- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.541
gunaydin kizlarrr pazartesi aksamin dan beri hastanedeydim yatiyordum acile kaldirildimm balik dan zehirlendimm(( suan cok sukur iyimmm kizlarr....
slmmm kızlarrrr nasılsınızz off ya giremiyorumm nete özledımm sizi ebrumm cok cokk geçmişler olsunn Allah sıfa versi kusumm :)
cok saol canim benimm.. cok tesekkur ederim..cok sukur iyi oldummgeçmiş olsun canımm
günaydınnnn kızlar sabahın köründe okula gitmekten sıkıldım off ya
ebrucum çok çok geçmiş olsunnnn
baharcım senin kayınvaliden anlattığın kadarıyla iyi bi bayandı nolduda kara kediler girdi aranıza
baharcım senin kayınvaliden anlattığın kadarıyla iyi bi bayandı nolduda kara kediler girdi aranıza
tesekkur ederim canim benim cok saol..iyim cok sukur..sen nasilsin iyimisin .. fazla giremiyosun topigee
tesekkur ederim canim benim cok saol..iyim cok sukur..sen nasilsin iyimisin .. fazla giremiyosun topigee
kızlar günaydınlarrrr
arkadaşlar biz okulların 17 haziranda kapanıcanı biliyoduk o nedenle düğünümüzü 23 haziran die belirledik fakat netten tekrar baktık 8 haziranda kapanıcak yazıyo o nedenle düğün tarihimizi bir hafta daha öne alıcaz...öğretmen arkadaşlarımız vardı tam olarak kesinmidir acaba 8 haziranda kapanacağı okullarınnişanlımın akrabaları şehir dışında onları beklemeliyiz okulların kapanışına o nedenle bağlıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?