2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canim benim aynen öyle bende hep insallah maasallah Allah nasip ederse olursa kismet neyse o olsun diyorum cünkü neler görüyoruz etrafta Allah korusun hersey son gün bile degisebiliyorr....ben iyiyim tatlim sen nasilsinnn?

Selam kızlarrr. Bende listede adım olsun istiyorum bende bendeee 14 Ocak 2012'de düğünümüz. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Ama hala çok eksiğimiz var. Nisanda evlenecektik erkene aldık.

ayyy ne kadar az kalmis tatlim Allahim hayirlisiyla dügün resimlerine bakmayida nasip eder insallaaaah nerede evleniyorsunnn? eksikler yavas yavas tamamlanir evlendikten sonra ble tamamlanir takma hic

poffff ıyıcee terk edılmıs burası ya gelıyorum kımse yok hepınıze kuscemmm bahar ozellıkle sanaa cok kusucem nerdesın kuzum yaaaa((((((((((((((((((((

canim benim aynen öyle bende hep insallah maasallah Allah nasip ederse olursa kismet neyse o olsun diyorum cünkü neler görüyoruz etrafta Allah korusun hersey son gün bile degisebiliyorr....ben iyiyim tatlim sen nasilsinnn?

aynen ole canım benım .. bende napıyım işte şu aralar beyaz eşya alıyoz model araştırıyoz falan düğün yerim tutuldu cok şükür en büyük sorunu cok şukur hallettık.. bide evmı alsak kirayami çıksak onun hesabını kıtabını yapıyoruz hayırlısı herseyın

ebrucummmm napion bakim evet ya kimse gelmiyo halbuki yaklaştıkça daha çok heycanımızı paylaşmamız lazım

ıyım canım benımmm sen napıyonnnn:)))) aynen yaaa ilk zamanlar nasıldık sımdı nasılız zaman yaklastıkca daha cok paylasmamız lazım aldıklarımı karar verdıklerımızı vs. ama nerdeeeee kımsecıkler yokkı sen napıyon hazırlıklar ne durumda varmı bı gelısme

napim cnm bayram falan gelen gidenle uğraştım nişanlımla bol bol görüştüm bayram nedeniyle beş günlük izni vardı...bayram sabahı yemek yedik birlikte çok güzel geçti..ama çok sıkıldım artık zaman geçmiyo gibi

mrb
ya kizlar ben kendimi baya bi caresiz hissediyorum..
mobilyalarimi türkiyeden istiyorum malesef burda istedigim tarzi bulamiyorum
dügünüm nisanin sonuyla mayisin basi arasi olucak daha tarih kesin diil
sanki hicbisey yetismicekmis gibi geliyo bana

ne çok bayram kelimesini kullanmışım yaaaa

:)))))) hahahah bende bu yorumunu okudukdan sonra bı daha okudumda aynen ole bayram bayramm :))) sıkılma canım yaaa zaman gecıyooo kasımdayız yarısına geldık nerdeyse ayın sonra aralıkk.... ocakdan sonradaaa baslasın hazırlıklarr hızlı bı sekıldee:) hersey yolunda gıder ınsallah

selam canımmm.... yurtdısındanmı gelın gelıceksın ....aaaaaa sunun surasında ne kalmıs kızzzz nisana herseyını yetıstırırsın ınsallah bızde burdan sana fıkırler mobılya markaları solerız ceyızınde eksıklıkler varsa benım ceyız topıgım var oraya bakabılırsın fıkır edınmek ıcın .. yardımcı oluruz ... benımde hazıranda olucak dugun mekanım tutuldu :) hayırlısı herseyın

günaydın kızlar .....
gerçekten zaman geçmiyoooor gel 2012 artık gel yaaaa şu seneyi bir devirsek gerisi çorap söküğü gibi gelicek ama yok ite ite gitmiyo
bi taraftan da diyorumki çabuk geçsin çabuk geçsin diye diye ömrümüzünde hızla geçtiğinin farkında değiliz ama aşk isteee bi an önce kavuşmak istiyor gönül

almanyada yasiyorum burdada evlenicem ins. oraya gelmicem yani :)
ama yatak odasini oturma odasi fln ordan almak istiyorum zaten bi ikinci ayda yolum düsecek oralar :) son alisverise artik
hayirli olsun ins. hersey diledigin gibi gecer canim

amin cnm ya herşey gönlümüze göre olsun

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bende nişanlıyım ve 29 haziran gold terası tuttuk örnek bir düğün izledik kısmen tabi ve bana içerisi çok karanlık geldi ayrıca orkestra ile ilgilide olumsuz düşüncelerim var fakat bursada düğün yapıcak o kadar az mekan var ki aranızda gold terasta düğününü yapan warsa lütfen yardımcı olun bana

almanyada yasiyorum burdada evlenicem ins. oraya gelmicem yani :)
ama yatak odasini oturma odasi fln ordan almak istiyorum zaten bi ikinci ayda yolum düsecek oralar :) son alisverise artik
hayirli olsun ins. hersey diledigin gibi gecer canim

anladım canımm... ama burdan alıpda goturmek zor olmazmı ya ( kargo falan ucretı cok tutar dıye dusunuyorum benım aıle hep almayada guzel mobılyaları falan var hepsınde burdanda guzel hatta benım dusuncem ole bbeıss.. amın canım ınsallah cumlemızınnnn RABBIM GONLUMUZE GORE VERSIN

KIZLAR ya ben bı kahvaltı takımı alıcaktımm ama vazgectımmm tek tek satıldıgı ıcın pahalıya gelıyorduu... sız aldınızmı kahvaltı takımı kaca aldınız markası ve modelını gosterebılırmısınız bebısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…