2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar kandil günlerini yazayım sizin için bu tarihlere dikkat edin onca hazırlık boşa gitmesin =)

Mevlit Kandili : 03/04 ŞUBAT-2012 CUMA/CUMARTESİ - 11 / 12 R.EVVEL

Regaip Kandili : 24/25 MAYIS-2012 PERŞEMBE/CUMA -3 / 4 RECEB

Mirac Kandili : 16/17 HAZİRAN-2012 CUMARTESİ/PAZAR -26/27 RECEB

Beraat Kandili : 04/05 TEMMUZ-2012 ÇARŞAMBA/PERŞEMBE -14/15 SABAN

Kadir Gecesi : 14/15 AĞUSTOS-2012 SALI/ÇARŞAMBA -26/27 RAMAZAN

merhabalar.. ben de sizdenim eylül 1 de olacak düğünümüz kısmetse.. gerçi bizim 2 yerde düğün olacak. benim gibi çift düğün yapacak arkadaşlar var mı? nasıl olacak bilemiyorum..

slmm kızlar yine kaybolmuşsunuz gündüzleri işden fırsat buldukca giriyorum akşamları zaten giremiyorum evde net yok tel giriyorum ama pc den girdiğin gibi rahat olmuyor oda

selam canımm...
ben de aksamları gıremıyorum artık ama bundan sonra gırerım cunku geceler uzun ama ssen de gece gıremıyorsun ( işten de fırsat buldukca gırıyorum ama suanda ısler de cok yogun cok yoruluyorum ( nasıl gıdıyor hazırlıklar bakalım neler var neler yok??

geçmişş olsun bebişş Allah şifa versin :)) ayy cok merak etttım canım modelleri keske resımlerını de koysaydn... bır ara bekle tamam mı ))

merhabalar.. ben de sizdenim eylül 1 de olacak düğünümüz kısmetse.. gerçi bizim 2 yerde düğün olacak. benim gibi çift düğün yapacak arkadaşlar var mı? nasıl olacak bilemiyorum..

hosgeldın tatlım aramıza... Allah tamamına erdirsi inşallah... tarihin kesinse eger ılk sayfaya kaydedeyım senı de) nasıl gıdıyor hazırlıklar bakalım)

lıklar bakalım???

hoşbuldumm:)) düğün tarihi bulduğumuz mekana göre kesinleşecek. kesinleşince haber veririm ekleriz.. hazırlıklar daha yeni yeni çeyiz türünde bişeyler aldım... onun dışında da düğün mekanı filan bakıyoruz.. nişanlım askerde haziran sonu gibi gelecek hazırlıklar o zaman hızlanacak sanırım.. herkese kolay gelsin..

O zaman öncelikle Allah kavuştursun canım... tarihi kesinlesince soylersin o zaman ) çeyiz al al bitmiyor hiç sorma ev kurmak ne kadar zormuş :))

teşekkür ederim..:) bir ucundan tuttuk bakalım bizde yavaştan ...çeyiz hallolur da düğünü nasıl yapacaz onu düşünüyorum .. ona göre mekan bakılacak çünkü ve ben daha bir şeye karar veremedim.. burda düğün+kına (önce gelinlikle çıkayım sonra bindallı giyerim) orda da düğün gibi bi fikir var aklımız da ama hadi hayırlısı..

sanırım buyuk yerde oturuyorsunuz canım mekan bulmak gercekten zor ıs oyle yerlerde daha dogrusu karar vermek Allah yardımcınız olsun... senın dedıgın gıbı cok gordum canım ben olur tabıkı neden olmasın... bastan gelınlık sonra bındallı mantıklı aslında ) ınsallah gonlunuzden gectıgı gıbı olur hersey canım... dugun yapmak gercekten cok zormuss toz pembe hayaller yavas yavas kaybolmaya baslıyor hehehe

ben pek düğünlere gitmediğim için nasıl yaparlar bilmiyorum o yüzden tedirgindim.. biz de daha ayrıntılara inilmediği için herşey toz pembe gözüküyo da bakalım ne zamana kadar öyle kalacak:) Allah hekesin gönlüne göre versin mutlulukla kurarız yuvamızı inşallah..senin hazılıklar nasıl gidiyo?

Şöyle bir baktımda eski gönderilere sen hazırlık işini filan bayaa halletmişsin ben daha yolun başındayımm.. bu konunun takipçisiyim artık bu sobet kaçmaz:))

selam herkese:) herkesi simdiden tebrik ederim! ben de 2012 yazinda evlenecegim. Yer konusunu henuz halledemedim. istanbuldaki oteller hakkinda internetten arastrma yaptim ama bu otellerde dugune katilmis ya da yuzyuze gorusmus olan varsa goruslerini okumaktan mutluluk duyarim. Yurtdisinda yasiyorum ve buradan halletmem gerekiyor herseyi Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

tavsiye edebiliceğim kanlıca ajia süper yazın evlenmek için bence ideal netten bir araştır istersen canım birde silivri klasiss resort otel benim tavsiyelerim arasında

kızlar günyadın. düğün yerini belirledinizmi biz daha belirleyemedik ve bende acaip stres oluyor bu konu çünkü düğün salonu istemiyorum kır düğünü tarzı hoş bir mekan olsun istiyorum ve kocaelinde o tarz yerler bulmak biraz zor oluyor. gerçi herkes farklı şehirlerde ama düğün salonu belirlemek için erken değil bir zamn değil diye düşünüyorum

düğünüm kış ortasında olacağı için zaten mecburen salonda olacak.. ama kesinlikle erken değil 2012 rezervasyonalrı çoktan başladı özellikle popüler mekanlar şimdiden dolma aşamasında seçeneğiniz kısıtlıysa tarih belirlendiyse hiç değlse belli miktar kapora ile halledin derim

selam kizlar nasilsinizzz..ya aklima geldi bu prenssevvgili yani ozlem napti acaba nisani oldumu nasil gecti gelsede anlatsa bize nasil gecitigni foto koysa umarim hersey yolunda gitmistir..ve mutludur. pofff bizde daha dugun yeri belirlemedikk acaip sikinti sinir yapti bende( bugun takilarim alindi.ama mekanda cok zorlaniyoruz napcaz bilmiyorum bi ole bi bole .kararsiz kaldik zaman yaklastikcada daha cok strese giriyoruz((((((((((((

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun yerimmmmm mekanim tutulduuuu tarihim belli olduu kina yerim tutulduuu ayhh cok heycanliyim yarin beyaz esyayi almaya gidiyom ayyyyyyyyyyyyyy cok az kaldi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))cok mutluyum

Hayırlı olsun ebrumm, bu mutluluğunun devamını dilerim

Ne zaman, nerde? :)

tesekkur ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tatlim amin insallah 23 haziran cumartesi gunu clup torch da web sitesi var . kinamda tarcinci dugun salonunda onnda web sitesi var bakabilirsin bebiisss. kinamda 20 haziranda olucak carsamba gunu ay cok mutluyummmmmmmmmmmm tutu masallah diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…