2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hayırlı olsun cnm desene sende 23 hazirancılar kervanına katıldındokuzunda yapcaktınız neden değiştiniz peki

Günaydın kızlar bayram geliyor hazırlıklara 1 hafta ara veriyoruz............... :=)) herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorummmmm

slm kızlar bende eylülde nişanlandım 2012 nisan gibi de düğün dioruz ama mayısa da sarkabilir daha düğün salonu filan hiçbişi ayarlanmadı geçmi kalıoruz sizce??

hayırlı olsun cnm desene sende 23 hazirancılar kervanına katıldındokuzunda yapcaktınız neden değiştiniz peki

saol canim benimmmmmmmmmmmmmm... ya sehirdisindan gelecek olanlar var. okullar 8 inde kapaniyor.dedik millet heme yola cikip dugune nasil katilcak. pazar istemedik 16 17 diye dusunduk oda kandile denk geliyo en uygunu 23 haziran diye dusundukkkkkk sozlesmeyi imzaladikkkkk:0 bugunde beyaz esyami aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ay kizlar cok az vaktimiz kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Slmmm kızlarrrr ebrucum hayırlıolsun mutluluğun sevincin daim olsunn canım çok sevindim senin adına inş biz de o günleri görürüz

cnm benim cooookkkk tesekkur ederim allahim insallahh hayirlisi olur szin icinde valla bana supriz oldu ya kocis dedi mekani tuttum dilim tutuldu ne nerde ne zaman :) kaldim oleee ....allahim insallah hayirlisi ile goruruz o gunleriii cumlemizz

merhabalar.. benimde düğün tarihim ve yerim belli oldu. en azından Mersin deki düğün belli oldu.

tarih: 1 eylül 2012

Mersin de düğün yapacak arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim..

günaydınnn kızlarrrrr:))herkesde bi bayram telaşı vardır şimdik :))ebrumm cokk sevindimm yavas yava hazırlıklar hız kazanmıs sende beyaz esyanı ne marka aldınn tatlımm??

günaydınnn kızlarrrrr:))herkesde bi bayram telaşı vardır şimdik :))ebrumm cokk sevindimm yavas yava hazırlıklar hız kazanmıs sende beyaz esyanı ne marka aldınn tatlımm??

selam tatlımmmm nasılsınnnn .... nasıl gıdıyor ıs guc.. aynen ole bı bayram telası temızlıkkkkkkkkkkk :)))) aynen ole tatlım bu ay bı hızlandık masallah.. ben bulasık makınemı sımensden aldım 1400. sımdı camasır ve buzdolabı alıcaz nısanlım gelsın sehır dısından ..onlarda sımensden olucak galıba . sen napıyon nasıl gıdıyo

bend emersinde yapıcam urfadan.mersine gelinimm..aynı gün nerde tutuldumu salonun filan ya kuaför herşeyini paylaşırsan sevinirim..

iimm canımm yoğun baya yaa iş canımm eve gelince uyukluyom .direk canım bizde aralıkta alıcaz beyaz esyalarımızı düğün tarhimizi koyduk insallah bi aksilik cıkmazsa 24 agustos bakalım düğün mekenlarını ayarlamaya calısyoz ben izmirdekini zaten nikah yapıcaz,işte maraştaki içi bkınıyoz.bide şimdi stüdyo arayısındayım dış mekan cekim istiyorum hem uygun hemde güsel bişeyler istıyorum bakalımm:))

aaa aynı durumdayız desene cnm bizde okul nedeniyle beklicez 23 ünü nişanlımın şehir dışından akrabaları gelicekevet ya allahın izniyle az kaldı yedi ay falan ben zaten son ayı saymıyorum telaştan nasıl geçtiğini bile anlamıcaz

aynn ole tatlımmm sehırdısından gelenlerı dusunerek bu tarıhı aldıkk ne guzell 23 hazıranda cok yogun olucaz kızlar topıgı yanlız bırakmayın bızım ısımız var o gun dugun falan aynen cnm yaaa son ayı hıc saymıuom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…