- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.641
benımmmmdee 183 gunum kaldıı :)))
canım sende 23 haziranda evlenmicekmiydin değiştinizmi tarihinizi
Eki Görüntüle 287040 Eki Görüntüle 287041 Eki Görüntüle 287042 Eki Görüntüle 287043
kızlarrrr ben bunlara bayıldımm bayıldımmmmm yatak odasının ıkı secenegı var aynalı aynasız .. yemek takımındada vıtrını almıcam konsol alıcam sadece. ayyy sızce nasıl kızlarr?????????????????
canım sen nerden buldun bunları hakketten cok gusel bunlar...markası nedir...
Bayıldım valla çok güzeller....
selam gelincikler, nasılsınız bakalım???
Uzuunn zamandır uğrayamıyorum buralara, bayram telasesinden sonra 3 4 gundur arkadasımın dugun telasesı vardı ona kosturuyoruz.. dun aksam dugunu de atlattık... gercekten organızasyon superdı... bursa da almira otelde yapıldı dugun muhteşemdi...
bu arada kızlarr ben artık gun bıle sayamıyorum... cunku ıcımden gelmıyor... bayramın 1. gununden berı nısanlım bana asırı uzak davranıyor hatta 3. aksamı benım ustume attı sucu sudan sebepler yuzunden tartıstık ve tam 3 gundur ne konusma ne de mesajlasma yok... bugun yolda gıderken denk geldı arabayla ablamlarda yanımdaydı gormemezlıkten geldım yolunu degıstırdı gıttı o kadar gucume gıttı kı anlatamam... dgunumuze ne kadar kaldı sunun surasında resmen yabancılastık bırbırımıze... o benım asık oldugum ınsan degıl artık... senelerce tanımamısım demek kı...
yanı anlayacagınız ne ıstahım kaldı dugune ne de umudum... arada yazdıklarınıza gırıp bakıcam ama sız yazmaya devam edın.. sızın heyecanınıza ortak olmak ıstıyorum... bu arada ılk sayfaya tarıh yazdırmak ısteyenler bana ozel mesaj atabılırler yazıların arasında bazen kacırıyorum... opuldunuz cok canlarım...
canım ben nedesem boş biliyorum ama sıkmamaya çalış düğün zamanlarınıda olur böle şeyler inan bi sorun vardır ve bunu senden çıkarıyordur.dua et canımAllahın izniye bu gunlerıde atlatırsın tatlım:)
Merhaba kızlar,
Ankara'dan aranıza yeni katılıyorum:) Bende 9 Haziranda evleneceğim kısmetse. Mamaktaki Aina Düğün Salonunu düşünüyoruz. Lila salon çok hoşuma gitti, zaten 2 sene önce bir arkadaşım orda evlenmişti bizde pazar günü bakmaya gideceğiz, fiyatları paylaşırım. Bu salon hakkında fikri olan var mı hiç?
AINA TOPLANTI VE DN SALONLARI
slm kızlar napıyosunuz nasılsınız bakalım?
a.s canıımmmm ben oturuyom sımdılıkk :)))) sen napıyosun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?