2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlarrrr tesekkur ederimmmm hepinizee gecmis olsn dilekleriniz icin... bizde cumartesi gunu dugun mekani tutucaz artik sonunda galiba:))) kasim ve araligi atlattikmi daha cok hizlanicaz kizlarrr bu aradaa bakin gelinligimeee 2 yildir hayalimmm insallah gerceklesicekk

Eklentiler

• $gelinlikkkkkkkkkkkkkkkk.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $gelinlikkkkkkkkkkkkkkkk 11.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $gelinlikkkkkkkkkkkkkkkk 22.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar sabahın köründe okula gitmekten sıkıldım off ya

ebrucum çok çok geçmiş olsunnnn

baharcım senin kayınvaliden anlattığın kadarıyla iyi bi bayandı nolduda kara kediler girdi aranıza

Kızlar eğer düğün salonunu tutmadıysanız kandil günlerine bakın benım düğünde sorun yokta kına gününü 4 temmuza tutmuştum berat kandiliymiş 6 temmuza aldırdım sizinde bilginiz olsun bakmanızda fayda var çünkü kandil olunca içim rahat etmedi benim

slmmm kızlarrrr nasılsınızz off ya giremiyorumm nete özledımm sizi ebrumm cok cokk geçmişler olsunn Allah sıfa versi kusumm :)

tesekkur ederim canim benim cok saol..iyim cok sukur..sen nasilsin iyimisin .. fazla giremiyosun topigee

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz kimsecikler yokmu naptiniz bakalim hafta sonunuz nasil gectiii kizlarrrrrrrrrrrrrr. ekim ayinida bitirdik kasima girdik vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 2012 cok cok cok az kaldiiiiiiiiiiii ALLAH immmm zaman cokkkk hizli geciyor yasasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..bayramliklarinizi aldinizmi bakalim '?

kızlar günaydınlarrrr

arkadaşlar biz okulların 17 haziranda kapanıcanı biliyoduk o nedenle düğünümüzü 23 haziran die belirledik fakat netten tekrar baktık 8 haziranda kapanıcak yazıyo o nedenle düğün tarihimizi bir hafta daha öne alıcaz...öğretmen arkadaşlarımız vardı tam olarak kesinmidir acaba 8 haziranda kapanacağı okullarınnişanlımın akrabaları şehir dışında onları beklemeliyiz okulların kapanışına o nedenle bağlıyız

huuhhuuuuuu kızlaarrrr

ınanamıyorum ekimi de devırdık yahuu sıra geldı kasıma ama kasım zaten kurban bayramıydı falan fılan derken cabucak gececek Allahın ıznıylee vee sonra daaaaa Araallııkkkk 2012 ye girmemize son 60 kızllaarrr ne mutlu bizlere ama artık eskısı kadar kımse gıremıyoruz buralara :26: bu aksamdan ıtıbaren gırelım kızlarr ve artık yaptıgımız tum hazırlıklara anlatalımm bakalım ne gelısmeler var merak edıyorum

canım benim yeğenimin söylediğine göre 8inde kapanacakmışş ben de öyle duydum yani ayy 1 hafta 1 hafta valla ınsan cok mutlu oluyor günler azalıyor diyee

slmm kızlar yine kaybolmuşsunuz gündüzleri işden fırsat buldukca giriyorum akşamları zaten giremiyorum evde net yok tel giriyorum ama pc den girdiğin gibi rahat olmuyor oda

3 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar burayı da boşladım haliyle....ama o hasta halimle üşenmedim gelinlik baktım 2 model arasındayım kızlar .. çok beğendimmm son kararımı bayramdan sonra vereceğimm=)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…