2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

heheeeeeyt kıııs anaaam yeni duydum ya hele ben bunu
ilk iş eve gider gitmes yat ulen köpeeek tarzında kendime eziyet yapmak

yok kısss eziyet değil cidden tv falan seyrederken oturduğun yerden al minderi eline koy karnın üstüne bastır içeri cek karnınıda bastırırlen sonra bırak çok faydalı

Birincinin alt kısmının tülü çok güzel duruyo canım. Kalitesini belli ediyo çok beendim

yok anam sadece model var kafamda ben 34 bedenim ama inanılmaz yediğim için 3aylık göbiş elde ettim

Benim kafamda bi model olmasından korkuyorum iki gün daha gelinlik baksam değişir çünküü ama çok bakınca oturuyo kafada galiba canım, sen öyle yaptın heralde

olsun bee 3 aylık göbiş 34 beden için iyi, güzel bile durur 2 günde gider zaten. Bende 34 üm , memnunum ama kollarım çoh ince, gelinliin güzel durması için accık kilo almam lazım ne bulsam atıştırıyorum yoksa ingiliz prensesi katy gibi kollarına dantelli giymem gerekicek

bende 34 bedenim biz nasıl gelinlik bulcaz üstümüze göre çok merak ediyorum: acill kilo almam lazımmm yaufff

36 beden arkadaşlarımın hiç sorun olmadı zaten deli gibi sıkıyolarmış belini, sırtını filan provalarda içleri dışlarına çıkıyomuş. ama 34 beden vücut tipine bağlı, acık kilo almak gerekebilir içini doldurmamız lazım değil mi ama

Canım model ve şekil çok güzell, ama her tarafı tül tüm malzemesi dantelsiz tül sanki değil mi ?

şimdi baktım da arkadan görünüşü de güzelmiş

evet canım ben zaten kendi fikirlerimide katarım olaya...
bence sizde model beğenin sura taslı olsun yada ne bilim tül değil güpür olsun deyin
bu çok asil bence benim gelinliğim kesin tül olcak

kızlar 30 haziran olan düğün tarihini 8 temmuz pazara aldık. haber vereyim dedim. Aksaraydaki vatan düğün salonu ve gönül davet fatih arasında kaldık. dün ailecek gezdik baktık. gönül davetin müziği ve menüsü az geldi bana vatana göre tereettütteyim hala yaaa cidden çok kasıcı bir durum. Onun dışında aysira da bir model gördüm dün aşık oldum altı sırf tül ama resim çekmeme izin vermediler. gidip gizlice çekebilirsem paylaşıcam sizlerle..:):)

Ön ve arka kısmı bu şekilde olacak model olarak ama Alt kısmı hala kafamda yok :))
Eki Görüntüle 274668 Eki Görüntüle 274669

arka kısmını bende böyle düşünüyorum hem kiko alıp verme durumunda kolaylık sağlar çengelli iğne yerine ipleri sıkarsın :) ben 38 beden hazır nişanlık aldım bedenim 36,ki nişan zamanında 48 kilodan 45 e düşmüştüm nişanlığın yanlarından bağayı bi aldılar öyle oldu..en iyisi ipli valla kızlar zayıf olanlar için özellikle ideal

ne tuhaf dime yıllarca bekliyos veeee büyük gün bembeyaz prensesler oluyorus
EVET YILLAR SONRA BİLE fotolara baktığımda o zaman bile iyiki giymişim demek istiyorum o yzden çok kafamı karıştırmak istemiyorum modellerle belirli dediğim gibi altı konusunda tereddtüm kalmadı o olcak ama üstte biraz araştırmaa olcak gibi biraz daha sadece ve şık bişey olmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…