2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ebru çok geçmiş olsun cnm.. Perisoko sanada geçmiş olsun canım ..

Kızlar bende 2012 temmuz da evleneceğim ama hiç bir hazırlık yok.kılım bile kıpırdamıyor.Sanki 10 yıl sonra evlenecek mişim gibi öyle rahatım ki. yavaştan başlamam lazım sanki ha ne dersiniz :26:

kızlarrr herkesinn kurban bayramı mübarek olsun.daha nice nicekurban bayramlarına sevdıklerimizle insallah:)))

kızzz ozlemmm nbr nasılsın ıyı bayramlarr.. hemen anlat bakalım tatıl nasıl gectı nişanın nasıl gectı resım koyabılırmısın bıde ozledık senı :=)

canim beim nisanim cok güzel gectiiii tam istedigim gibi ufak tefek birsey olduuu 29.ekimde cifte bayram yaptik....hersey cok güzel maasallah annemleler tüm ailemle nisanlimmm cok iyi anlasti kaynasti bizde kaldi baya bir süre...sadece aileler ayri dünyalarin insalari o belli oldu birz ama yapacak birsey yok maalesef

resimleri koyucam ama daha alamadimmm sekerimmm hani bedne var ama okumuyor pc dvd yi bi ayar cekmeliyim...ozaman eklerim elbet sizde keyifler nasil tatlisimmm

bend emersinde yapıcam urfadan.mersine gelinimm..aynı gün nerde tutuldumu salonun filan ya kuaför herşeyini paylaşırsan sevinirim..

Hadi hayırlısı.. benim gondol otel de olacak.. kuaför olarakta hüseyin bi de mali varmış anlaşmalı çalıştıkları. hüseyin %50 indirim yapıyomuş. Mali de gelin başı ve yanında 2 kişiyi ücretsiz yapıyomuş. ama bunlar kimlerdir nasıldır bilemiyorum..otel nasıl onu hiç bilmiyorum.. nişanlımda askerde o da gidip bakmış değil ben hiç bilmiyorum zaten.. sen de araştırma yapıyosundur sanırım paylaşırsan sevinirimm..iyi bayramlarr..

herkese merhabaa bizde tarihimizi henüz aldık veee 26 ağustos 2012 de edirne de evleniyoruz :)

mutluluklar dilerim.. benim 2 düğün olacak 1. edirne de 2. mersin de.. edirne dekini 25 ağustos 2012 de salon da düşünüyoruz kısmetse.. senin yer tutuldumu nereyi tuttunuz ve ne kadara tuttunuz paylaşırsan sevinirim..

günaydin gelinciklerrrr....bir kac ay önce söylemistim hani belki benim dügün 2013 e kayabilir diye dedigim gibide oldu büyük ihtimal 2013 ün ilkbaharinda olacak hayirlisi insallaaah

günaydınn canımm:))hayırlısı olsun canımm ya nsıp böyleyse daha güseli böle olcaksa varsın olsun zo oulr ama vardır bundada bi hayırrr

günaydınn canımm:))hayırlısı olsun canımm ya nsıp böyleyse daha güseli böle olcaksa varsın olsun zo oulr ama vardır bundada bi hayırrr

evet tatlimm aynen öyle zaten 2012 de olsa ekim kasim olacakti hani bir kac ay oynuyor sadece arada bu yüzden cokta takmiyorum ilk baslarda cok üzüldüm ama askim nasil olacak yetistirirmiyiz evin ön ödemesini falan dedi (Allah nasip ederse) ev almayi düsünüyoruz bu yüzden banada mantikli geldi ama zaman ne gösterir belli olmaz hic belli olmaz nasilsin iyimisin kuzum

slmm cnm nasılsınnn evett dedıgın gıbı herseyde bı hayır vardır bundada bı hayır vardır canım benım ..ıyıkı kafana takmıyosun dedıgın gıbı ha kasımmm olmus ha 2013 de olmus bı kac ay oynar sadece o kadar. HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN HEP DUA EDIYORUM BENIM DUGUN GUNUM BELLI AAMA O ZAMAN KADAR NELER OLUCAK NELER BITICEK HIC BILMIYORUZ ALLAH BUYUK HEP INSALLAH VE MASALLAH DIYORUM ... O GUNLERI INSALLAH GORMEYI NASIP EDER RABBIM

Selam kızlarrr. Bende listede adım olsun istiyorum bende bendeee 14 Ocak 2012'de düğünümüz. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Ama hala çok eksiğimiz var. Nisanda evlenecektik erkene aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…