- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.741
olsun kiz bir basladinmi hemencicik bitiveriri bence bak bizde 2013 e kaldik belkide ama olsunnnn saglik olsun hayirlisi olsun
bebeim bilirimm bilmemmmiiiii.....benim askimla gecen yil birer hafta olmak üzere iki hafta birlikte uyumuslugum varailelerden gizli tabe misil misil uslu uslu uyuduk vallahi oyh gözlerim dolacak simdi yine annesini iki yil önce kaybetti babasida memleketteydi bizimkilerde yoktu bn tatildeydim firsat bu firsat deyip öyle bir güzellik yaptik birbirimize terredütlerim vardi nasil olur ne olur diye e birde atalarin sözü var ates ve barut meselesi önce iyi ayri odalarda uyuruz düsüncesiyle aldim esyalari gittim askima (ki ben almanyada yasiyorum tesadüftü yani) ama askima dayanamayip (birazda evden korkup) gittim koynisine sabaha kadar misil misil uyuduk toplamda 14 gün falan (iki ayri tatil ama)
simdi asil bomba geliyor
gecen ay memlekette nisanlandik biz e cocuk nerede kalacak bizde kaldi nisandan sonrada babasi ve üvey annesi diyim gittiler. son gün biz almanyaya dönücez askimda istanbula ayni ucakta biz istanbulda aktarma yapicaz neyse ablam (evli kiziyla bizde kaliyor, evde iki oda bi salon kücük yani yazlik oldugu icin) ay kiyamam size hadi biz yatalim siz oturun dedi (her gece herkes yattiktan sonra biz tv izliyorduk salonda) iyi tamam dedik o günde bavul kapat alisveris falan ölüyorum yorgunluktan odada ne kalorifer nede soba var ufo var sadece ev buzzz gibi dedim iyi kapiyi tam kapatmayin ben bir iki saate gelirim kapiyi acma sesine babam uyanmasin...oda soguk dedim ya su yorganin icine girip oturalim anam sen otururken gevse ve yat yataga askinda yanina....bi ara gözümü bi actim ev aydinlanmis saat 6askima baktim dedim kaaaaaaalk biz uyumusuz sabah olmus neyse hemen bizim odaya kactim babam kapisini acmisti cünkü duyuluyor bir iki saatte odamada yatayim dedim saat 8 de babamla annem alisverise gidecekler babamin ceketi askimin yattigi odada salonda yani oraya sessizce girerim ne olacak demis uyanmasaydim 6 da babam girseydi odaya Allahim düsünmek bile istemiyorum kizi nisanlisiyla sarmas dolas gögsünde uyuyor 3. sayfa haberi alim Allah....hos zaten hemen ayrilamadik biz ucagi kacirdik 5 gün fazladan istanbulda kaldik
amin canımm herşeiyin hayırlısı inşallah ertelenmez.... çok zor inan beklemek, biz kesin kararımızı verdik 2012 ekim ayı ama aileler ne dicek. onun ailesi bişey demiyo, bizimkilere kaldı birtek iş onlarda demezler ama annem abimi evlendirmeye uğraşıyo bi kız bulsa hemen evercek abimin işi olursa bizimki kesin ertelenir puffff
ahh şu abiler bilirim o durumlarııannem ılla abını senden once evlendırelım mıllet laf yapar dıye tutturmustu bır ara... banane dedım ben once buldum sevgılı ben evlenıcemmm o beklesın ve dedıgım gıbı oldu cok sukur senın annende ekıme kadar kız bulamaz kolay kolay canım bulsa da abın hemen begenecek dıye bısey yok yaa merak etme sen gonlunu ferah tut ınsallah olur Allahın ıznıyle sızın dugun de 2012'de
a a neden yaaaaa
kesin hazirliklar hizlandi kizcagizda vakit bulamiyor ya ama gelir ben inaniyorum baharcima
kiz bak hala söylemedi nereyi tuttunuz dügün iciinn
