2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ewt cnm işte bakcvm doktora gitcem belki olmaz ya anam benimkide sakın düğün günü olma diyo

insallah diledigin gibi olur hersey canim:) haberlrini bekliyorum:)

insallah diledigin gibi olur hersey canim:) haberlrini bekliyorum:)

tabisi canim
ya saka gibi ama galiba biz evi bulduk :)) ilk baktigimiz ev muhtesem cikti
kayinvalidem, nisanlim bayildilar tabi bende cok begendim :)
ama sorun adamlar birinci ayda tasinabilirsiniz diyolar bizse 2. 3. ay fln diye düsünüyoruz
ins. olur ama ya cici ev

kizlaar laf adadan acilmiskenn bisi sorcamm..
ya ben aslinda lazere gideyim diyorum cildim cok hassas oldugu icin ada ve epilady pek yapamiyorum
dogal olarak jilet kaliyo
ama ben böle tüysüz olmak istiyorum hic olmazsa ilk günlerde :)
lazerde cook uzun sürüyo
sizin bana önerebileceginiz seyler var mi?

valla o işlem uzun senin dediğin ağda yaptırmaya başla azalıyo hiç yoktan yani

poffff ayni dert bendede var canim yaaa.. cok tuylu bi insan degilim ama istiyorumki tamamen tuysuz olsun vucudumm (( lazer dusundum bende ama dedigin gibi uzun suruyo ilk baslarda jilett kullaniyordum zarzor kendimi agdaya alistirdim canim aciyo ama bi anlik oda kuaforun eli hizli allahdan 5 dkda bitiyo genital bolgem agdadan sonra karinca yagi suruyorum 4 gun boyunca azaltiyomus.. ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama.. benim arki kullaniyo 2 aydir azalma var dedi .. bi denemek istedim bende ..lazeri evlendikden sonra kol bacak koltuk alti yaptirmayi dusunurum ama genitali bilmiyorum korkuyom acikcasi cildim cok hassas yanarsa diye leke kalirsa diye korkuorum ((((((((

ahh ahhh ne olurdu sihirli bi değnekle tüm tüylerden kurtulsaydık (istenmeyenlerden tabi) :))
bende napsam diye düşünüyorum ağdaya hiç alışkın değilim çok korkutuyor beni

ahh ahhh ne olurdu sihirli bi değnekle tüm tüylerden kurtulsaydık (istenmeyenlerden tabi) :))
bende napsam diye düşünüyorum ağdaya hiç alışkın değilim çok korkutuyor beni

keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim yaa:))) valla bende aliskin deildim ama mecbur alismak zorundayim dugun yaklasiyo jiletti birakmam lazimdi . bi krem var uyusturuyo biraz onu surup ole gidiyorum agdaya valla :) neyseki rahat ama ya aciyo falan biraz ama sonra 1 ay rahat kullaniyorum temz temuzz:)

günaydin gelinciklerimmmmmm ben geldim uzun bir aradan sonra nisandi sinavdi derken bir ayi gecti gelmemem suanda ne yazikki hastayimmmmm ölüyorum agridan sizidan:2:

enemmmm bende baslicam agdaya yaaa uf :Z bitek genital bölgeye agda yapmiyorum yoksa genelde hasir nesirim agdayla

hımm ne güzel canım ya hem çok heycanlı hemde zor yorucu bu işleerr..bende bu ara çeyize taktım kafayı bakıyorum acaba nelere önce alsam die hesap yapıyorum kafamda daha çok ama anca alırım herşeyimi diye hesaplıyorumm..herşeyim tam olsun istiyorum ama herşeyde olmaz gibi geliyoo neyse bklm nikah tarihi bellimi tatlımm senn 2012 de çok düğün olcak maşallha o zaman 2012 bizim yılımız olsunn :) bu arada bu sitede yeniyim ama sevdimm evlenincede yazıcam buraya hemencecikk :) ..haberleri burdan alırızz artk :)

kendi derdime düstüm hal hatir sormayi unuttum ne var ne yok neler kacirdim kimler geldi kimler gitti söyle bir özet alayim bebisler

