- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.561
3 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar burayı da boşladım haliyle....ama o hasta halimle üşenmedim gelinlik baktım 2 model arasındayım kızlar .. çok beğendimmm son kararımı bayramdan sonra vereceğimm=)
slmm kızlar yine kaybolmuşsunuz gündüzleri işden fırsat buldukca giriyorum akşamları zaten giremiyorum evde net yok tel giriyorum ama pc den girdiğin gibi rahat olmuyor oda
3 gündür yatak döşek yatıyorum kızlar burayı da boşladım haliyle....ama o hasta halimle üşenmedim gelinlik baktım 2 model arasındayım kızlar .. çok beğendimmm son kararımı bayramdan sonra vereceğimm=)
merhabalar.. ben de sizdenim eylül 1 de olacak düğünümüz kısmetse.. gerçi bizim 2 yerde düğün olacak. benim gibi çift düğün yapacak arkadaşlar var mı? nasıl olacak bilemiyorum..
hoşbuldumm:)) düğün tarihi bulduğumuz mekana göre kesinleşecek. kesinleşince haber veririm ekleriz.. hazırlıklar daha yeni yeni çeyiz türünde bişeyler aldım... onun dışında da düğün mekanı filan bakıyoruz.. nişanlım askerde haziran sonu gibi gelecek hazırlıklar o zaman hızlanacak sanırım.. herkese kolay gelsin..
teşekkür ederim..:) bir ucundan tuttuk bakalım bizde yavaştan ...çeyiz hallolur da düğünü nasıl yapacaz onu düşünüyorum .. ona göre mekan bakılacak çünkü ve ben daha bir şeye karar veremedim.. burda düğün+kına (önce gelinlikle çıkayım sonra bindallı giyerim) orda da düğün gibi bi fikir var aklımız da ama hadi hayırlısı..
sanırım buyuk yerde oturuyorsunuz canım mekan bulmak gercekten zor ıs oyle yerlerde daha dogrusu karar vermek Allah yardımcınız olsun... senın dedıgın gıbı cok gordum canım ben olur tabıkı neden olmasın... bastan gelınlık sonra bındallı mantıklı aslında) ınsallah gonlunuzden gectıgı gıbı olur hersey canım... dugun yapmak gercekten cok zormuss toz pembe hayaller yavas yavas kaybolmaya baslıyor hehehe
canım benim yeğenimin söylediğine göre 8inde kapanacakmışş ben de öyle duydum yaniayy 1 hafta 1 hafta valla ınsan cok mutlu oluyor günler azalıyor diyee
selam herkese:) herkesi simdiden tebrik ederim! ben de 2012 yazinda evlenecegim. Yer konusunu henuz halledemedim. istanbuldaki oteller hakkinda internetten arastrma yaptim ama bu otellerde dugune katilmis ya da yuzyuze gorusmus olan varsa goruslerini okumaktan mutluluk duyarim. Yurtdisinda yasiyorum ve buradan halletmem gerekiyor herseyiYardimlariniz icin simdiden tesekkurler
kızlar günyadın. düğün yerini belirledinizmi biz daha belirleyemedik ve bende acaip stres oluyor bu konu çünkü düğün salonu istemiyorum kır düğünü tarzı hoş bir mekan olsun istiyorum ve kocaelinde o tarz yerler bulmak biraz zor oluyor. gerçi herkes farklı şehirlerde ama düğün salonu belirlemek için erken değil bir zamn değil diye düşünüyorum
Hayırlı olsun ebrumm, bu mutluluğunun devamını dilerim
Ne zaman, nerde? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?