- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.721
a a neden yaaaaa
kesin hazirliklar hizlandi kizcagizda vakit bulamiyor ya ama gelir ben inaniyorum baharcima
kiz bak hala söylemedi nereyi tuttunuz dügün iciinn
enemmmm bende baslicam agdaya yaaa uf :Z bitek genital bölgeye agda yapmiyorum yoksa genelde hasir nesirim agdayla
slmm kızlar baharyayla h.g evet yaaa insanlar sürekli evleniyo geçen hafta bi kuzenim evlendi önümüzdeki hafta ise öbürki ondan sonra ki haftada diğeri puuffff ben evde kaldımmmmm
çok rahat oluyo kızlar ağda yapmak bi de eldiven kullanmayı deneyebilirsiniz genital belge için çok rahat oluyohem korkcak bişey yok bir iki kere aldırdıktan sonra tüy kökleri inceldiği için çok daha rahat oluyo emin oluyo ohhh neredeyse tam bir ay kafanız rahat çıksa bile ince ince çıkıyo zamanlada azalıyo
veeee ben gelddiiimmmmmm
Amann da amann Ebrucum bana küsermişteeeeeecanlarım hazırlıkları hızlanamadı daha ama cevremde es dost masallah kıs soguk demeden evlenıyor yahuu onların hazırlıklarına kosturuyorummm onlar da bana kostursunlar dıyee
Amaaa sizi çookkk özlediiimmmmm
Nasıl gidiyor hazırlıklar bakalıımm ne gıbın degısıklıkler vaarrr
çok rahat oluyo kızlar ağda yapmak bi de eldiven kullanmayı deneyebilirsiniz genital belge için çok rahat oluyohem korkcak bişey yok bir iki kere aldırdıktan sonra tüy kökleri inceldiği için çok daha rahat oluyo emin oluyo ohhh neredeyse tam bir ay kafanız rahat çıksa bile ince ince çıkıyo zamanlada azalıyo
aynen oyle tatlımmmm ınsan rahatlıyor yaa jilet oldugu zaman en fazla 2 gunde bır jilet surmek gerekıyorr ama agdayla ınsan 1 ay rahat vallaben gecen hafta aldırdımmm mesela suanda kafam cok rahat ama bırazcık acısı da olacak tabıkı ınsan gozunu karartıpta gıtmeden baslayamıyor zaten bır tadını alan da bır daha bırakamıyor eldıvenle aldım 1 2 defa ama agda daha rahat geldı yaa eldıven yordu tüy fazla oldugundan
keskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim yaa:))) valla bende aliskin deildim ama mecbur alismak zorundayim dugun yaklasiyo jiletti birakmam lazimdi . bi krem var uyusturuyo biraz onu surup ole gidiyorum agdaya valla :) neyseki rahat ama ya aciyo falan biraz ama sonra 1 ay rahat kullaniyorum temz temuzz:)
benim kokumu aldi geldi bak baharciiiim
evet ya haftasonlari kostrur oraya kostur buraya millet evleniyo darisi bize insallaaah bir an önce
kocisimle uyumak istiyorum ya
buarada size bir olayi anlaticam uyuma konusunda gülermisin aglarmisin
25 yaşındayım tatlımmm ağda evet en rahatı bide burda takip ettiğim bi topıc var bi arkadaşımız ağda günü veriyo azaltıyomuş zamanla deneyen ve sonuç alanlar var hatta geçen ay denedim okadar zaman geçmesine rağmen daha yeni yeni çıkıyooo çok güzel
bi kez aldim ama ugrastiriyor yahuu:26: ama karaliyim artik agda olacak
kiiiiiz hatceeeee gelecek ay hangi gün alinmalinmiymissss bi ögrende bizede söyle agda ajanimiz ol bebeim
aynen tatlımm yaaaa bende kocişimle sarılıp uyumak istiyorum bazen gece telfonda konusurken kulağımda sesi nefesı oyle uyuyakalıyorumm sanki yanımda gibi okadar güzel oluyoki anlatamam bide yanımda olsa sen düşün artık
