2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım ne güzel geride bırakmışsın onunla olanları boşver , demekki bunu yaşaman gerekiyomuş :26: şimdi mutluysan hiç diyecek bi söz yok heep böyle sürer umarım mutluluğun

ayy canım seni çok ıyı anlıyorum yaa ( Ama suanda mutlusun ya sonucta bosver gecmısı suanın tadını cıkarmaya bak )

şuan çok çok mutluyum dedimki yaaa ne safmışım hapis hayatıyaşamışım resmen mutluluk nedir bilmemişim nasıl dayanmış nasıl katlanmışım 8 sene yani bu koskocaman bi hiç uğruna yaşımın en güzel çağlarını vermişimmm puuffff yaram deşildi üzülmüyorum sadece aklıma geldikçe kendime kızıyorumm

Ben insanlar bişey çekmeyince rahatlık görmiceklerine inananlardanım..sabır en önemli şey..
sevgilimi 10 yıl önce tanıdım ben ve ömrümde karşılaştığım tek erkek olsa bakmam diyodum sonra olmıcak kişilerle deneyip çok yara alınca 4sene önce başladık veeee
onu çok seviyorum iyi ki var iyiki acı çekmişim ve ona dönmüşüm

Ben de bunu çok yaşadım canım insan kendini hiç affedemiyo ama böyle yapmak yanlış
Canım kendine sakın kızıp yıpratma, sen de hata yapabilirsin! hatta daha uzun da bekleyebilirdin, yanlış biriyle de evlenebilirdin, hatalar bizim için... İnsan kendine kızınca kendiyle barışmıyo ve çok huzursuz oluyosun o yüzden bu konu aklına gelince kendini bi çocuk gibi avut, yaptım bi hata demekki o zaman bi umut bağlanmışım vb. diye lütfenn :44:

He sildim unuttum bittikten sonra çok yalvardı ama bitti hemde düğün arifesinde ama şimdi diyorumki bi ömür nasıl gecerdi iyki bitmiş üzülmüyo değilim aklıma gelince üzülüyorum çünkü zaman var yaşanmışlıklar var onlara üzülüyorumm ama unuttum ve önüme bakıyorum artık böyle olması gerekiyomuş hayırlısı buymuş demekki diyorum yaşıcakmışım olucakmış diyorum aynen senin dediğinden gibi oldu bi hata bi daha olmıcak inşallah diyorum canım

kıslaaar çok güsel haberlerim var kaynanam annemi aramış şubatta gelsin 15inde söz sonundada nişan yapalım demiş
salon bakalım düğün içinde tarih nasılsa kafamızda net demiş bayramda buluşup salon ve mobilya bakcas
mobilyalar gelince onaylancak salon tutulcak ama parasını ödickler o gelene kadar
çooook öutlu oldummmmm

canım süperr çok tebrik ederim, çorap söküğü gibi gelio senin herşey ardı ardına, hayırlı olsunnnn

ayy canım cok sevındım senın adına cok mutlu oluyorum boyle gelısmeler olunca.. hersey corap sokugu gıbı ılerlıyor masallah senınde ınsallah hep boyle devam eder tatlım veeeee sonunda kocişine kavuşursun inşallaaahhhhhhh

canım pek bakamadım yaa process 0 bugünlük:2:, aslında aklımda birşeyler oluştu ama çok uçuk yaa paylaşmaya çekiniyorum akşam eve gidince ancak resimleri hazırlayıp paylaşabilirim planım buu

carmenta nerelısın canım sen :)) sadece merak ettım ve dugunu ne zaman dusunuyorsunuz??? eger kesın tarıh varsa soyle sızın tarıhı de ekleyeyım ılk sayfaya )

Aramıza yeni katılan arkadaşlar kesin tarihi belli olan varsa bana özelden mesaj atabılır ılk sayfaya kaydedelım ordan takıp edıyoruz bırbırımızı ))

Aramıza yeni katılan arkadaşlar kesin tarihi belli olan varsa bana özelden mesaj atabılır ılk sayfaya kaydedelım ordan takıp edıyoruz bırbırımızı ))

aşkolsun bahar. ben söyleyeli kaç hafta oldu. 2 temmuzda romada nikahım dedim. beni eklemedin daha. şimdi soruyosun herkese

aşkolsun bahar. ben söyleyeli kaç hafta oldu. 2 temmuzda romada nikahım dedim. beni eklemedin daha. şimdi soruyosun herkese

aaaaaaaa canım benım ben kacırmısım o kısmı sanırımmmmm ısten fırsat buldukca gırıyorum ya o bakımdan yoksaaaa eklemem mııı hele bır de senııııı
waawww Romada nikah wuuhhuuuuuu harika bebiş yaa cok begendım (hemen eklıyorum, yanına da ROMA yazayım mı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…