- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.461
günaydınnnn arkadaşlar...
allah tüm askerlerimize rahmet eylesin ailelerine sabır versin çok zor bir durum çok üzüldüm...
Allah rahmet eylesin... Şehitlik güzel bir mertebe ancak aileler ve sevdikleri için zor bir durum. Allah sabırlar versin... Allah sonumuzu hayır etsin...
selam kizlar nasilsin cok heycanliyim 3 haftadan sonra kocisimi gorucem hazirlandim bekliyorum suan..kislik alisverisi yapcaz kahvalti takimi alicaz beyaz esya bakicaz mobilya bakiaz aksamada balik yemege gidicez:)))))))))))))))) sonra eve gelicez:))))
kızlar bugun kocişimle tanışma yıldönümümüzona bi hediye almak istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorumm:44:.. bana fikir verirmisiniz
selam kizlar nasilsin cok heycanliyim 3 haftadan sonra kocisimi gorucem hazirlandim bekliyorum suan..kislik alisverisi yapcaz kahvalti takimi alicaz beyaz esya bakicaz mobilya bakiaz aksamada balik yemege gidicez:)))))))))))))))) sonra eve gelicez:))))
selam kızlaaar
dünden dolayı pek iyi olduğumu söliyemem düğün için felan hiç hevesim kalmadı desem yeridir o gelsin yeter
inşallah bir an önce hayırlısıyla gelir canım allah yardımcıları olsun hepsinin
amin canım sende ne var ne yok
bence twigy garfield ev terlikleri var ondan al canim cok guzeller sogukda havalar ayaklarini usutmesin kocisin evde ben ondan almistim cok beyenmisti ayagindan hic cikarmiyo espirili bi hediye olmustu
canım ondan aldım daha önceya traş mak alsammı diyorum ama ondan da hiç anlamıyorumki
çok güzelmiş bacımm en sondakini nerden ve nekadara aldın msj atarsan sevinirim,bende de 4. resimdekinin benzeri var gelinlik gibi resmen çok güzel :) güle güle kullan inş..
ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzz oh oh ekimin bitmesine az kaldi:)))))))))))))))))))) evde misafir oldugu icin su siralar giremiyorum kizlar size bisey sormak istiyorum... evlerinizde cevrenizde samsung beyaz esya kullanan varmi varsa memnunlarmi yada almayi dusunen varmi ???????????????? bahar nbr bebis msn deyim gelsene:)
Hala ilk sayfaya yazılmadım inatla yazmaya devam ediyorum tarihi.. neredeyse evleneceğim daha listede adım yok
22.01.2012>> zuhalzerrin[/QU
günaydınn canımm ooooo seninki çok yakınmışş yaaaa ebnim daha bir senem var..
kızlar bizde kendi aramızda düğün tarihimizi belirledik.. inşallahhh değişmezse 20.10.2012 olucak tabi 2 düğün olucak bizde birini Ordu da yapacağız birini burdaa 20.10.2012 burdaki olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?