bebeim bilirimm bilmemmmiiiii.....benim askimla gecen yil birer hafta olmak üzere iki hafta birlikte uyumuslugum varailelerden gizli tabe misil misil uslu uslu uyuduk vallahi oyh gözlerim dolacak simdi yine annesini iki yil önce kaybetti babasida memleketteydi bizimkilerde yoktu bn tatildeydim firsat bu firsat deyip öyle bir güzellik yaptik birbirimize terredütlerim vardi nasil olur ne olur diye e birde atalarin sözü var ates ve barut meselesi önce iyi ayri odalarda uyuruz düsüncesiyle aldim esyalari gittim askima (ki ben almanyada yasiyorum tesadüftü yani) ama askima dayanamayip (birazda evden korkup) gittim koynisine sabaha kadar misil misil uyuduk toplamda 14 gün falan (iki ayri tatil ama)
simdi asil bomba geliyor
gecen ay memlekette nisanlandik biz e cocuk nerede kalacak bizde kaldi nisandan sonrada babasi ve üvey annesi diyim gittiler. son gün biz almanyaya dönücez askimda istanbula ayni ucakta biz istanbulda aktarma yapicaz neyse ablam (evli kiziyla bizde kaliyor, evde iki oda bi salon kücük yani yazlik oldugu icin) ay kiyamam size hadi biz yatalim siz oturun dedi (her gece herkes yattiktan sonra biz tv izliyorduk salonda) iyi tamam dedik o günde bavul kapat alisveris falan ölüyorum yorgunluktan odada ne kalorifer nede soba var ufo var sadece ev buzzz gibi dedim iyi kapiyi tam kapatmayin ben bir iki saate gelirim kapiyi acma sesine babam uyanmasin...oda soguk dedim ya su yorganin icine girip oturalim anam sen otururken gevse ve yat yataga askinda yanina....bi ara gözümü bi actim ev aydinlanmis saat 6askima baktim dedim kaaaaaaalk biz uyumusuz sabah olmus neyse hemen bizim odaya kactim babam kapisini acmisti cünkü duyuluyor bir iki saatte odamada yatayim dedim saat 8 de babamla annem alisverise gidecekler babamin ceketi askimin yattigi odada salonda yani oraya sessizce girerim ne olacak demis uyanmasaydim 6 da babam girseydi odaya Allahim düsünmek bile istemiyorum kizi nisanlisiyla sarmas dolas gögsünde uyuyor 3. sayfa haberi alim Allah....hos zaten hemen ayrilamadik biz ucagi kacirdik 5 gün fazladan istanbulda kaldik
ayyyy canımmm yaaaaa valla benimki burda tek yaşıyo ailesi başka şehirde bizde bi ara öyle bi güzellik yaptık kendimize ama seninki kadar değil 4 güncük sadece bende aynen senin gibi düşünmüşdüm ayrı odalarda yatarız diye ama sonra bizde uslu uslu yattık uyuduk zaten gece 2 ye 3 kadar oturduk film seyret sohbet muhabbet ama okadar güzell oluyoki sabah gözünü açtığında yanındasınayhhhhhhh çok özledimmmm yaaaaa
sorma ya bende cok özledim vallahi
aa söylemeyi unuttum kizlar ben dini nikahimizda kiydirdim firsat bulmuskencok sevdigim bir amcam kiydi nikahi herzaman türkiyede olmuyor seyahat etmek zorunda oda gelmisken hooop nikahimizida kiydik
ayyy ne güzel yaaa puffff bizde ne nişan ne nikah ne bişeyben biz kendi kendimize gelin güvey oluyoruz işde
benim kokumu aldi geldi bak baharciiiim
evet ya haftasonlari kostrur oraya kostur buraya millet evleniyo darisi bize insallaaah bir an önce
kocisimle uyumak istiyorum ya
buarada size bir olayi anlaticam uyuma konusunda gülermisin aglarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?