- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.361
Puffyy napces bizzz ben çok kararsız kalırım yaww daha çok var ama ben bakıyorum valla biliyorum çünkü kendimi sona kalırsam donakalırım
çok kafamı karıştırmıyorum zaten o an tüm kararlar değişiyo nişanlımı krem istedim ne alakaysa mercan rengi oldu orda onu beğendimgidip giyip denemekk şart budur dedinmi tamam ama kafanda belirli model yinede olmalı hem ne zaman başlıcaz bakalım provalara puff bi 5 kilo vermem şart gözükyoo
36 beden arkadaşlarımın hiç sorun olmadı zaten deli gibi sıkıyolarmış belini, sırtını filan provalarda içleri dışlarına çıkıyomuş. ama 34 beden vücut tipine bağlı, acık kilo almak gerekebiliriçini doldurmamız lazım değil mi ama [/QU
ya ben şimdi yeni bişe denicem bir ayda 4 kilo diyolar bakalım alabilcekmiyim 45 kiloyum yaffff
amaniin boyun da uzun mu canım ben de 45 tim, 3-5 kilo aldım 3 ayda iyi gibiyim sankim
Ön ve arka kısmı bu şekilde olacak model olarak ama Alt kısmı hala kafamda yok :))
Eki Görüntüle 274668 Eki Görüntüle 274669
Merhaba Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız?
typon canım bence 4 veya 5 nolu saç modelleri güzel. Umarım herşey gönlüne göre olur
aynı valla şafak kovalamaca bende hep
sen nasılsın ne var ne yok canım
Bende iyiyim canım aynen devam daha çok var geçmiyor zaman
Ön ve arka kısmı bu şekilde olacak model olarak ama Alt kısmı hala kafamda yok :))
Eki Görüntüle 274668 Eki Görüntüle 274669
amaniin boyun da uzun mu canım ben de 45 tim, 3-5 kilo aldım 3 ayda iyi gibiyim sankim
yok tıfılım yawwwama araştırdım bebek maması kilo aldırıyormus onu denicem 5 kilo almam şart
çok kafamı karıştırmıyorum zaten o an tüm kararlar değişiyo nişanlımı krem istedim ne alakaysa mercan rengi oldu orda onu beğendimgidip giyip denemekk şart budur dedinmi tamam ama kafanda belirli model yinede olmalı hem ne zaman başlıcaz bakalım provalara puff bi 5 kilo vermem şart gözükyoo
yawww sen bana ver o 5 kiloyu hiç uğraşmayalım biz
offf nee güzel olurr yaaa vallaa ne mutlu olurum senide memnun ederim kendimideyawww sen bana ver o 5 kiloyu hiç uğraşmayalım biz
kizlar selam nasilsiniz fazla giremiyorum memleeketten babaanne geldi gelen giden falan ev kalabalik su siralar
hadi kizlar sole bisey yapalim hersey bindallisindan gelinligine ayakkabisinden gelin buketine kadar bi mesajda yollasin bakalim kimin gelinlidi bindallisi kina elbisesi nasilmis ben baskliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?