2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ben 21 nisanlim 23.biz araya fazla zaman birakmak istemedik ailelerimizlede bu konuda ayni fikirdeydik
yok cnm ya 3 ay diil 3 hafta :) üc aya kim dayanir yaa kiyamam ben bitaneme onu yalniz birakamam
abi bu sene bitti bi sene ara vermek zorunda kaldim alinamadim bi yere malesef ama bi yigin baska sey yaptim
yoo ayni sehirde degiliz nisanlimla arada 40 km var ama biz gayet memnunut hihi :)
ama seninki cok zormus canim ya bes saat dile kolay..
sen nerdensin nisanlin nerden, yaslariniz kac nerelisiniz anlat bakalim

oh süpermis canim gercekten, benim yasim 19 nisanlimin 23 evlendigimizde ise 20 ve 24 olucaz insallah
hayirlisi canim, evlenincemi yapacan ausbildung?? ben hemsireyim ausgelernt.. ama hosuma gitmiyor evlenince medizinische fachangestellte ausbildung yapacam:)
hem evlilik hem karriere hayirlisi bakalim:) biz 4 senedir beraberiz bizde uzatmak taraftar degiliz aslinda ama aileler biraz uzatti birde nisanlimin positionu degisicek flughafende maida onu bekliyoruz tarih belirlemek icin, belli olsun diye. 40 km yine iyimis canim cok sanslisin, bizim ev bulmak, dösemek, alisveris gel git cok zor olacak malesef.. ama olsun yinede güzel olacagina eminim:) ah o günler bi gelse :) allahin izniyle bi 2012 ye girelimde:)) günler su gibi akip gecer insallah :) hehe
nisanlim frankfurtta ben münchen:)

ne güzel herkezin tarih falan almışş..allah tamamına erdirir inş kızlar hepinizin ki çok güzel şeyler bunlar..bizde 2012 de evlenicez ama dha bi isteme bi nişan söz flan yok ..bende ufakdan kendi kendime hazırlık yapıyorum ama resmi bişi yok kıslar şimdi okuyunca herkesin belli ne güzel hazırlıklarda ona göre ..pufss zaman su gibi güzelce geçer inş herkesinn :)

dört senedir beraberseniz masallahin var 15 yasinda bulduguna göre :) Allah daim etsin (hepimizin iliskisini hihi :)) )
evlenince aslinda üniversiteye baslamak istiyorum. bu sene alinamadim ama gelecek seneye diyorum olmazsa ausbildung tarzi düsünüyorum hayirlisi ins.
yaa kina gecesi icin bi yer bulmus annemler bakalim artik bide yarin nisanlimla ev bakmaya gidiyoruuuuz
ilk kez ev bakicaz yani internetten buldukda bide gidip bakalim diyoruz ama pekde ümitli diilim ev eh iste pekde ahim sahim bisey diil
ya ben mobilyalarimi türkiyeden istiyodum baya yogun ilgileniyorum su aralar teyzemlerle sIk sIk konusuyorum hatta nisanlimin aileside maddi kismiyla onaylarsa türkiyeden alicam herseyi :) dua edin benim icin yaa..

canim inan bana öyle cabuk geciyor ki zaman sonra sasip kaliyorsun
sizin icin cok sevindim :) ins. bi ömür mutlu olursunuz
ortada söz nisan yok deme bende öyle diyodum sonra bi baktim sözlenmisim iki ay sonra nisanlanmisim 7 ay sonrada evlenmisim dicem :) yani 4. ayda ins :)
zaman o kadar cabuk geciyo ki yetistirebilir miyim ki diyosun
ama ins. hersey istedigin gibi olur en kisa zamanda sende yasarsin bu tatli heyecani

saol tatlımm..inş çabuk geçerr ..bizim tanıştığız ayda evleniceksinn çok güzel ya ben çok heycanlanıyorum düşününce bile herkesinde böylemi bilmiyorumm ama bende böylee..senn yaş kaç canm ben eskişehirdeym 22 yaşındaym..senn adınada ben çk sevindim allah çok çok mutluluk nasiip etsin inş.

