2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canımm teşekkürler dün aldım birtane kendiside beğendi amaa nebilim anlamıyorum yaa çok fazla iyimi oldu köyümü oldu bilemiyorumm brn aldım yaaa şimdi o üç başlıklılarda kirli sakal traşı yapabiliyomu yapamıyomu nasıl oluyoo bilmiyorum benimki hep kirli sakal bırakırda kople sakalları almasın sonraaa

Hala ilk sayfaya yazılmadım inatla yazmaya devam ediyorum tarihi.. neredeyse evleneceğim daha listede adım yok

22.01.2012>> zuhalzerrin

şekerim sen bana özelden mesaj atsanaa yahu. Ben burdan kaçırıyorum çoğu zaman çalışan bir bayan olduğum için Ama artık ilk sayfada kayıtlı tarihiniz... Ayyyy ne kadar az kalmışş darısı başımıza

Kısçelerim günaydıınnnn

Ayyy ekimin son haftasına giriyoruuzz ekimi de devirdik maşallah :))) haziranda açmıştım bu topiki 5 ayı birlikte devirdik yani maşalllah maşallah tütütütütü Daha dün gibi 2011 in bitmesine 150 gün var dediğimizi hatırlıyorum şuanda 70 gün kaldı 2012 ye girmemize günler çabuk geçmiş gerçekten kızlllaaarrrrr

EEE ne var ne yok bakalım?? Bugün bim'e kaz tüyü yastık gelmiş sabah sıraya girip aldım 2 tane kocişle bana oohhh mis gibi uyuyacağız yastıklarımızda Sizlerde ne var ne yokk bakalımm???

aaa nekadara aldın canımm yaaa kaldıysa akşam iş çıkışı bende bakimm alimm

kıslar nasılsınız bakalım be kötüyüm bütün gece kıvrandım durdum adet ağrısından dolayı ya evlenince gecer diyolar sizce doğrumuuu

kıslar nasılsınız bakalım be kötüyüm bütün gece kıvrandım durdum adet ağrısından dolayı ya evlenince gecer diyolar sizce doğrumuuu

tatlım ablamdan biliyorum hastanelik olurdu resmen evlenince bağzılarında geçiyomuş yada doğumdan sonra ablamınki doğumdan sonra geçti mesela şuan nasıl olduğunu hissetmiyor bile

aaa nekadara aldın canımm yaaa kaldıysa akşam iş çıkışı bende bakimm alimm

tanesi 14.90 canımm çıkşta koştur hemen

ayy geçmiş olsun canım yaa adet agrısı arada bana da oluyor ama nadir ve o kadr şiddetli olmuyorr... Evlendıkten sonra geçiyormuymuş hıc duymadım ben ama ınsallah senınkı gcer canım

6. ayda ne kadar düğünümüz var oyle yaaa

ayynneeennn haziran ayı bizim ayımıııızzzzz

tatlım ablamdan biliyorum hastanelik olurdu resmen evlenince bağzılarında geçiyomuş yada doğumdan sonra ablamınki doğumdan sonra geçti mesela şuan nasıl olduğunu hissetmiyor bile

benm kocişte diyo evlenelim bak geçircem ağrılarını dşyo pisyaa

benim yengelerimin kiminin evlenince, kiminin doğumdan sonra geçti ama kiminin de geçmedi. belli olmuyor hiç yani.

benm kocişte diyo evlenelim bak geçircem ağrılarını dşyo pisyaa

he heee!!! benimki geliyor bazen bakıyor işi olmadığında çayımı çorbamı yapıyor ''kuzum benim çok mu ağrın var senin kıyamam. evlenince geçecek hepsi bak ben nasıl bakıyorum sana evlendikten sonra. bir de bebiş olsun kalmayacakağrın falan. biz iyisimi bol bol bebiş yapalım'' diyo. çocuk delisi. benim gbi. kaç çocuğumuz olacak bakalım

ay ewt ya benmkide istyo canım ya sorma hemn bitane yapalım diyo en az 3 tane istyo şaşkın kim bakacak diyorum sen hepimizebakarsın oldu evlenince ağrıya sonn diyo çatlak bu ya çok seviyo şaşmayın evlenince hemen hamile kalırsam ama ben istemyorum ya borç harç olursa bakalım kıısmettt

canım ben çok bindallı sevmiyorum gece kıyafetine kırmızı tül taç yapmayı düşünüyorum ama anem illa kaftan giy diyo bakalım allah hayallerine göre verir inş

gelincikler 11 12 gündür giremiyorum özledim valla burdaki muhabbetleri burdaki bazı gelinler bilir banka eğitimine geldim istanbuldayım dahada dönmeme 4 gün var kocişimi çok özledimmm bursayı çok özledim istanbulu hiç sevmedim ya nasıl 4 gün daha geçicek offf ya

biz de en az iki yada üç istiyoruz. bi kızımız var zaten 7 yaşında. onu da alcaz en kısa zamanda yanımıza inşallah. kısmetse dört çocuk süper olur yani. imkanımız var çok şükür sağlığımız da yerinde olursa istiyoruz. hatta çok ara vermeden istiyoruz. yaş farkı olmasın birlkte büyüsünler diye

hepsi de cok guzel canım Allah mutlu huzurlu bişekilde giymeyi nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…