kısmetse seneye haziran temmuz gibi düşünüyoruz ama kesin bişi yok ..iş yerinde kadroya geçicek snr istemeye gelincek sonrası gelir zaten bakalım kadroyu bekliyoruz ..ayy evet bi evlenelimde sanki evcilik oynar gibi düşününce çk hoş :) szin ne zaman cnm düğün hayırlısıyla telaşlı zamanları atlatmayı nasip etsnn allahımm inş.. :)
cnm ins. zaman sizin icin su gibi akip gider :) biran önce birbirinize kavusursunuz :)
bizde fazla kalmadi :)) 22.4 de ins. dügünümüz yani pazar günü. kina gecesinide cuma gününe ayarlamaya calisiyorum bi gün dinlenme günü olsun :) hem o gün icin aklimda baska bisey de var
evet tatlım kokunu aldım gelddiimmm
canım çok özledik seni yahuu... artık kımse ugramıyor zaten topıke o yuzden benımde ıcımden gelmıyor.ebrucumla aksamları msnde denk gelırsek konusuyoruz ıstersen senınle de msnde konusabılırz denk geldıkce hatta grup konusuruz ebru falan
bende kocişimle uyumakk istiyoorruuummmm
anlat bebeim sen bakalım dinlioyorum
amin canımm herşeiyin hayırlısı inşallah ertelenmez.... çok zor inan beklemek, biz kesin kararımızı verdik 2012 ekim ayı ama aileler ne dicek. onun ailesi bişey demiyo, bizimkilere kaldı birtek iş onlarda demezler ama annem abimi evlendirmeye uğraşıyo bi kız bulsa hemen evercek abimin işi olursa bizimki kesin ertelenir puffff
:18: ayyy canım ya buyuk gecmıs olsun ya bıde babaya yakalansaydınızz neyse olsun sonucta yakalanmamıssınız ve sabaha kadar askının kollarında mısıl mısıl uyumussun oohh miisss ınsanın sevdıgıyle uyuması gıbısı yok valla... bız de bıkac kere kacamak yaptık o sekılde harıka oluyoooo... gece ben uyurken ustumu ortup omzuma falan buseler kondurmasını cookk ozluyoorruummmm.... ayy bak sımdı ozlemım arttı kııızzz hüngür hngür aglayasım geldı :95:
:))))))))))))))))0 bebissimmmm pardon y giremedim bugun k.camlicada clup torch diye bi yer var acik alan kir dugunu orayi tutukkk interte bak var sitesi resimleri falan bak bakiyim beyencenmii
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimmmm dun kocisle birlikteydimmmmm evimizeee biseyler aldikkk :) gezdik dolastikk ama yanimdayken bile cok ozluorumm onu sarilamadimdaaa askimaa disardaydik hep eve gidemedik benim kocis disarda sarmas dolas sevmiyorr bende sevmiom gercii( neyse haftaya artikk... ama plansiz programsiz bi gun gecirdikkk kafamiz nereye esersek oraya gittik eglendik gulduk baya guzeldi yani
aman da amannn kimler gelmis bahar gelmiss kizzz kizz sen nerelerdesin yaa valla ugramaz oldun buralaraa artikk kiziyorum ama sanaaa hergun ugra artik buraya herkes elinden geldigi kadar ugrasin zamann azalioooo hazirliklar hizlaniooo girin konusup sohbet edelim biz baharla msn den konusuyoruz bize katilmak isteyenler ozelden adreslerini yollasin ekliyim sizi sizde katilin bizee:))))))))))))))))))))))))))) bu arada bahar seni affettim :)
bebeim bayildim yaaaaa insallaah masl gibi bir dügünün olacak inaniyorum ben bunaaaaa
ozamanki maddi durumumuza göre ben bile düsünebilirim ama biliyorsunuz askim desteksiz yapiyor herseyi tek basina kiyamiyorum ona o yüzden:44:
oyyyy ccanim benim olsun sarilamamiss hasret giderememissin ama olsun yanindaydi elini tuttun gözlerine baktin oyh oyh oyh
Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimibu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?