- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.601
kizlaaaaar 3 haftalik tatilimden geldimmm nisanimda yaptimmmmm cok mutluyum ve yorgunummmmm özledinizmi beni anaciiiiim
kızzz ozlemmm nbr nasılsın ıyı bayramlarr.. hemen anlat bakalım tatıl nasıl gectı nişanın nasıl gectı resım koyabılırmısın bıde ozledık senı :=)
selam tatlımmmmmm... hayırlı ugurlu olsunnnnn ..2012 bıze ugurlu gelır ınsallah hersey ısedıgımız gıbı guzel olurr
bend emersinde yapıcam urfadan.mersine gelinimm..aynı gün nerde tutuldumu salonun filan ya kuaför herşeyini paylaşırsan sevinirim..
herkese merhabaa bizde tarihimizi henüz aldık veee 26 ağustos 2012 de edirne de evleniyoruz :)
günaydınn canımm:))hayırlısı olsun canımm ya nsıp böyleyse daha güseli böle olcaksa varsın olsun zo oulr ama vardır bundada bi hayırrr
evet tatlimm aynen öyle zaten 2012 de olsa ekim kasim olacakti hani bir kac ay oynuyor sadece arada bu yüzden cokta takmiyorum ilk baslarda cok üzüldüm ama askim nasil olacak yetistirirmiyiz evin ön ödemesini falan dedi (Allah nasip ederse) ev almayi düsünüyoruz bu yüzden banada mantikli geldi ama zaman ne gösterir belli olmaz hic belli olmaz nasilsin iyimisin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?