- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.661
işle güçle uğraşıyorum tatlım bugün biraz yogunluk var oh rahatladım diyorum bi bakmışım tekrar yogunluk başlamış
ikea dan bende un elemek için elek aldım sarımsak ezici doğrayıcı yavas yavaş eksiklerimi tamamlamaya uğraşıyorum bitcek gibi değil ama olsun
anladım canımm..eksık hıc bıtermı yaaaa alıyom alıyom sankı ortada bısey yok gıbıı... daha okadar cok alınmassı gereken seyler varkı ohooooooooooooooooooooooooooooooooo :) cok zor işimiz valla ben gelinligimi nisanda almaya karar verdım ozel dıkım olucaksa nısanda baslıcam hazır alıcaksam hemen alıcam
özel dikim tabiki daha iyi ilk sen giyiceksin senin istediğin gibi olucak falan peki nasıl bişey düşünüyosun aklında bir model varmı yada nerden almayı düşünüyosun gelinliğini
ebrusum ve dıger gelıncıkleeeeeer nısanlandı tatılden geldı hala nerelerde dıyeceksınız bılıyorum okulum bıtıyor kısmetse dıplomaya cok yaklastımmm haftaya sınavlarım var ne olursunuz dua edın benım ıcınDepresyondayım streslıyım pc yı acamıyorum ınsallah sag salım bıtırırım sınavıda aranıza dönerım en gec haftaya bu zaman buralarda olurum allahın ıznıyle öpüyorum hepınızı cok özledım sızınle sohbetlerııııııııı
ebrusum ve dıger gelıncıkleeeeeer nısanlandı tatılden geldı hala nerelerde dıyeceksınız bılıyorum okulum bıtıyor kısmetse dıplomaya cok yaklastımmm haftaya sınavlarım var ne olursunuz dua edın benım ıcınDepresyondayım streslıyım pc yı acamıyorum ınsallah sag salım bıtırırım sınavıda aranıza dönerım en gec haftaya bu zaman buralarda olurum allahın ıznıyle öpüyorum hepınızı cok özledım sızınle sohbetlerııııııııı
kizlar benim bi yatak örtüsüne ihtiyacim var
sizlerden begendiginiz yatak örtülerini rica edebilir miyim
nerden oldugu ve mümkünse ismini söylerseniz coooook makbule gecer :)
cok aradim ama istedigim gibi bisey henüz yok yada cok pahali (700 €
hadi benim cehizimi hazirlayaliim :))
mutluluklar dilerim.. benim 2 düğün olacak 1. edirne de 2. mersin de.. edirne dekini 25 ağustos 2012 de salon da düşünüyoruz kısmetse.. senin yer tutuldumu nereyi tuttunuz ve ne kadara tuttunuz paylaşırsan sevinirim..
benimde ihtiyacim var canimancak türk yerleri yok burda.. almanlarinkide dandik.. uff bilmiyorumki nasil bulacam, sen demi almanyadasin? söz nisan varmi, dügün nezaman canim, düzelim tabiki :) benim diyer konularima bak istersen ceyizimi koydum fotoraflarini belki yardimci olur:)
evet canim ya bende almanyadanim ama ins. alisverisimi türkiyeden yapicam :)
bugün biletim alindi ins. 9 subatta türkiyedeyim hihi :)
nisanliyim canim yarinda dügün salonuna bakicaz yani yarin kesinlesicek tarih ayy cok heyecanli yaa
seve seve bakarim canim bisey begenirsem sana yazarim sorarim nerden aldigini
kizlar benim bi yatak örtüsüne ihtiyacim var
sizlerden begendiginiz yatak örtülerini rica edebilir miyim
nerden oldugu ve mümkünse ismini söylerseniz coooook makbule gecer :)
cok aradim ama istedigim gibi bisey henüz yok yada cok pahali (700 €
hadi benim cehizimi hazirlayaliim :))
kuaför aklımda behiye de iyi diyolr hüseyin kaprsilimi ne demşlrde doymuş yani..mali aklımda oluck..salon alyans var ona bayıldım ben.gondol da güzldir herlde netten bak begenmştim kır düğünü güzl olur orda.alyans düğün salonuda gondol otelin karşısıymış zatn ..ayy gidip gezmek lazım valla..ama biz okdr lükse kaçamayız durumalr vahim..gelinlik bile ne olucak bakıcaz:S
ne güzellll ya:) almanyanin neresinden canim, nezamandir nisanlisin:) merakliyim ben yaahehe
evet bende alisverisimin bir kismini türkiyeden yapicam yaza dogru:) , cok sevindim senin adina haberlerini bekliyorum canim:)
daha iki aydir nisanliyim :) yani 17.09 beri
ben essendan bilirsin eminim
ayyy dün tüm günüm nisanlimla gecti cooooook güzeldi yaa gün bitsin istemedim..
bu arada hihi 22.4 de evleniyorumtarihi belirleyebildik sonunda
bide 2. ayin dokuzunda türkiyeye gidiyorum üc haftaligina :))
artik son gaz hazirliklara devam edebiliriz
saka gibi ama evleniyorum ya :))
sira sende sen anlat birazda kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?