- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.281
kızlar giremiyorum bu aralar nete çok yoğunum neler yapıyosunuz
dün akşam nişanlım bizdeydi yemek yedik birlikte çok özlemişim aşkımıda yoğunluktan birbirimize zaman bile ayıramıyoruz
Kızllaarrr napıyosunuzzz bakalımm??
Ekımı de yarıladık valla gunler hızlanmaya mı basladı ne :)) Ben de dun cıktım çarsıya tost makınamı blender setımı ekmek kızartma makınamı çaycımı ve de baharat setımı aldımayyy aldıkca alasım geldı valla oderken nasıl olcak orasını bılmıyorum hıc Siz de ne var ne yok bakalım kocişlerle aranız nasıl ne zamandır gıremıyorum uyku tulumu gıbı oldum 10 11 saaat uyuyorum artık Ayyy havalar soguyacakmıs kızlar kar gelıyormus pazar gunu bazı ıllere ayyy sımdıden yazı özledım ama kış gelmeden de yaz gelmez kı dımı amaaa yaz gelsin o zaman artııkkk 2012 gelsin artııkkkkkk
iyilik valla tatlşım nolsun ıste ben hep bıldıgın gıbıyım :))
Ayy ne hos canım ya bırlıkte yemek yemıssınız ıste ben de bıan once yarın olsa da askıma kavussam dıye beklıyorum :26: Ama az kaldı bu gunlerın bıtmesıne canım cok guzel gunler bızı beklıyor ınanıyorum buna zaman su gıbı akıp gececek
aldıkların hayırlı olsun baharcımkocişimle allaha şükür aram çok iyi bende bir an önce kış gelsin ve bitsin istiyorum normalde hiç sevmem kışı ama bir an önce yeni yıla girelim istiyorıum
annemler falanda bizimleydi onun tadı ayrı oluyo ya kaçamak bakışlar falanamin inşlh herşey gönlümüze göre olur
aynen tatlım onun tadı gercekten ayrı oluyo bakısmalar kacamak gulusler falanAyyy ınsallah bu heyecanlar evlendıkten sonra da bıtmez canım yaa :)
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydin kizlarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ nasilsinizzz..... ooooooooooooooooooooooooooo baharrr burdaymisssssssssssssssssssssssssssss kizzz seni burda gormek ne kadar guzell:)))) bi daha ozletme kendinii bebisimm.......................
Teşekkür ederim canım beniimmmo kadar etkılenmısım kı aldıklarımdan ruyamda tost makınamda ızgra yaptıgımı goruyordum tam kocs aradı uyandım ona anlattım ruyamı cok guldu heyecanlanıo musun dusununce dıyo dedım ne heyecanlanması etraf cok yaglandı dıye uzuluyodum tam dedım
Aman maşallah canım ya aranız ıyı olsun bıraz daha sabır az kaldı kış da bıtecek 7 ay sonra ınsallah Allah nasıp ederse... Ama gel gelelım ben cok usuyorum ya kızılaya arka arkaya 3 defa kan verdım sımdı kansızım o yuzden bu kıs sanırım zor gececek benım ıcın(( Acaba kızılaya gıdıp verdıgım kanları gerı mı ıstesem
kızlar giremiyorum bu aralar nete çok yoğunum neler yapıyosunuz
dün akşam nişanlım bizdeydi yemek yedik birlikte çok özlemişim aşkımıda yoğunluktan birbirimize zaman bile ayıramıyoruz
öfff ben daha nişanlı bile değilimmmm
sende nişanlanırsın hayırlısı olsunne zmn peki nişan tarih falan bellimi cnm
ya canımmm biz nişanlı şekilde fazla kalmak istemediğimiz için nişanı temmuzda düğünüde eylül ekim gibi yapmayı düşünüyoruzz çokk varya daha
en azından söz falan yapsanız daha iyi olur gibi ama olsun sonuç olarak sende 2012 gelini olcan allahın izniyleaileleriniz görüşüyomu yada haberleri varmı ilişkinizden
biz eşyaları almaya başladık ama daha bizimkiler vermedi bilebende diyorumki ya vermezlerse biz eşyaları alıyoruz ama ozaman ne olcak kaçırırım seni diyor.
yaa onun ailesi biliyo tanıyolarda beni benim ailemde biliyo ama ailesini tanıyolar kendisini pek tanımıyorlaruzaktan akraba sayılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?