- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.701
cnm hic dert etme ebrum cok hakli doktorla görüsdükten sonra zaten rahatlarsin (bende haptan)
hem ablamdada aynisi oldu yani onun adeti dügünden bir gün önce baslayacakti ama doktorun verdigi haplar sayesinde geciktirebilir hatta erken bitirebilirsin. hem zaten sadece korunma metodu olarak hap yokki sende digerlerinden birini secersin ilk gece icin..
yok ya beyaz esyalar diil ama onlardan haric herseyi diyebilirim :)
biraz masrafli is farkindayim ama bakalim ins. nisanlimin aileside baddi konudan kabul eder de iyi olur hersey :)
tirla buraya geldigi icin sorun olmaz hatta anlamali yaparsak adamlar gelip kurup öyle geri döneceklermis
eger hersey yolunda giderse ben zaten yazarim burdan
insallah diledigin gibi olur hersey canim:) haberlrini bekliyorum:)
kizlaar laf adadan acilmiskenn bisi sorcamm..
ya ben aslinda lazere gideyim diyorum cildim cok hassas oldugu icin ada ve epilady pek yapamiyorum
dogal olarak jilet kaliyo
ama ben böle tüysüz olmak istiyorum hic olmazsa ilk günlerde :)
lazerde cook uzun sürüyo
sizin bana önerebileceginiz seyler var mi?
kizlaar laf adadan acilmiskenn bisi sorcamm..
ya ben aslinda lazere gideyim diyorum cildim cok hassas oldugu icin ada ve epilady pek yapamiyorum
dogal olarak jilet kaliyo
ama ben böle tüysüz olmak istiyorum hic olmazsa ilk günlerde :)
lazerde cook uzun sürüyo
sizin bana önerebileceginiz seyler var mi?
ahh ahhh ne olurdu sihirli bi değnekle tüm tüylerden kurtulsaydık (istenmeyenlerden tabi) :))
bende napsam diye düşünüyorum ağdaya hiç alışkın değilim çok korkutuyor beni
keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim yaa:))) valla bende aliskin deildim ama mecbur alismak zorundayim dugun yaklasiyo jiletti birakmam lazimdi . bi krem var uyusturuyo biraz onu surup ole gidiyorum agdaya valla :) neyseki rahat ama ya aciyo falan biraz ama sonra 1 ay rahat kullaniyorum temz temuzz:)
inan bana canim herkesde öyle :) bazen evleniyorum diyorumda hani sanki evcilik oynuyormusuz gibi ama bazende abim bana bakip daldiginda noldu diyorum 'cnm evleniyosun ya.. inanamiyorum' diyo ya inan ki icim titriyor, heyecan basiyo, cidden ya diyorum saka maka evleniyorum...
bi yandan asiri mutlu diger tarafdan evimi terk etmenin üzgünlügünü yasiyorum..
neyse..
canim ben 20 yasindayim daha ama gelecek ay 21 olucam :)
almanyadayim ama sivasliyim :))
kendi derdime düstüm hal hatir sormayi unuttum ne var ne yok neler kacirdim kimler geldi kimler gitti söyle bir özet alayim bebisler
hımm ne güzel canım ya hem çok heycanlı hemde zor yorucu bu işleerr..bende bu ara çeyize taktım kafayı bakıyorum acaba nelere önce alsam die hesap yapıyorum kafamda daha çok ama anca alırım herşeyimi diye hesaplıyorumm..herşeyim tam olsun istiyorum ama herşeyde olmaz gibi geliyoo neyse bklm nikah tarihi bellimi tatlımm senn 2012 de çok düğün olcak maşallha o zaman 2012 bizim yılımız olsunn :) bu arada bu sitede yeniyim ama sevdimm evlenincede yazıcam buraya hemencecikk :) ..haberleri burdan alırızz artk :)
poffff ayni dert bendede var canim yaaa.. cok tuylu bi insan degilim ama istiyorumki tamamen tuysuz olsun vucudumm(( lazer dusundum bende ama dedigin gibi uzun suruyo ilk baslarda jilett kullaniyordum zarzor kendimi agdaya alistirdim canim aciyo ama bi anlik oda kuaforun eli hizli allahdan 5 dkda bitiyo genital bolgem agdadan sonra karinca yagi suruyorum 4 gun boyunca azaltiyomus.. ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama.. benim arki kullaniyo 2 aydir azalma var dedi .. bi denemek istedim bende ..lazeri evlendikden sonra kol bacak koltuk alti yaptirmayi dusunurum ama genitali bilmiyorum korkuyom acikcasi cildim cok hassas yanarsa diye leke kalirsa diye korkuorum ((((((((
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok gecmis olsunnnnnnnnnnn insallah kisa zamanda iyilesirsin.... sinavlar nasil gecti bakalimm :) nisanlilik donemin nasil geciyorrr:))) vallaaa ozet olarak kendimden soz ediyim:) 1.kocisimi cok ozledim 2. kocisimi cok ozledim 3.yine kocisimi cok ozledim 4. ceyizime yeni yeni seyler aldimmm topigimede bakabilirsin fazla kimse ugramayi artik topige sende artik ihmal etme burayi :))) ole zaman geciyo az kaldi hazirliklar hizlanmaya basladi yarin buzdolabi camasir mak.alcaz... dugun yeri tutulduu onun eksiklikleri hazirliklari ile plan yapiyorum. falan filan iste :)))
oy cici kusum bende özledimmmmmm kocisimiiii hemde nasilllllnisanlilik iyi gidiyor hani degisen birsey yok alyansim disindaaaaa bizde hazirlik mazirlik yok biliyorsun bebis askim ise girmeli önce seneye kesin diye bakiyordum ama Allah kerim bakalim....nereyi tuttun kiiiiiz evet baya bir durulmus topic ama ben geldimmm anacim bahar nerelerde?? sinavlarimda eh iste gecti ama Allahin izniyle biter su okulda bende kurtulurum herkeste kurtulur :26:
nikah tarihimiz daha belli diil onlarinda ayarlanmasi lazim daha :) yani dügün tarihini daha yeni kararlastirdik
bende yeniyim bu sitede ama cok isindim ya buraya :) herkesde ayni telas ayni heyecan ayni düsünce..
evlenincede devamhaklisin bende yazarim galiba hele ilk günlerimizin nasil gectigini sizin günlerinizin nasil gectiginide merak ederim hihi :)
bu arada senin dügünün tam olarak ne zaman canim?
:)))) hayirlisi cnm benim insallah kurtulursunn sinavlardan.... hakkinda hayirlisi neyse o olsun tatlimm.. insallah dugun tarihinizz cok uzamaz insallah kocisinin karsisina iyi isler cikar bir an once baslar oda/hersey yoluna girer sizde kisa zamanda kavusursunuz insallahh bahari bilmiyom yaa kustum ona bn hic girmiyoo((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?