- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.401
çoooooook zor hemde canım umarım kısa dönem olur benim ailem askerden önce söz bile istemedibelli değil ki güzelim yauzun da çıkabilir kısa da, bizim iş durumundan sevgilimin askere sonradan gitmesi daha uygun oluyo, ailem de destekliyo hatta, ama evliyken de ayrı bir zorluk olucak tabi :18:
benimde vermem gerekiyoooo :2:
Selam gelincikleerrr :)))
Kış sabahları cok zor gercekten hazırlanıp evden cıkması yaa... Bir de ben kahvaltı etmeden cıkıyorum ama kociş dıyor kı alıstır kendını sabahları kahvaltı hazırlamaya kahvaltı ısterım bak dıyorrr :18:
Ben yokken gelınlık paylasmıssınız baktım guzeller gercektenBen hala daha kararsızım yahuu ne zormuşş
kıs çoğu kişi istediği modelden vazgeçiyo bakınca aanaaaam bu nemiş diye çooook kişi fikir değiştiriyo
evet herkes gelinliğini kına gecesi kıyafetini el çiçeğini ayakkabılarını gelin saçı modelini kafasındki hayalindekileri seçsin birbirimizle paylaşalım fikir verelim dedik ama şimdilik kimsede bi icraat yok ben bakınma aşamasındayım henüzz
valla suanda ben de paylasamam daha cunku kafamda tam olarak bısey yok hele kına gecesı ıcın daha hıcbısey dusunemedım
Merhaba canımmm,
Gelinlik konusunda kararsızlığımı ben de yenemedim. Dün bakarken tamam dedim sırtı ipli olucak, meğer o önemli bi karar değilmiş, hazır değilse gelinlik, zaten sırtını istediğin gibi yaptırabiliyomuşsun
olsun canım yaa nerden bılebılırdın kı... Ama ıste kabarık mı olsa az kabarık mı olsa altı sırf tul mu olsa dantel de olsa mı falan fılan ınsanın kafası cok karısıyor yaa gercekten zor ısmıs :))
benimkide öyle diyo bırak evden çıkmayı ben yataktan zor kalkıyorumm hadi kalk kalk geç kalıcaksın diye diye msjda başımın etini yiyoo
aynenn yaa ben kalkıyorum yuzumu yıkıyorum ustumu gıyıyorum gozlerım hala kapalı oluyo bu arada hemen cıkıyorum :)))) ayyy nasıl olcak yaa... Hele ramazanda gece kalkıp sahur hazırlamak Allahımm yardımcımız olsun valla kızllaar :)))
evet herkes gelinliğini kına gecesi kıyafetini el çiçeğini ayakkabılarını gelin saçı modelini kafasındki hayalindekileri seçsin birbirimizle paylaşalım fikir verelim dedik ama şimdilik kimsede bi icraat yok ben bakınma aşamasındayım henüzz
Canım seçmek o kadar zor ki, ben de hemencik bi liste çıkarırım gibi geldi ama sanki burada çıkarınca onları giyeceim değiştiremiycem gibi geliyoBakınma aşaması çabuk geçer inş
çoooooook zor hemde canım umarım kısa dönem olur benim ailem askerden önce söz bile istemedi
kıs çoğu kişi istediği modelden vazgeçiyo bakınca aanaaaam bu nemiş diye çooook kişi fikir değiştiriyo
Benim de bayıldığım, tamam ya bu olur dediğim modele arkadaşlarım bakınca baya bi dezavantajlı yönlerini buldularHemencik hevesim kaçtı tabi, ama haklılar yani , vitrinde farklı ben giysem farklı olcak
Ya cnaım istememekte haklılar tabi onlar da seni düşünüyolar, herşey uygun olsun zamanında olsun diye.. Ama öyle bişiy ki şu askerlik yani artık normal hayatımızın akışına hiç uymuyo , yarıya kısalsa en azından keşke :26:
