- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.421
yaa ama ben onda o çabayıda görmedim keşke birazcık çabaladığını görseydimm keeeşşkee ama yok!
bide nişanlısın herkes soruyoo eeee nezaman düğün vercek cevabım yokdu inanın bende bilmiyorumki yani
okadar zor bi durumki ailem diyo bunlar napıyolar hiç bi haraket yok askerden geldi 1,5 sene oldu onlara ayrı cevap ver napalımiş yok bulamıyo yalan söylüyodum arıyoo ama yok diye oysaki durum çok farklıydı ailesi sonunda hani ne olcaksa olsun hazırlıklara başlayalım dedi o arada bulursun bi iş başladık gelinlik bakıyorum ona bişey söylüyo eşya bakıyoruz o niye öyle oluyo bu niye böyle oluyo ben onu istemem bu niye şöyle rabbim kimsenin başına vermesinn yanii ama demekki kısmet değilmiş işde
şimmmdiiiii amaaaa harika bi insanla beraberim rabbim iyki onu çıkardı karşıma şimdi iyki bitmiş diyorum iyki bitmiş ve sevgilimi iyki tanımışımmm
ayy canım seni çok ıyı anlıyorum yaa( Ama suanda mutlusun ya sonucta bosver gecmısı suanın tadını cıkarmaya bak )
yaa ama ben onda o çabayıda görmedim keşke birazcık çabaladığını görseydimm keeeşşkee ama yok!
bide nişanlısın herkes soruyoo eeee nezaman düğün vercek cevabım yokdu inanın bende bilmiyorumki yani
okadar zor bi durumki ailem diyo bunlar napıyolar hiç bi haraket yok askerden geldi 1,5 sene oldu onlara ayrı cevap ver napalımiş yok bulamıyo yalan söylüyodum arıyoo ama yok diye oysaki durum çok farklıydı ailesi sonunda hani ne olcaksa olsun hazırlıklara başlayalım dedi o arada bulursun bi iş başladık gelinlik bakıyorum ona bişey söylüyo eşya bakıyoruz o niye öyle oluyo bu niye böyle oluyo ben onu istemem bu niye şöyle rabbim kimsenin başına vermesinn yanii ama demekki kısmet değilmiş işde
şimmmdiiiii amaaaa harika bi insanla beraberim rabbim iyki onu çıkardı karşıma şimdi iyki bitmiş diyorum iyki bitmiş ve sevgilimi iyki tanımışımmm
şuan çok çok mutluyum dedimki yaaa ne safmışım hapis hayatıyaşamışım resmen mutluluk nedir bilmemişim nasıl dayanmış nasıl katlanmışım 8 sene yani bu koskocaman bi hiç uğruna yaşımın en güzel çağlarını vermişimmmpuuffff yaram deşildi üzülmüyorum sadece aklıma geldikçe kendime kızıyorumm
Ben de bunu çok yaşadım canım insan kendini hiç affedemiyo ama böyle yapmak yanlış
Canım kendine sakın kızıp yıpratma, sen de hata yapabilirsin! hatta daha uzun da bekleyebilirdin, yanlış biriyle de evlenebilirdin, hatalar bizim için... İnsan kendine kızınca kendiyle barışmıyo ve çok huzursuz oluyosuno yüzden bu konu aklına gelince kendini bi çocuk gibi avut, yaptım bi hata demekki o zaman bi umut bağlanmışım vb. diye lütfenn :44:
kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar
çooook öutlu oldummmmm
canım süperr çok tebrik ederim, çorap söküğü gibi gelio senin herşey ardı ardına, hayırlı olsunnnn
amin canım inş...
şubat 8 burda 15inde söz sonu gibi nişan 25 ağustos yada 1eylül düğün olcak değişmesse
çoook mutluyum
çok çok sevindim tatlımm hadi bakalım hayırlısıallah tamamına erdirsinn aminnnnnnnnnnn
kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar
çooook öutlu oldummmmm
carmenta87 nasıl gidiyo tatlım araştırmalar..
canım pek bakamadım yaa process 0 bugünlük:2:, aslında aklımda birşeyler oluştu ama çok uçuk yaa paylaşmaya çekiniyorumakşam eve gidince ancak resimleri hazırlayıp paylaşabilirim planım buu
Aramıza yeni katılan arkadaşlar kesin tarihi belli olan varsa bana özelden mesaj atabılır ılk sayfaya kaydedelım ordan takıp edıyoruz bırbırımızı))
aşkolsun bahar. ben söyleyeli kaç hafta oldu. 2 temmuzda romada nikahım dedim. beni eklemedin daha. şimdi soruyosun herkese
pufff benim tarihde bi belli olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?