- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.441
canım pek bakamadım yaa process 0 bugünlük:2:, aslında aklımda birşeyler oluştu ama çok uçuk yaa paylaşmaya çekiniyorumakşam eve gidince ancak resimleri hazırlayıp paylaşabilirim planım buu
waaaawww romada çok romantik yawww
gitmişken romayıda yakın
aaaaaaaa canım benım ben kacırmısım o kısmı sanırımmmmm ısten fırsat buldukca gırıyorum ya o bakımdan yoksaaaa eklemem mııı hele bır de senııııı
waawww Romada nikah wuuhhuuuuuu harika bebiş yaa cok begendım (hemen eklıyorum, yanına da ROMA yazayım mı)
ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz oh oh ekimin bitmesine az kaldi:)))))))))))))))))))) evde misafir oldugu icin su siralar giremiyorum kizlar size bisey sormak istiyorum... evlerinizde cevrenizde samsung beyaz esya kullanan varmi varsa memnunlarmi yada almayi dusunen varmi ???????????????? bahar nbr bebis msn deyim gelsene:)[/QUO
abimler kullanıyo gayet menunlar ayrıca bizde çamaşır mak buz dolabı ve bulaşık makinemizi samsungdan aldık tatlımm ceyiz için
ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz oh oh ekimin bitmesine az kaldi:)))))))))))))))))))) evde misafir oldugu icin su siralar giremiyorum kizlar size bisey sormak istiyorum... evlerinizde cevrenizde samsung beyaz esya kullanan varmi varsa memnunlarmi yada almayi dusunen varmi ???????????????? bahar nbr bebis msn deyim gelsene:)[/QUO
abimler kullanıyo gayet menunlar ayrıca bizde çamaşır mak buz dolabı ve bulaşık makinemizi samsungdan aldık tatlımm ceyiz için
canimmm cok saol cnm ya peki kaca aldiniz tatlim metal rengimi aldiniz ya bizz simensden alicakdik kocis dedi pahali coksamsung alalim dedim benimde kafam karisti "( ondan sizlere soriyim dedimm
canimmm cok saol cnm ya peki kaca aldiniz tatlim metal rengimi aldiniz ya bizz simensden alicakdik kocis dedi pahali coksamsung alalim dedim benimde kafam karisti "( ondan sizlere soriyim dedimm
evet canım çok uyguna aldık bulaşık mak 1250, ç.makinesi 1,250 buzdolabının fiyatı 2,000 falan civarı teknosa dan aldık tatlımm dışardaki mağzalarda biraz daha pahalı teknosaya göre tek problem mağzada ürünler 2 ay falan kalabiliyo bizim daha çok zamanımız olduğu için biz bekletmedik getittirdik koyduk kenara yapcak bişey yok neden boşu boşuna fazla ödeyelimki aynı ürün başka mağzada bize 6 gibi fiyat çıkardılar çamaşır ve bulaşık mak 1500 fiyatları dışarda yani bide biz herşeyi ikimiz yapıyoruz aile falan karıştırmak istemiyoruz o yüzden tatlım imkanınız varsa simens tabiki çok iyi bi marka
GUNAYDIN DEMEYE Dilim varmiyoo gunum hic aydinlanmadi CEHENNEM OLDU BASIMIZ Saolsun TURKIYE 24 SEHIT YINE................................ ALLAH BELALARINI VERSIN
ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz oh oh ekimin bitmesine az kaldi:)))))))))))))))))))) evde misafir oldugu icin su siralar giremiyorum kizlar size bisey sormak istiyorum... evlerinizde cevrenizde samsung beyaz esya kullanan varmi varsa memnunlarmi yada almayi dusunen varmi ???????????????? bahar nbr bebis msn deyim gelsene:)
slmmm canımm uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum.ama sunu dıyeyımm bizim evde samsung buzdolbı aldıkk cokk memnunuz bende kendi esyalarımı samsung alıca insallahh:))
hepsi birbirinden güzel canım allah iyi günlerde, güle güle kullanmayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?