz varmı ?
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
inanılmaz mutluyum askerimden iş yerime kucak dolusu gül geldi
bayıldım, süper ama süper bir jest :) ben bile heyecanlandım ben de istiyorum söylüyorum ama yok, nişanlanınca yapacak galiba
çok romantik... mutluluğun daim olsun canım :) güllere boğulasın ömür boyu :)
canım benim çok saol inşallah hepimiz çoooooook mutlu olurus gül bi geldi ne şanslı kadın bu dedim benim ismimi deyince şok oldum :))
sevgilim çok şanslı yazmışsın, sen de çok şanslısın demek ki :)) iki şanslı birbirini bulmuş :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr
inanılmaz mutluyum askerimden iş yerime kucak dolusu gül geldi
onun üzerinde pembe olduğu için ve siyahın üzerinde gri desenler olduğu için koydum. net siyah olarak durmuyor çünkü, şık parlak alımlı duruyor. çok beğendiğim bir model o. baktıklarının resmini çek de bakalım burdan canım. fikir vereyim ona göre karar vermen için
Kız kardeşimde bende su filtreli arnica bora almıştık.. o haziran da evlendi inanılmaz memnun.. bende ocak da evleniyorum o zaman da yorum yazarım ama alıp pişman olanı görmedim.. bi göz at istersen
aslında şuan rowentayla arnica bora ya bakıyorum da sizlerde onları önermişsınız teşkkür ederim sıra ikisinin arasında tercih yapmaya kaldı
cok begendim cicimmmm yaa
tavsiyelerden çok ikisinide gör duy öle al canım...Çünkü neye göre kime göre iyi deyince herkesin fikri farklı... mesela birinin eski süpürgesi kötüdür sonra biraz daa iyi alır oooo bu süper der yada biri almıştır en iyi makineden ucuz orta halli bişe alır der bu ne kötü diye ...o yüzden kararı ve fikri sen belirle aklına yazdığın modelleri git yerinde gör ve özelliklerini incele
teşk ederim doğru diyosun tatlımm ablam Rowenta Silence Force kullanıyo onu biliyorum çokda memnun ama arnica bora nasıl acaba onunla ilgili bi fikrim yok
bende rowenta slience force compact aldım mesela canım ama yerinde gidip karşılaştır kafanı bulandırma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?