bencede askerlikten sonra olması daha doğru askerlikte adamın aklı davranışı değişiyo hatta seninde şimdi yok olmaz etmez diyebilirsiniz ama öyle tabi evli olunca insan o ayrı o farklı olabilir ama nişanlı sözlü yok yani evli kalırım ama nişanlı asla kalmamm anam bikere yapınca insan o hatayı anlıyoo anyayı konyayıtabi bu benim düşüncem sizinkinede saygı duyarımm
en basidi geçen arkım ablasının düğünü için elbise bakıyo ben koca koca çiçek desenlerini sevmem ama dalgasına giy şunu para almıyolarya dediydim
aman tanrım iyiki giymiş mükemmel olmuştu..hiç ummadık taş baş yarıyo..siz aklınızda kalcana magazadaki heeer şeyi deneyin kıslar
yazık değil mi bizim canlarımıza yaa, yani sevgililerimize anlamında :2:
inşallah hepimizin çok küçük hasarla atlatırlar/atlatırız canım şu askerliği. Benimki de çok çekti, birçok işyeri askerlik şartı koşuyordu ben kolay iş bulmuştum o tabi daha istemediği yerlerde çalıştı baştan, ama şimdi memnunuz çok şükür işinden. Haayırlısı olsun da bize sadece askerlik anılarını gülerek hatırlamak kalsın , amiiiin
zaten gidince şükrettim çnkü bis 4yıllık ilişki yaşıyos 3kere belki kavga etmişizdir askerde 4kere ayrıldık
psikolojisi inanılmas farklı
deme yaa :18: biz de ne kadar erken gitse o kadar iyi diyoduk, ama şimdi ertelediğimiz kadar ertelesek mi diyoruzneyse bi evlenelim düzenimiz otursun da, benimki zaten evlilik hayatım normale dönüp sular durulunca gidicem hareketlilik olur diyo, hay Allah ım yaa
gidince vazgeçtim der merak etme...evliyken bilemem ama sevgili nişanlı sözlü inanılmaz zor
deme yaa :18: biz de ne kadar erken gitse o kadar iyi diyoduk, ama şimdi ertelediğimiz kadar ertelesek mi diyoruzneyse bi evlenelim düzenimiz otursun da, benimki zaten evlilik hayatım normale dönüp sular durulunca gidicem hareketlilik olur diyo, hay Allah ım yaa
yaa şimdi evli olunca bi sorumluluk oluyo insan da ayrılma ihtimalin çok daha az sonuçta karı kocasın ama nişanda sözde öyle değil inanın çok daha zorr ben de 4 senelik bi ilişkinin arkasından 4 senede nişanlılık evresi geçirdim 9 ay gitmeden önce 15 ayda askerlik adam gitti iyi hoş güzel geldi 1,5 sene oldu iş yok diye dolaşıyo yaaa evlences biz pamağımda yüzük kalbi kırılmasın hani o istemiyomuş sanki gibi davranmıyım diye git bi iş bul evlenelim bile demedim güya askerden döner dönmez evlencekdik evleride vardı kirayada gitmicektik az çok gidip bi iş bulup çalışmadı sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır bitti gitti işde
yaa şimdi evli olunca bi sorumluluk oluyo insan da ayrılma ihtimalin çok daha az sonuçta karı kocasın ama nişanda sözde öyle değil inanın çok daha zorr ben de 4 senelik bi ilişkinin arkasından 4 senede nişanlılık evresi geçirdim 9 ay gitmeden önce 15 ayda askerlik adam gitti iyi hoş güzel geldi 1,5 sene oldu iş yok diye dolaşıyo yaaa evlences biz pamağımda yüzük kalbi kırılmasın hani o istemiyomuş sanki gibi davranmıyım diye git bi iş bul evlenelim bile demedim güya askerden döner dönmez evlencekdik evleride vardı kirayada gitmicektik az çok gidip bi iş bulup çalışmadı sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır bitti gitti işde
sennde kötü olmuş canm zaten bi iş bulsa gelince hayırlısıla içimiz rahatlıcak
sennde kötü olmuş canm zaten bi iş bulsa gelince hayırlısıla içimiz rahatlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?