2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kizlar nasilsin cok heycanliyim 3 haftadan sonra kocisimi gorucem hazirlandim bekliyorum suan..kislik alisverisi yapcaz kahvalti takimi alicaz beyaz esya bakicaz mobilya bakiaz aksamada balik yemege gidicez:)))))))))))))))) sonra eve gelicez:))))

Güle güle canım hadi hayırlı bakalım allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

kızlar bugun kocişimle tanışma yıldönümümüz ona bi hediye almak istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorumm:44:.. bana fikir verirmisiniz

kızlar bugun kocişimle tanışma yıldönümümüz ona bi hediye almak istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorumm:44:.. bana fikir verirmisiniz

bence twigy garfield ev terlikleri var ondan al canim cok guzeller sogukda havalar ayaklarini usutmesin kocisin evde ben ondan almistim cok beyenmisti ayagindan hic cikarmiyo espirili bi hediye olmustu

canımmmmmm gelmedı mı daha kociş kahvaltıyaa :))) hadı bakalım ıyı eglenın bugun )

selam kızlaaar
dünden dolayı pek iyi olduğumu söliyemem düğün için felan hiç hevesim kalmadı desem yeridir o gelsin yeter

bence twigy garfield ev terlikleri var ondan al canim cok guzeller sogukda havalar ayaklarini usutmesin kocisin evde ben ondan almistim cok beyenmisti ayagindan hic cikarmiyo espirili bi hediye olmustu

canım ondan aldım daha önce ya traş mak alsammı diyorum ama ondan da hiç anlamıyorumki

canım ondan aldım daha önce ya traş mak alsammı diyorum ama ondan da hiç anlamıyorumki

canım biz nişn tepsileri için nişanlıma aldık 50 tl den başlıyo 300 tl ye kadar var,iki marka var zaten bu konuda, onları gidip bi çeyiz malzemeleri satan yerlerden bakabilirsin :) biz çeyiz için 190 tl ye aldık,çok ii bişey.pilli mi şarjlı mı ona bakabilirsin birde 3 bıçaklı olanlar var yumarlak yuvarlak 3 halka,o iyi.

Canım bizde bütün beyaz eşyaları samsung aldık... beyaz demek de doğru değil,inox ve gri aldık.. ocak dan sonra yazarım memnuniyet durumunu.. ama çok olumlu şeyler duydum

Son düzenleme:
Hala ilk sayfaya yazılmadım inatla yazmaya devam ediyorum tarihi.. neredeyse evleneceğim daha listede adım yok

22.01.2012>> zuhalzerrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…