2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hosbulduk canım 18.09.2011 tarihinde nişanlandım canım :) umarım senınde hersey tez zamanda gonlune gore olur...

en azından söz falan yapsanız daha iyi olur gibi ama olsun sonuç olarak sende 2012 gelini olcan allahın izniyleaileleriniz görüşüyomu yada haberleri varmı ilişkinizden

kızlarrr bende 1 sene 3 ay nişanlı kalıcam ,süre çok uzun :) ama çok rahat oluyo nişanlılık.tek kötü yanı bürokrasi :) yapman gereken temel görevlerin oluyo kayınvalideni sık sık aramak halini hatırını sormak bayramlarda akrabalara gitmek (biz ramazanı birlikte geçirdik ölüyoduk valla yorgunluktan,gezcek kapın çoğalıyo) öyle işte tatlı telaşlar mutluluklar oluyo..

allah tamamına erdirsin kızlar ya bende inş eylül ekim gibi gidiciyimde biz nişanlılık devresini uzun tutmak istemiyoruz çünkü aileler işin içine girince işin cıvığı çıkıyo ve laf eden herşeye karışan çok oluyo ama güzeldir nişanlılık evresi he bide daha önceden nişan attım 4 sene nişanlı kaldımda ayıptır söylemesi o yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyo

inşlh ya etrafımda evli çiftleri görüyorum bazen böyle arkadaş gibi yaşıyolar öyle olmaktan çok korkuyorum

aynen canım benim ben de cok korkuyorumm oyle olmaktan :26: ya bırde heyecan bıterse hersey monotonlasırsa falan... Ayyy Allah korusun

kanlarımı bana tekrar enjekte edin dersinkan yapıcı şeyler tüket çok işe yarar annemde kansız hep dikkat ediyo yediklerine

hehehe haklısın canım annem de sureklı sunu ye bunu ye kan yapar dıyor ama hep de hoslasmadıgım seyler Allah günah yazmasın :44: Bir doktora cıksam ıyı olacak canım ya tırnaklarım falan mosmor oluyor başım donuyor anı hareket ettıgımde sureklı halsızın ve cok usuyorum cıkmam lazım dıye dusunuyorum ama nasıl

ammiinn canım benim cümlemize inşallah ben hıc gormezdım aldıklarımızı ama nasıl olduysa bu kez ruyama gırdı canım guzeldı ruyam ama mutfagımızı falan begendım simliydi tezgahım falan

öfff ben daha nişanlı bile değilimmmm

en guzelını yapıyorsunuz canım benım nısanı dugune yakın yap kı degerın hep yuksek olsun benden sana tavsıye bızım 3,5 yıl oldu nısanlanalı da o yuzden dıyorum.. tamam deger bıtmıyor ama flort zamanı gıbı de olmuyor aıleler ısın ıcıne karısınca... gızlı kacamaklar daha heyecan verıcı oluyor :)))

merhaba kızlar bende 2012 yazında evlenıcem inşallah topiği görünce dayanamayıp yazdım :)

hadı hayırlısı canım Allah tamamına erdırsın ınsallah...

aynen canım ya sureklı aıleler ısın ıcınde oluyo zor oluyo o zaman da :)) Allahtan aıleler ıyı gecınıyor bızım de sorun yok )

hayırlısı hakkında canım Allah gonlune gore versın ınsallah

kizlarrrr günaydiiiiiiiiin yarin türkiye yolcusu kalmasiiiiiiiiiiin bu sebepten dolayi telasem vardi nisan elbisemi vardi aklimda hic olmayan bir model size nisan resimlerini atinca göreceksiniz simdilik sürpriz olsuuuuuuuunnnn iki bucuk hafta yokum kasimin ilk haftasina kadar beni özleyiiiiin anaciiiiiim bana bol bol dua edin hersey yolunda gitsin bir aksilik cikmasin

cnm benim gunaydinnnnn/ ne zamandr gorusemiyoruzz... vovvvvvvv gidiyosun demekkiii hadi bakalimmmm dualarimiz seninleee hersey gonlunce olsunn.. geldiginde resimleriii faalan atarsin //herseyi anlatirsinn nasil gecti diyee... hadi baakalim simdiden iyi yolculuklarr... mutlu mutluu gecir nisanini sorunsuz bi sekilde bebisimmm :) elbisenide cok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy cok sevındım canım senın adınaa :))) hadı bakalım resımlerını sabırsızlıkla beklıyoruzzzz guzel haberlerını de tabıkı :)) senı cok ozleyecegızz sekerım dualarımız senınlee

hayırlısı olsun canım.inşallah gönlünce olur herşey. mutluluklar dilerim

ayy cok sevındım canım senın adınaa :))) hadı bakalım resımlerını sabırsızlıkla beklıyoruzzzz guzel haberlerını de tabıkı :)) senı cok ozleyecegızz sekerım dualarımız senınlee

hayırlısı olsun canım.inşallah gönlünce olur herşey. mutluluklar dilerim

canlariiiiiiiiiim cok sagolun icim kipir kipirrrrrrr askitosumaaa acma yaptim yarin kivatisini benim ellerimden yiyecek insallaaaah

allah yardımcın olsun canımm =) ben bile heyecanlandım okurken ..çok gzel telaşlar heyecanlar bunlar ,inşallah herşey yolunda gider,aminnn :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…