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok gecmis olsunnnnnnnnnnn insallah kisa zamanda iyilesirsin.... sinavlar nasil gecti bakalimm :) nisanlilik donemin nasil geciyorrr:))) vallaaa ozet olarak kendimden soz ediyim:) 1.kocisimi cok ozledim 2. kocisimi cok ozledim 3.yine kocisimi cok ozledim 4. ceyizime yeni yeni seyler aldimmm topigimede bakabilirsin fazla kimse ugramayi artik topige sende artik ihmal etme burayi :))) ole zaman geciyo az kaldi hazirliklar hizlanmaya basladi yarin buzdolabi camasir mak.alcaz... dugun yeri tutulduu onun eksiklikleri hazirliklari ile plan yapiyorum. falan filan iste :)))

nikah tarihimiz daha belli diil onlarinda ayarlanmasi lazim daha :) yani dügün tarihini daha yeni kararlastirdik
bende yeniyim bu sitede ama cok isindim ya buraya :) herkesde ayni telas ayni heyecan ayni düsünce..
evlenincede devam haklisin bende yazarim galiba hele ilk günlerimizin nasil gectigini sizin günlerinizin nasil gectiginide merak ederim hihi :)
bu arada senin dügünün tam olarak ne zaman canim?

yaaaa napicam ben yaaaa ( ben nisanlimi simdiden alistiriyorum tüysüz birini bekleme diyorum garibim bana diyoki yoo niye bekliim ki
ama ben genital bölgeme ada yapamiyorum ya valla agliyasim geldi simdi offf
kötü olani ben lazere basladim bile sadece su aralar gidecek vaktim yok bide benimki diokii hihi heryerini yaptirma diyoo
yani genital bölge ister istemez jilete kaliyo
ama cok zorlanicam ya her yerede jilet vurulmazkii sonunda maymuna dönücem :'(((((((((((

bnm nişanlımda askerde allah nasip kısmet ederse haziran sonu temmuz başı düğünümz olucak insallah allahım hekese mutluluk naspi etsin ben onu cok seviyorum yha o bnm herseimmmmm ferdimmmmmm atarsa 130 dyoruz bitti qibi işteeeee...

oy cici kusum bende özledimmmmmm kocisimiiii hemde nasilllll nisanlilik iyi gidiyor hani degisen birsey yok alyansim disindaaaaa bizde hazirlik mazirlik yok biliyorsun bebis askim ise girmeli önce seneye kesin diye bakiyordum ama Allah kerim bakalim....nereyi tuttun kiiiiiz evet baya bir durulmus topic ama ben geldimmm anacim bahar nerelerde?? sinavlarimda eh iste gecti ama Allahin izniyle biter su okulda bende kurtulurum herkeste kurtulur :26:

:)))) hayirlisi cnm benim insallah kurtulursunn sinavlardan.... hakkinda hayirlisi neyse o olsun tatlimm.. insallah dugun tarihinizz cok uzamaz insallah kocisinin karsisina iyi isler cikar bir an once baslar oda/hersey yoluna girer sizde kisa zamanda kavusursunuz insallahh bahari bilmiyom yaa kustum ona bn hic girmiyoo ((((((((

kısmetse seneye haziran temmuz gibi düşünüyoruz ama kesin bişi yok ..iş yerinde kadroya geçicek snr istemeye gelincek sonrası gelir zaten bakalım kadroyu bekliyoruz ..ayy evet bi evlenelimde sanki evcilik oynar gibi düşününce çk hoş :) szin ne zaman cnm düğün hayırlısıyla telaşlı zamanları atlatmayı nasip etsnn allahımm inş.. :)

a a neden yaaaaa

kesin hazirliklar hizlandi kizcagizda vakit bulamiyor ya ama gelir ben inaniyorum baharcima

kiz bak hala söylemedi nereyi tuttunuz dügün iciinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…