- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.581
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun yerimmmmm mekanim tutulduuuu tarihim belli olduu kina yerim tutulduuu ayhh cok heycanliyim yarin beyaz esyayi almaya gidiyom ayyyyyyyyyyyyyy cok az kaldi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))cok mutluyum
hayırlı olsun cnm desene sende 23 hazirancılar kervanına katıldındokuzunda yapcaktınız neden değiştiniz peki
Slmmm kızlarrrr ebrucum hayırlıolsun mutluluğun sevincin daim olsunn canımçok sevindim senin adına inş biz de o günleri görürüz
günaydınnn kızlarrrrr:))herkesde bi bayram telaşı vardır şimdik :))ebrumm cokk sevindimm yavas yava hazırlıklar hız kazanmıs sende beyaz esyanı ne marka aldınn tatlımm??
merhabalar.. benimde düğün tarihim ve yerim belli oldu. en azından Mersin deki düğün belli oldu.
tarih: 1 eylül 2012
Mersin de düğün yapacak arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim..
selam tatlımmmm nasılsınnnn .... nasıl gıdıyor ıs guc.. aynen ole bı bayram telası temızlıkkkkkkkkkkk :)))) aynen ole tatlım bu ay bı hızlandık masallah.. ben bulasık makınemı sımensden aldım 1400. sımdı camasır ve buzdolabı alıcaz nısanlım gelsın sehır dısından ..onlarda sımensden olucak galıba . sen napıyon nasıl gıdıyo
saol canim benimmmmmmmmmmmmmm... ya sehirdisindan gelecek olanlar var. okullar 8 inde kapaniyor.dedik millet heme yola cikip dugune nasil katilcak. pazar istemedik 16 17 diye dusunduk oda kandile denk geliyo en uygunu 23 haziran diye dusundukkkkkk sozlesmeyi imzaladikkkkk:0 bugunde beyaz esyami aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay kizlar cok az vaktimiz kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlarrrr bu gün nişanlımla bayram alışverişine gittik bana ciciler aldı aşkım
herkese merhabaa bizde tarihimizi henüz aldık veee 26 ağustos 2012 de edirne de evleniyoruz :)
))))))))))))))) neler aldın bakalımmmmm benım askımda bana bayram cıcılerı aldııı bıde haslık verdı ohhhhhhh))
aaa aynı durumdayız desene cnm bizde okul nedeniyle beklicez 23 ünü nişanlımın şehir dışından akrabaları gelicekevet ya allahın izniyle az kaldı yedi ay falan ben zaten son ayı saymıyorum telaştan nasıl geçtiğini bile anlamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?