2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım pek bakamadım yaa process 0 bugünlük:2:, aslında aklımda birşeyler oluştu ama çok uçuk yaa paylaşmaya çekiniyorum akşam eve gidince ancak resimleri hazırlayıp paylaşabilirim planım buu

hadi bakalım tatlımm bekliyoruz ehh bende yavas yavas fikirlerimi oluşturdum sayılır bitince paylaşıcam sizinle

yaz yaz belamı bulacağımı da yaz. roma, istanbul, fransa, ingiltere yaz. düğün yerlerim

datlum yanlış yazmışsın zahmet olmazsa düzelt bebeeem. 2 temmuz. 02.07 yani. sen hziran yazmışsın.
ayy bi de kızlar bana şu alt alta pek çok alıntıyla cevap verme nasıl oluyo öğretirmisinz

ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz oh oh ekimin bitmesine az kaldi:)))))))))))))))))))) evde misafir oldugu icin su siralar giremiyorum kizlar size bisey sormak istiyorum... evlerinizde cevrenizde samsung beyaz esya kullanan varmi varsa memnunlarmi yada almayi dusunen varmi ???????????????? bahar nbr bebis msn deyim gelsene:)

GUNAYDIN DEMEYE Dilim varmiyoo gunum hic aydinlanmadi CEHENNEM OLDU BASIMIZ Saolsun TURKIYE 24 SEHIT YINE................................ ALLAH BELALARINI VERSIN

GUNAYDIN DEMEYE Dilim varmiyoo gunum hic aydinlanmadi CEHENNEM OLDU BASIMIZ Saolsun TURKIYE 24 SEHIT YINE................................ ALLAH BELALARINI VERSIN

aminnnn canımmm allahımm bütün kardeşlerimizin yardımcısı olsun yanlarında olsun onlarında kurdukları tuzakları başlarına çevirsin ayaklarına dolandırsın..... allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun........

sehit sayisi 26 ya cikti yaral sayisi 22 ALLAHIM SEN BUYUKSUN O KOPEKLERI KOPEK YANDASLARINI..BELALARINI VER RABBIM..NE BUYUK ACI(((((((((((((((

Kızlar günaydın
uzun bir aradan sonra merhaba diyorum ama kötü bir günle başladık güne. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

slmmm canımm uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum.ama sunu dıyeyımm bizim evde samsung buzdolbı aldıkk cokk memnunuz bende kendi esyalarımı samsung alıca insallahh:))

slmmm canımm uzun zamandır fırsat bulup giremiyorum.ama sunu dıyeyımm bizim evde samsung buzdolbı aldıkk cokk memnunuz bende kendi esyalarımı samsung alıca insallahh:))

cok saol cerencim uzun zamandir goremiyorum senii nasilsin nasil gidiyo kocisinle aran nasil ? isler yogun galiba cnm .. ya simens alicaktikda biraz pahali geldi .. simdi bide kiraciyiz ya cok para vermek istemiyoruz... samsung modelleride guzel baktimda yarin gidicez iste bakmaya beyenirsek samsung alicaz galiba kocisimde ole dedi samsung guzel diye tavsiye edenler olmus hayirlisi cnm bakicaz artik..

günaydınnnn arkadaşlar...

allah tüm askerlerimize rahmet eylesin ailelerine sabır versin çok zor bir durum çok üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…