2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar yatak odamı aldım çok mutluyum hafta içide salon takımımızı alıcaz...

takımım bu fakat dolabımın sürgülerinin modeli daha farklı

Eki Görüntüle 278025

Çok hoş bir takım olmuş canım güle güle kullan , renk renk nevresim yakışır her türlü dilediğin gibi kullanırsın

Çok hoş bir takım olmuş canım güle güle kullan , renk renk nevresim yakışır her türlü dilediğin gibi kullanırsın

teşekür ederim cnm her türlü nevresim takımları uyabilcek bir renk tercih ettim allah sanada nasip etsinfakat benim takımımın aynısını tam olarak bulamadım en benzer bu

selam kızlarrr uzun zamandır gıremıyorumm iş yogun eve gelince koştugun ustunde sızıyorum vallaaa:))bugunde badana yapıyoruz evde tatılatt vardıı ara ara girerimm insallahh kızlarrr hepinizi özledimm yaa(

selam kızlarrr uzun zamandır gıremıyorumm iş yogun eve gelince koştugun ustunde sızıyorum vallaaa:))bugunde badana yapıyoruz evde tatılatt vardıı ara ara girerimm insallahh kızlarrr hepinizi özledimm yaa(

Selam canım ellerinize sağlık olsun canım bunlar güzel telaşlar. Taşınacağınız eve tadilat badana fila yapıosunuz değil mi,

olsun canım. halledin de işlerinizi. ilerleyen zamanlarda konuşuruz yine bol bol. kolay gelsin

kızlar günaydın hepinize... şu düğün işlerine bir hafta kadar ara vermiştik. bu hafta kına için salon tutacagız anlayacağınız koşuşturma yine başlıyor... ne kadar zor olsa da çok keyifli zamanlar kesinlikle =))))

kesinlikle çok güzel zamanlar dilerim herşey istediğin gibi gönlünce olur az kalmış çok güzel darısı başıma darısı başıma darısı başıma

Eki Görüntüle 278025

gercekten cok hos canım ya Allah kocişinle mutlu sabahlara uyanmayı nasip etsin bu odada

bız de senı cok ozledık canım yaa... badana zordur bılırım Allah kolaylık versın valla... Sen musaıt oldukca gel zaten daha pek telase yok burda aralıgı gecırınce telaseler baslar artık

hadı bakalım hayırlıısı canım ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olurr... bence de cok keyıflı zamanlar ama bıtmıyor masallah orkestra tut kameraman tut kuaforu ayarla falan fılan zormus gercekten dugun yapmak :)))

yoksa ceyıze daha baslamadınız mı kızlarrrr :) Allah hepimize yardım etsin bu çeyiz alışverişi bi basladımı bı daha sonu gelmıyor eksıkler hıc tamamlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…