2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yoksa ceyıze daha baslamadınız mı kızlarrrr :) Allah hepimize yardım etsin bu çeyiz alışverişi bi basladımı bı daha sonu gelmıyor eksıkler hıc tamamlanmıyor

ne oldu canım kötü bişey yok inşallah:18:

cok tesekkurler canım benım ilgin için ama suanda ıyıyım Allaha sukur... bıkac gundur kocişle aramız kotuydu de gece 1.5 saat telde konusunca duzelttık aramızı Allaha şükür

yoksa ceyıze daha baslamadınız mı kızlarrrr :) Allah hepimize yardım etsin bu çeyiz alışverişi bi basladımı bı daha sonu gelmıyor eksıkler hıc tamamlanmıyor

çeyize başlayamaz mıyız canım yaa bisürü para harcandı hala daha da eksikler bitmedi... Allah herkesin yardımcısı olsun :26:

günaydın kızlar nerdesiniz sabah ilk işim buraya bakmak oluyoo nedense

günayddıınnn bebişşşş ben de senın gıbıydım hemen sabahları gırıyordum ama bugunlerde ısler yogun bır de eskıden burası cok yogundu sımdı kımsecıkler kalmadı... :26: ılk asyfada tarıhı yazanlar buraya devamlı ugrayanlardı dusun bak sımdı kımsecıkler kalmadı neyse 2012 gelınce artar belkı de

umarım tatlım yaa.. artsın tabi burda birbirimize destek olmak güzel oluyo tabi onlarında işleri var malum düğün telaşı hazırlık falan pek fazla giremuyolar bende işteyim yaa hafta içi burdayım hafta sonu bende yokumm aaa bu arada beyaz eşyalarımız

buzdolabımızı falan eve göre almayı düşünüyoruz büyük alırız sığmaz falan bide ocak nasıl olcak fırın alsak koymaya yer bulabilcekmiyiz ev kira olucağı için çok zor herşeyi istediğimiz gibi alamıyoruz

tabıkı canım benım herkesde telase mevcut suanda... kımısı ıs arıyor kımısı ceyız yetıstırmeye calısıyor gercekten dugun yapmak hıc kolay degılmıs.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. beyaz eşyalarını da cok begendım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah canım benim

hiç sorma canım yaaa buzdolabını aldık ama inşallah sığar valla... baştan minifırın alcaktık bide set üstü sonra nişanlım tutturdu fırın alalım diye biz de tamam madem dedik aldık inşallah koycak yer buluruz madem fırın aldırdı büyük ev tutacak efe yapacak bişey yok

:)))Aminnn canım hepimize.... bende fırın istiyorumm ama uff napsak bilmiyorumm arçlik bi fırın gördüm çok beğendim üst tarafı mikrodalga altı fırın üstü ocak üçü bi arada ama ev işte evimiz olsa hiç düşünmezdim hayırlısı artık

kızlar günaydın. Evet artık eskisi kadar çok sık uğrayamıyoruz buraya koşturmalar hiç bitmiyor.
Birde düğün hazılrıkları hiç bitmiyor alıyorsun alıyorsun genede eksik var inş. herşey biter ve 2012 haziran gelri bizde artık bu tatlı koşturmacadan kurtuluruz.

aynen canım koşuşturmalar gercekten daha sımdıden basladı yaa... hıcbı ısımı yetıstırememeye basladım artık moralım cok bozuluyo... aynı zamanda kayınvalıdemle de aramız acılmaya basladı zaten ona da canım sıkkın ben bısey yapmıyorum ama kadın sankı bana karşı siper aldı resmen...

günaydın kızlaaar..
valla koşuşturmalarla işim yok hiç tek istediğim askerim gelsin bende elini tutuym artık

gunaydin kizlarrr pazartesi aksamin dan beri hastanedeydim yatiyordum acile kaldirildimm balik dan zehirlendimm (( suan cok sukur iyimmm kizlarr....

günaydın kızlaaar..
valla koşuşturmalarla işim yok hiç tek istediğim askerim gelsin bende elini tutuym artık

gunler cabucak gecıyor canım bır bakmıssın kociş gelmıs hıc evlenmıssınız cocuklarınız olmus cok hızlı gectım sanırım ama uzulme tamam mı gecıcek bugunler de

gunaydin kizlarrr pazartesi aksamin dan beri hastanedeydim yatiyordum acile kaldirildimm balik dan zehirlendimm (( suan cok sukur iyimmm kizlarr....

canıımmmmm noldu sannaaaaaa :26: zehirledilr mi kız seni bak sımdı yaaaa ben kac aksamdır gıremıyorum eve gıttıgım gıbı yatıp uyuyorum o yuzden senın gıremedıgının farkında bıle degılım canım yaa buyuk gecmıs olsunnn cok uzuldum bak sımdı Allah şifa versinn...

Merhaba kızlar dün evimiz için avizelerimizin bir kısmını aldık,beğenmek ne zor... halı ve perdeler de sıra... çook keyifli şeyler yaa

ne oluyo canımm anlatsana belki durum farklıdır sende yorgunluktan falan yanlış anlıyo olabilirsin paylasırsan en azından hem rahatlamış hemde bi çözüm bulmuş oluruz

güle güle kulanın canımm halılarını nasıl bişey almayı düşünüyosun?

Aslında kararsızım ama yine de tercihim shaggy olacak sanırım marka konusunda karar vermedim ama antibakteriyel birşey olursa iyi olacak alerjim var çünkü benim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…