inan bana canim herkesde öyle :) bazen evleniyorum diyorumda hani sanki evcilik oynuyormusuz gibi ama bazende abim bana bakip daldiginda noldu diyorum 'cnm evleniyosun ya.. inanamiyorum' diyo ya inan ki icim titriyor, heyecan basiyo, cidden ya diyorum saka maka evleniyorum...
bi yandan asiri mutlu diger tarafdan evimi terk etmenin üzgünlügünü yasiyorum..
neyse..
canim ben 20 yasindayim daha ama gelecek ay 21 olucam :)
almanyadayim ama sivasliyim :))

kızlar slm kimsecikler yok benm bi sorun var benm düğün tarihim 23 24 haziran ve adetim 23 günü akşamı biter malum iş ertesi gün ama ben hamile kalırsam die korkuyorum ya sizce hamile kalırmıyım ya uff kafama takıldı napcmm

evet canim erken tanistik biz:)) kismet iste.. insallah , eyerki kafanda böyle bir istek falan varsa muakak yap canim oku , veya meslek yap, evlilik ve karyer bir arada yürür cocuk olmadan hem zorlanmassin bende meslek yapacam :) kocisten tam destek sagolsun:)) , kolay gelsin ev isi zor yaa simdiden basla bencede anca bulursun.. kaldigin yerde sira sorunu yoksa gemeindeye yazil bence daha cabik bulursunuz ev hemde temiz olur , kiz okadar esayi nasil getirecen trden , beyaz esalaridami trden alcan??

korunmak diye birsey var canim, niye dert ediyorsunki?? korununca birsey olmazki.. ben hap kullanmaktan yanayim ( nisanliyim , dügüne daha var ama zamani gelince hap kullanmayi düsünüyorum )

canim benim niye hamile kalasinn..dugununden 1 ay once git kadin doguma hem bilgi edin hem kontrolunu ol. hap kullanirsin doktorda bunu onercek sana.. bende hap kullanicam. ama daha detayli bilgi ve kontrol icin tabiki doktora gidicem ...takma kafana tatlim korkulcak bi durum yok :))

eeeeeeeeeeeeeeeeeee kizlar ne var ne yok ben bugun hisardan bardak takimimi aldim misafirlik icin ... ayni yemek modelimin bu sefer bardak takimini uretmis hisar. katalogda gorur gormez siparisi verdim :) sizler neler yapiyorsunuzz.. kasim ayinida bitiriyoruz artik az kaldi araligi da atlattikmi gerisi gelir artik daha cok hizlanicaz hazirliklara... ayyy heycanlandim simdi :)))

yok ya beyaz esyalar diil ama onlardan haric herseyi diyebilirim :)
biraz masrafli is farkindayim ama bakalim ins. nisanlimin aileside baddi konudan kabul eder de iyi olur hersey :)
tirla buraya geldigi icin sorun olmaz hatta anlamali yaparsak adamlar gelip kurup öyle geri döneceklermis
eger hersey yolunda giderse ben zaten yazarim burdan

cnm hic dert etme ebrum cok hakli doktorla görüsdükten sonra zaten rahatlarsin (bende haptan)
hem ablamdada aynisi oldu yani onun adeti dügünden bir gün önce baslayacakti ama doktorun verdigi haplar sayesinde geciktirebilir hatta erken bitirebilirsin. hem zaten sadece korunma metodu olarak hap yokki sende digerlerinden birini secersin ilk gece icin..

selam kizlar nasilsinizz agdaya gidicemm cesaret topluyorum kendime canim acicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk of yaaa aksama dogru anca giderim ...kociisimi cok ozledim uzun zamandir gorusemiyoruz(((((((((((((((((( poffffff zzaten bu topigide cok ihmal ettik ne gelen var ne gidenn nerdesiniz be kizlarr... bahar ozellikle senn topigin kurucusu olarakkk neden hic ugramiyorsun burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya kıs canım ilk defa g,dyosun sanıyrım ya bende gitmeye korkuyodum gecen ay adetim bittikten sonra gözümü karatttım ve evde kendim ayptım ilk yapıştırdım anam bağırdımö bi 5-10 sniye sonra bidaha yanına yaptım oh devam ettim bitirdim ya çok raaht oluyo inan kendim baaşredım pazar günü tekrar yapcm evlenince kocişe öle olmak istemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…