2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlarrrr ben bunlara bayıldımm bayıldımmmmm yatak odasının ıkı secenegı var aynalı aynasız .. yemek takımındada vıtrını almıcam konsol alıcam sadece. ayyy sızce nasıl kızlarr?????????????????

selam gelincikler, nasılsınız bakalım???

Uzuunn zamandır uğrayamıyorum buralara, bayram telasesinden sonra 3 4 gundur arkadasımın dugun telasesı vardı ona kosturuyoruz.. dun aksam dugunu de atlattık... gercekten organızasyon superdı... bursa da almira otelde yapıldı dugun muhteşemdi...

bu arada kızlarr ben artık gun bıle sayamıyorum... cunku ıcımden gelmıyor... bayramın 1. gununden berı nısanlım bana asırı uzak davranıyor hatta 3. aksamı benım ustume attı sucu sudan sebepler yuzunden tartıstık ve tam 3 gundur ne konusma ne de mesajlasma yok... bugun yolda gıderken denk geldı arabayla ablamlarda yanımdaydı gormemezlıkten geldım yolunu degıstırdı gıttı o kadar gucume gıttı kı anlatamam... dgunumuze ne kadar kaldı sunun surasında resmen yabancılastık bırbırımıze... o benım asık oldugum ınsan degıl artık... senelerce tanımamısım demek kı...

yanı anlayacagınız ne ıstahım kaldı dugune ne de umudum... arada yazdıklarınıza gırıp bakıcam ama sız yazmaya devam edın.. sızın heyecanınıza ortak olmak ıstıyorum... bu arada ılk sayfaya tarıh yazdırmak ısteyenler bana ozel mesaj atabılırler yazıların arasında bazen kacırıyorum... opuldunuz cok canlarım...

canım ben nedesem boş biliyorum ama sıkmamaya çalış düğün zamanlarınıda olur böle şeyler inan bi sorun vardır ve bunu senden çıkarıyordur.dua et canımAllahın izniye bu gunlerıde atlatırsın tatlım:)

slm kızlarr napıyosunuz nasıl gidiyo hazırlıklar puff bizde daha nişan yok bişey yok ama biz önümüze ne gelirse alıyoruz yatak odası ve salon halısını aldık evde yok ortada ama çok beğendik aldık

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıyı aksamlarr nasılsınızzz bugun ıkeaya gıttıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. cok guzel seyler vardı.. bıtane tepsı aldım renklı kuşlu cok tatlıı... un eleme aletı aldım.. rende aldım..sos ıcın kucuk cırpıcı aldımm... şallarım ıcın ve kravatlar ıcın askılık aldımmm.... evım ıcın bısey almak kadar guzel bısey yok o kadar cok zevk alıyorumkıı :)))))))))) cok eglencelıı

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kımsecıkler yokkmuuu

Merhaba kızlar,

Ankara'dan aranıza yeni katılıyorum:) Bende 9 Haziranda evleneceğim kısmetse. Mamaktaki Aina Düğün Salonunu düşünüyoruz. Lila salon çok hoşuma gitti, zaten 2 sene önce bir arkadaşım orda evlenmişti bizde pazar günü bakmaya gideceğiz, fiyatları paylaşırım. Bu salon hakkında fikri olan var mı hiç?

AINA TOPLANTI VE DN SALONLARI

Son düzenleme:

selam tatlım hosgeldın aramızaa .. salon görunuste güzel görunuyor canım.detayları görusup konusup anlasırsan. kendınde beyenırsen aklına kafana yatarsa.dusunebılırsın

a.s canıımmmm ben oturuyom sımdılıkk :)))) sen napıyosun bakalım

işle güçle uğraşıyorum tatlım bugün biraz yogunluk var oh rahatladım diyorum bi bakmışım tekrar yogunluk başlamış

ikea dan bende un elemek için elek aldım sarımsak ezici doğrayıcı yavas yavaş eksiklerimi tamamlamaya uğraşıyorum bitcek gibi değil ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…