2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

belli değil ki güzelim ya uzun da çıkabilir kısa da, bizim iş durumundan sevgilimin askere sonradan gitmesi daha uygun oluyo, ailem de destekliyo hatta, ama evliyken de ayrı bir zorluk olucak tabi :18:
çoooooook zor hemde canım umarım kısa dönem olur benim ailem askerden önce söz bile istemedi

çoooooook zor hemde canım umarım kısa dönem olur benim ailem askerden önce söz bile istemedi

Ya cnaım istememekte haklılar tabi onlar da seni düşünüyolar, herşey uygun olsun zamanında olsun diye.. Ama öyle bişiy ki şu askerlik yani artık normal hayatımızın akışına hiç uymuyo , yarıya kısalsa en azından keşke :26:

kıs çoğu kişi istediği modelden vazgeçiyo bakınca aanaaaam bu nemiş diye çooook kişi fikir değiştiriyo

Benim de bayıldığım, tamam ya bu olur dediğim modele arkadaşlarım bakınca baya bi dezavantajlı yönlerini buldular Hemencik hevesim kaçtı tabi, ama haklılar yani , vitrinde farklı ben giysem farklı olcak

Benim de bayıldığım, tamam ya bu olur dediğim modele arkadaşlarım bakınca baya bi dezavantajlı yönlerini buldular Hemencik hevesim kaçtı tabi, ama haklılar yani , vitrinde farklı ben giysem farklı olcak

en basidi geçen arkım ablasının düğünü için elbise bakıyo ben koca koca çiçek desenlerini sevmem ama dalgasına giy şunu para almıyolarya dediydim
aman tanrım iyiki giymiş mükemmel olmuştu..hiç ummadık taş baş yarıyo..siz aklınızda kalcana magazadaki heeer şeyi deneyin kıslar

bencede askerlikten sonra olması daha doğru askerlikte adamın aklı davranışı değişiyo hatta seninde şimdi yok olmaz etmez diyebilirsiniz ama öyle tabi evli olunca insan o ayrı o farklı olabilir ama nişanlı sözlü yok yani evli kalırım ama nişanlı asla kalmamm anam bikere yapınca insan o hatayı anlıyoo anyayı konyayı tabi bu benim düşüncem sizinkinede saygı duyarımm

zaten gidince şükrettim çnkü bis 4yıllık ilişki yaşıyos 3kere belki kavga etmişizdir askerde 4kere ayrıldık
psikolojisi inanılmas farklı

yazık değil mi bizim canlarımıza yaa, yani sevgililerimize anlamında :2:
inşallah hepimizin çok küçük hasarla atlatırlar/atlatırız canım şu askerliği. Benimki de çok çekti, birçok işyeri askerlik şartı koşuyordu ben kolay iş bulmuştum o tabi daha istemediği yerlerde çalıştı baştan, ama şimdi memnunuz çok şükür işinden. Haayırlısı olsun da bize sadece askerlik anılarını gülerek hatırlamak kalsın , amiiiin

ayy bu kesinlikle benim için de geçerli, gidip deniz kızı gibi dar inen gelinlikleri beğenirim kendi boyuma posuma bakmadan, halbuse basenlerim var benim giyemeeeem ama çok bayılmadığım modeller gelir bende çok güzel durur

amin tatlım amin... allah hayırlısıyla su gidi gidip dönmeyi nasip etsin inşallah

zaten gidince şükrettim çnkü bis 4yıllık ilişki yaşıyos 3kere belki kavga etmişizdir askerde 4kere ayrıldık
psikolojisi inanılmas farklı

deme yaa :18: biz de ne kadar erken gitse o kadar iyi diyoduk, ama şimdi ertelediğimiz kadar ertelesek mi diyoruz neyse bi evlenelim düzenimiz otursun da, benimki zaten evlilik hayatım normale dönüp sular durulunca gidicem hareketlilik olur diyo, hay Allah ım yaa

gidince vazgeçtim der merak etme...evliyken bilemem ama sevgili nişanlı sözlü inanılmaz zor

gidince vazgeçtim der merak etme...evliyken bilemem ama sevgili nişanlı sözlü inanılmaz zor

evliyken de zordur, psikolojisi değişiyo diyosunuz baksana :2: hayırlısı artık, siz şimdi yapıosunuz bne de evlenince asker bekleme konularında olucam
Aşkım da bana sıkılırım tatil yapmış olurum diyo cıkcık deli

yaa şimdi evli olunca bi sorumluluk oluyo insan da ayrılma ihtimalin çok daha az sonuçta karı kocasın ama nişanda sözde öyle değil inanın çok daha zorr ben de 4 senelik bi ilişkinin arkasından 4 senede nişanlılık evresi geçirdim 9 ay gitmeden önce 15 ayda askerlik adam gitti iyi hoş güzel geldi 1,5 sene oldu iş yok diye dolaşıyo yaaa evlences biz pamağımda yüzük kalbi kırılmasın hani o istemiyomuş sanki gibi davranmıyım diye git bi iş bul evlenelim bile demedim güya askerden döner dönmez evlencekdik evleride vardı kirayada gitmicektik az çok gidip bi iş bulup çalışmadı sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır bitti gitti işde

canım üzüldüm yaa, bi buhran dönemi oluyor onu da üzerlerinden atamıyolar erkekler:44:,, aslında hak da veriyorum ama sorumluluk almalıydı, kafasında kurup hemen harekete geçip senin de gönlünü hoş etseydi keşke, senelerce sürünce bir ilişki beklentinin yüksek olması da normal. Öte yandan iş evle de bitmiyor tüm yaşamın değişmesi büyük sorumluluk zor bişe tamam ama erkeklerin de çaba göstermesi lazım..

sennde kötü olmuş canm zaten bi iş bulsa gelince hayırlısıla içimiz rahatlıcak

ayy canım seni çok ıyı anlıyorum yaa ( Ama suanda mutlusun ya sonucta bosver gecmısı suanın tadını cıkarmaya bak )

Son düzenleme:

gelince bneim de arkadaşımın nişanlısı yarım sene filan iş bulamadı, erkekler çok karamsar zaten bulamiycam artık diye tutturmuş çocuk; ama bi şekilde bulunuyo zaten gelir gelmez bulcak diye sıkıştırmamak lazım. Askerdeyken araları çok iyiydi bunların gelince bozulmuştu

yaa ama ben onda o çabayıda görmedim keşke birazcık çabaladığını görseydimm keeeşşkee ama yok!
bide nişanlısın herkes soruyoo eeee nezaman düğün vercek cevabım yokdu inanın bende bilmiyorumki yani
okadar zor bi durumki ailem diyo bunlar napıyolar hiç bi haraket yok askerden geldi 1,5 sene oldu onlara ayrı cevap ver napalımiş yok bulamıyo yalan söylüyodum arıyoo ama yok diye oysaki durum çok farklıydı ailesi sonunda hani ne olcaksa olsun hazırlıklara başlayalım dedi o arada bulursun bi iş başladık gelinlik bakıyorum ona bişey söylüyo eşya bakıyoruz o niye öyle oluyo bu niye böyle oluyo ben onu istemem bu niye şöyle rabbim kimsenin başına vermesinn yanii ama demekki kısmet değilmiş işde

şimmmdiiiii amaaaa harika bi insanla beraberim rabbim iyki onu çıkardı karşıma şimdi iyki bitmiş diyorum iyki bitmiş ve sevgilimi iyki tanımışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…