2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

SLM 2012 DE düğnü olcaklardan biride benim ama daha net tarih belirleyemedik stresten tartışmadan o aşamayı kararlaştıramadım uf vallaa ne zormuş yok ev bul yok eşya evi alsak düğün tarihi kararlaşçak düğün tarihi kararlaşsa ev alıcak pöffff zor zorr vallaa:):) Çok fazla heycan var durmadan model aranıyorum gelinlik için aklında model belirleyenler varmı gelinlikte ve saç şekli burda paylaşırsak brazda olsa sanki heycanı durdura bilirizbu arada şöyle bi steye baktımda geneli düğün tarihii falan belli bzde hiğç bi hazırlık yokkk

ben gelinliğimi pronovis modeli sectim değişmesse fikrim canım..saçımıda dağınık topuz düşünüyorum sıkı topuz da olabilir bilemedim şimdi
heyecan yapma sonuçta zaman ilerledikçe bişeyler netleşmeye başlar...söz nişan varmı nere gelin geliyon anlat canım kendini

evet canım 24-05-2011 de çıkmaya başladık 04-09-2011 de nişanlandık :) haziran gibi düğün istiyoz bizim çok ani gelişti ani oldu o yzden bu panik izmirdeyim ben izmirde kalııyom gelin olarak:) benimde farklı modeller gözümün önünde hergün yeni fikir değiştiriyom ama sıradan bi gelin gibi 77 renk gökkuşağı farla ve abartılmış bi saç modeli istemiyom ama kuoförlerde saolsun fabrikadan çıkma gelinler imal ediyolar resmen yani saç provasıda şart görünüyo sen ne zamandır nişanlısın canım nereye gelin gidiyosun.

Selam canım merak etme benim de net değil aileler arasında, kafamda bir tarih var sadece gerçi kafamdaki 1 hafta bile şaşmicak gibi geliyo

hazırlıklar da tam gaz ilerliyor ancak ev belli olmadığı için herşeyi alamıyosun tabi ancak küçük ev eşyaları, mobilyalar filan ev belli olunca halledilecek. Aynı telaşlar bende de devam edio

Güzel heyecanlar aslında cnaım düşünsene bu heyecanları telaşı, herkes sana birşeyler bakıyo senin kullanman için ciciler, süslü püslü eşyalar O yüzden hiç stres yapma bence heyecanını da doya doya yaşa

Gelinlik konusunda da gerideyim benim nişan henüz olmadı, ocak şubat gibi nişan olsu da gelinlik telaşına başlarım diyorum

bizimkisi karışık bi ilişki 4yıldır sevgiliyis ailelerimiz tanışıyo ama ailem askerden önce reesmiyet istemedi sözde nişanda düğünde gelince olcak

bizde şubatta sözlenip mart yada nisanda nişan yapıp 1 eylülde düğün düşünüyos ama bnm gelinliğim bile hazır deme kıs öle bak sende

Evet saç ve makyajın provası kesinlikle şart. Hele saçın o an beğenmediğin durumda iptali çok zor olur.
Annem evlenirken makyajı çok abartılı bulmuş silip kendisi yapmış İstemem böye bişi başıma gelmesini valla

bizde şubatta sözlenip mart yada nisanda nişan yapıp 1 eylülde düğün düşünüyos ama bnm gelinliğim bile hazır deme kıs öle bak sende

maşallah maşallah senin erkenden hazırmış ohh
ben aslında biraz da kilomu ayarliyim öyle gelinliklere bakmak istiyorum prova filan yapmadan mı sen karar verip seçtin canım, yoksa baya baya hazır mı gelinliğin

Ay gelinlik tam bir kabus Ön yaka modeli ve sırt kısmına karar verdim de geri kalanı duruyor. Nasip kısmet

yok anam sadece model var kafamda ben 34 bedenim ama inanılmaz yediğim için 3aylık göbiş elde ettim

Valla bizim nişanda birden oldu budüğünde öle olcak sanırım bi bakıyoz ayaklanıyoz bişiler yapıyoz ev falan bakılıyo bi bakıyom kimsee bişiden habersiz gibi davranıyo pöfff neymiş bu be bölee:) stresten yemek yiyom:)yakında gycek gelinlik bulamıcam annem öle dyoo:):) abarttım durumu hahaa valla dün eltim söyledi haziranda olcakmış benim düğünüm eltimin yalancısıyım bana kimse bişey demiyoo kmsede ses yok kmse bişi sormayınca bende umursamaz davranıyom ama kuduruyom bir an önce ev falan olsunda yavaştan yapıyım dyom en azından bekarken ne ödedim ne aldım kar vllla böyle olcağını bilseydim 30umu beklerdim:) BENDE GELİNLİĞİN ALT KISMINA KARA VERDM ÜS STRAPLEZ OLCAK AMA BELİRLİ BŞEY YOK ÜST MODELDE :S ALTLAR BUNLAR

bende 34 bedenim biz nasıl gelinlik bulcaz üstümüze göre çok merak ediyorum: acill kilo almam lazımmm yaufff
kııız bize daa kolay bulunuyo ama bnm göbişe bi hal çare bulmak lasım diyet deme bi yapamadığım o yemek yemek kadar sevdiğim bişe yok

güsel canım gelinlik modelleri topiclerindende bakınabilirsin

kııız bize daa kolay bulunuyo ama bnm göbişe bi hal çare bulmak lasım diyet deme bi yapamadığım o yemek yemek kadar sevdiğim bişe yok

güsel canım gelinlik modelleri topiclerindende bakınabilirsin

ya onun çözümü var napcaksın biliyomusun ufak bi yastık al eline karnının üstüne koy iki elinin avcuyla üstünden tut bastır avuclarının içiyle bu arada karnınıda içeriye doğru çek bırak bak 10 -15 kere yap ilk basta sonra yavas yavas çoğaltırsın aklına geldikce otururken falan yap bak karnın nasıl yanmaya başlıyo hem basit bi yöntem

bizimkisi karışık bi ilişki 4yıldır sevgiliyis ailelerimiz tanışıyo ama ailem askerden önce reesmiyet istemedi sözde nişanda düğünde gelince olcak

benim ailemde askerden gelmesini beklememi istedi öyle daha iyi gerçekten..kişilerin geldikten sonra kendisini toparlaması en az 2-3 ay alıyo zaten.geç olsun güç olmasın :)

heheeeeeyt kıııs anaaam yeni duydum ya hele ben bunu
ilk iş eve gider gitmes yat ulen köpeeek tarzında kendime eziyet yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…