2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar giremiyorum bu aralar nete çok yoğunum neler yapıyosunuz

dün akşam nişanlım bizdeydi yemek yedik birlikte çok özlemişim aşkımıda yoğunluktan birbirimize zaman bile ayıramıyoruz

kızlar giremiyorum bu aralar nete çok yoğunum neler yapıyosunuz

dün akşam nişanlım bizdeydi yemek yedik birlikte çok özlemişim aşkımıda yoğunluktan birbirimize zaman bile ayıramıyoruz

iyilik valla tatlşım nolsun ıste ben hep bıldıgın gıbıyım :))

Ayy ne hos canım ya bırlıkte yemek yemıssınız ıste ben de bıan once yarın olsa da askıma kavussam dıye beklıyorum :26: Ama az kaldı bu gunlerın bıtmesıne canım cok guzel gunler bızı beklıyor ınanıyorum buna zaman su gıbı akıp gececek

aldıkların hayırlı olsun baharcımkocişimle allaha şükür aram çok iyi bende bir an önce kış gelsin ve bitsin istiyorum normalde hiç sevmem kışı ama bir an önce yeni yıla girelim istiyorıum

annemler falanda bizimleydi onun tadı ayrı oluyo ya kaçamak bakışlar falan amin inşlh herşey gönlümüze göre olur

Son düzenleme:
aldıkların hayırlı olsun baharcımkocişimle allaha şükür aram çok iyi bende bir an önce kış gelsin ve bitsin istiyorum normalde hiç sevmem kışı ama bir an önce yeni yıla girelim istiyorıum

Teşekkür ederim canım beniimmm o kadar etkılenmısım kı aldıklarımdan ruyamda tost makınamda ızgra yaptıgımı goruyordum tam kocs aradı uyandım ona anlattım ruyamı cok guldu heyecanlanıo musun dusununce dıyo dedım ne heyecanlanması etraf cok yaglandı dıye uzuluyodum tam dedım

Aman maşallah canım ya aranız ıyı olsun bıraz daha sabır az kaldı kış da bıtecek 7 ay sonra ınsallah Allah nasıp ederse... Ama gel gelelım ben cok usuyorum ya kızılaya arka arkaya 3 defa kan verdım sımdı kansızım o yuzden bu kıs sanırım zor gececek benım ıcın (( Acaba kızılaya gıdıp verdıgım kanları gerı mı ıstesem

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydin kizlarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ nasilsinizzz..... ooooooooooooooooooooooooooo baharrr burdaymisssssssssssssssssssssssssssss kizzz seni burda gormek ne kadar guzell:)))) bi daha ozletme kendinii bebisimm.......................

selammm ebrucum iyiyiz sen nasılsın bakalım

kanlarımı bana tekrar enjekte edin dersinkan yapıcı şeyler tüket çok işe yarar annemde kansız hep dikkat ediyo yediklerine

baharyayla aldıkların hayırlı olsun güle güle kullan allah ağız tadıyla kullanmayı nasıp etsin insallah bende senin gibiydim beyaz eşyalarımızı aldık yarın geliyoo bende rüyamda görmüşdüm aldığımız gün çok komikti

ya canımmm biz nişanlı şekilde fazla kalmak istemediğimiz için nişanı temmuzda düğünüde eylül ekim gibi yapmayı düşünüyoruzz çokk varya daha

en azından söz falan yapsanız daha iyi olur gibi ama olsun sonuç olarak sende 2012 gelini olcan allahın izniyleaileleriniz görüşüyomu yada haberleri varmı ilişkinizden

biz eşyaları almaya başladık ama daha bizimkiler vermedi bile bende diyorumki ya vermezlerse biz eşyaları alıyoruz ama ozaman ne olcak kaçırırım seni diyor.

en azından söz falan yapsanız daha iyi olur gibi ama olsun sonuç olarak sende 2012 gelini olcan allahın izniyleaileleriniz görüşüyomu yada haberleri varmı ilişkinizden

yaa onun ailesi biliyo tanıyolarda beni benim ailemde biliyo ama ailesini tanıyolar kendisini pek tanımıyorlar uzaktan akraba sayılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…