- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.621
slmm cnm nasılsınnn evett dedıgın gıbı herseyde bı hayır vardır bundada bı hayır vardır canım benım ..ıyıkı kafana takmıyosun dedıgın gıbı ha kasımmm olmus ha 2013 de olmus bı kac ay oynar sadece o kadar. HAKKIMIZDA HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN HEP DUA EDIYORUM BENIM DUGUN GUNUM BELLI AAMA O ZAMAN KADAR NELER OLUCAK NELER BITICEK HIC BILMIYORUZ ALLAH BUYUK HEP INSALLAH VE MASALLAH DIYORUM ... O GUNLERI INSALLAH GORMEYI NASIP EDER RABBIM
Selam kızlarrr. Bende listede adım olsun istiyorum bende bendeee14 Ocak 2012'de düğünümüz. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Ama hala çok eksiğimiz var. Nisanda evlenecektik erkene aldık.
canim benim aynen öyle bende hep insallah maasallah Allah nasip ederse olursa kismet neyse o olsun diyorum cünkü neler görüyoruz etrafta Allah korusun hersey son gün bile degisebiliyorr....ben iyiyim tatlim sen nasilsinnn?
ebrucummmm napion bakim evet ya kimse gelmiyo halbuki yaklaştıkça daha çok heycanımızı paylaşmamız lazım
ıyım canım benımmm sen napıyonnnn:)))) aynen yaaa ilk zamanlar nasıldık sımdı nasılız zaman yaklastıkca daha cok paylasmamız lazım aldıklarımı karar verdıklerımızı vs. ama nerdeeeee kımsecıkler yokkısen napıyon hazırlıklar ne durumda varmı bı gelısme
napim cnm bayram falan gelen gidenle uğraştım nişanlımla bol bol görüştüm bayram nedeniyle beş günlük izni vardı...bayram sabahı yemek yedik birlikte çok güzel geçti..ama çok sıkıldım artık zaman geçmiyo gibi
ne çok bayram kelimesini kullanmışım yaaaa
mrb
ya kizlar ben kendimi baya bi caresiz hissediyorum..
mobilyalarimi türkiyeden istiyorum malesef burda istedigim tarzi bulamiyorum
dügünüm nisanin sonuyla mayisin basi arasi olucak daha tarih kesin diil
sanki hicbisey yetismicekmis gibi geliyo bana
selam canımmm.... yurtdısındanmı gelın gelıceksın ....aaaaaa sunun surasında ne kalmıs kızzzz nisana herseyını yetıstırırsın ınsallah bızde burdan sana fıkırler mobılya markaları solerız ceyızınde eksıklıkler varsa benım ceyız topıgım var oraya bakabılırsın fıkır edınmek ıcın .. yardımcı oluruz ... benımde hazıranda olucak dugun mekanım tutuldu :) hayırlısı herseyın
:)))))) hahahah bende bu yorumunu okudukdan sonra bı daha okudumda aynen ole bayram bayramm :))) sıkılma canım yaaa zaman gecıyooo kasımdayız yarısına geldık nerdeyse ayın sonra aralıkk.... ocakdan sonradaaa baslasın hazırlıklarr hızlı bı sekıldee:) hersey yolunda gıder ınsallah
aşkımla evlenmeme 223 gün kalmış allahın izniyleufff çokmuş ya
almanyada yasiyorum burdada evlenicem ins. oraya gelmicem yani :)
ama yatak odasini oturma odasi fln ordan almak istiyorum zaten bi ikinci ayda yolum düsecek oralar :) son alisverise artik
hayirli olsun ins. hersey diledigin gibi gecer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?