- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.521
yoksa ceyıze daha baslamadınız mı kızlarrrr :) Allah hepimize yardım etsin bu çeyiz alışverişi bi basladımı bı daha sonu gelmıyor eksıkler hıc tamamlanmıyor
ne oldu canım kötü bişey yok inşallah:18:
yoksa ceyıze daha baslamadınız mı kızlarrrr :) Allah hepimize yardım etsin bu çeyiz alışverişi bi basladımı bı daha sonu gelmıyor eksıkler hıc tamamlanmıyor
günaydın kızlar nerdesiniz sabah ilk işim buraya bakmak oluyoo nedense
cok tesekkurler canım benım ilgin içinama suanda ıyıyım Allaha sukur... bıkac gundur kocişle aramız kotuydu de gece 1.5 saat telde konusunca duzelttık aramızı Allaha şükür
çeyize başlayamaz mıyız canım yaa bisürü para harcandı hala daha da eksikler bitmedi... Allah herkesin yardımcısı olsun :26:
günayddıınnn bebişşşşben de senın gıbıydım hemen sabahları gırıyordum ama bugunlerde ısler yogun bır de eskıden burası cok yogundu sımdı kımsecıkler kalmadı... :26: ılk asyfada tarıhı yazanlar buraya devamlı ugrayanlardı dusun bak sımdı kımsecıkler kalmadı neyse 2012 gelınce artar belkı de
umarım tatlım yaa.. artsın tabi burda birbirimize destek olmak güzel oluyo tabi onlarında işleri var malum düğün telaşı hazırlık falan pek fazla giremuyolar bende işteyim yaa hafta içi burdayım hafta sonu bende yokumm aaa bu arada beyaz eşyalarımız Eki Görüntüle 278687 Eki Görüntüle 278688
buzdolabımızı falan eve göre almayı düşünüyoruz büyük alırız sığmaz falan bide ocak nasıl olcak fırın alsak koymaya yer bulabilcekmiyiz ev kira olucağı için çok zor herşeyi istediğimiz gibi alamıyoruz
tabıkı canım benım herkesde telase mevcut suanda... kımısı ıs arıyor kımısı ceyız yetıstırmeye calısıyor gercekten dugun yapmak hıc kolay degılmıs.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.beyaz eşyalarını da cok begendım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah canım benim
hiç sorma canım yaaa buzdolabını aldık ama inşallah sığar valla... baştan minifırın alcaktık bide set üstü sonra nişanlım tutturdu fırın alalım diye biz de tamam madem dedik aldık inşallah koycak yer buluruzmadem fırın aldırdı büyük ev tutacak efe yapacak bişey yok
kızlar günaydın. Evet artık eskisi kadar çok sık uğrayamıyoruz buraya koşturmalar hiç bitmiyor.
Birde düğün hazılrıkları hiç bitmiyor alıyorsun alıyorsun genede eksik var inş. herşey biter ve 2012 haziran gelri bizde artık bu tatlı koşturmacadan kurtuluruz.
günaydın kızlaaar..
valla koşuşturmalarla işim yok hiç tek istediğim askerim gelsin bende elini tutuym artık
gunaydin kizlarrr pazartesi aksamin dan beri hastanedeydim yatiyordum acile kaldirildimm balik dan zehirlendimm(( suan cok sukur iyimmm kizlarr....
gunaydin kizlarrr pazartesi aksamin dan beri hastanedeydim yatiyordum acile kaldirildimm balik dan zehirlendimm(( suan cok sukur iyimmm kizlarr....
Merhaba kızlar dün evimiz için avizelerimizin bir kısmını aldık,beğenmek ne zor... halı ve perdeler de sıra... çook keyifli şeyler yaa
aynen canım koşuşturmalar gercekten daha sımdıden basladı yaa... hıcbı ısımı yetıstırememeye basladım artık moralım cok bozuluyo... aynı zamanda kayınvalıdemle de aramız acılmaya basladı zaten ona da canım sıkkınben bısey yapmıyorum ama kadın sankı bana karşı siper aldı resmen...
güle güle kulanın canımm halılarını nasıl bişey almayı düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?