2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

olsun kiz bir basladinmi hemencicik bitiveriri bence bak bizde 2013 e kaldik belkide ama olsunnnn saglik olsun hayirlisi olsun

amin canımm herşeiyin hayırlısı inşallah ertelenmez.... çok zor inan beklemek, biz kesin kararımızı verdik 2012 ekim ayı ama aileler ne dicek. onun ailesi bişey demiyo, bizimkilere kaldı birtek iş onlarda demezler ama annem abimi evlendirmeye uğraşıyo bi kız bulsa hemen evercek abimin işi olursa bizimki kesin ertelenir puffff

:18: ayyy canım ya buyuk gecmıs olsun ya bıde babaya yakalansaydınızz neyse olsun sonucta yakalanmamıssınız ve sabaha kadar askının kollarında mısıl mısıl uyumussun oohh miisss ınsanın sevdıgıyle uyuması gıbısı yok valla... bız de bıkac kere kacamak yaptık o sekılde harıka oluyoooo... gece ben uyurken ustumu ortup omzuma falan buseler kondurmasını cookk ozluyoorruummmm.... ayy bak sımdı ozlemım arttı kııızzz hüngür hngür aglayasım geldı :95:

ahh şu abiler bilirim o durumlarıı annem ılla abını senden once evlendırelım mıllet laf yapar dıye tutturmustu bır ara... banane dedım ben once buldum sevgılı ben evlenıcemmm o beklesın ve dedıgım gıbı oldu cok sukur senın annende ekıme kadar kız bulamaz kolay kolay canım bulsa da abın hemen begenecek dıye bısey yok yaa merak etme sen gonlunu ferah tut ınsallah olur Allahın ıznıyle sızın dugun de 2012'de

Ayyy ağzından bal damlıyo canımm benim amin inşallah inşallahhhhyoksa abimin ayağını kaydırıcamm

a a neden yaaaaa

kesin hazirliklar hizlandi kizcagizda vakit bulamiyor ya ama gelir ben inaniyorum baharcima

kiz bak hala söylemedi nereyi tuttunuz dügün iciinn

:))))))))))))))))0 bebissimmmm pardon y giremedim bugun k.camlicada clup torch diye bi yer var acik alan kir dugunu orayi tutukkk interte bak var sitesi resimleri falan bak bakiyim beyencenmii

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalimmmm dun kocisle birlikteydimmmmm evimizeee biseyler aldikkk :) gezdik dolastikk ama yanimdayken bile cok ozluorumm onu sarilamadimdaaa askimaa disardaydik hep eve gidemedik benim kocis disarda sarmas dolas sevmiyorr bende sevmiom gercii ( neyse haftaya artikk... ama plansiz programsiz bi gun gecirdikkk kafamiz nereye esersek oraya gittik eglendik gulduk baya guzeldi yani

aman da amannn kimler gelmis bahar gelmiss kizzz kizz sen nerelerdesin yaa valla ugramaz oldun buralaraa artikk kiziyorum ama sanaaa hergun ugra artik buraya herkes elinden geldigi kadar ugrasin zamann azalioooo hazirliklar hizlaniooo girin konusup sohbet edelim biz baharla msn den konusuyoruz bize katilmak isteyenler ozelden adreslerini yollasin ekliyim sizi sizde katilin bizee:))))))))))))))))))))))))))) bu arada bahar seni affettim :)

cnm ins. zaman sizin icin su gibi akip gider :) biran önce birbirinize kavusursunuz :)
bizde fazla kalmadi :)) 22.4 de ins. dügünümüz yani pazar günü. kina gecesinide cuma gününe ayarlamaya calisiyorum bi gün dinlenme günü olsun :) hem o gün icin aklimda baska bisey de var

selam canim:) nasilsin, neler yaptiniz tuttunuzmu evinizi? bende bugün ceyizim icin tupper, ve yatak carsaflari aldim satin :)

canim benim yaaa evet bi ara baya durulmus baksana bir bucuk ay gittim geldim 10 sayfa ya ilerlemis ya ilerlememis eskiden yarim gün girmesem 10 ssayfa ilerliyorduk neyse döndük artiiiiiik cikcik cik

ay canm benim ya benimde kiz kardesim nisanli her an tarihler cakisacak diye ödüm patliyo onlardada bizdede tarih yok bakalim kim daha cazgir cikacak

bazen burnum sizliyor özlemekten ya varmi böyle birsey hayatta inanmazdim bir insanma uyumanin bu kadar zevkli olabilecegini askimla ögrendim Allahiiiiiiim topiccek bir an önce kocislerin koynisinde uyuyalim amiiiiin

:))))))))))))))))0 bebissimmmm pardon y giremedim bugun k.camlicada clup torch diye bi yer var acik alan kir dugunu orayi tutukkk interte bak var sitesi resimleri falan bak bakiyim beyencenmii

bebeim bayildim yaaaaa insallaah masl gibi bir dügünün olacak inaniyorum ben bunaaaaa

ozamanki maddi durumumuza göre ben bile düsünebilirim ama biliyorsunuz askim desteksiz yapiyor herseyi tek basina kiyamiyorum ona o yüzden:44:

oyyyy ccanim benim olsun sarilamamiss hasret giderememissin ama olsun yanindaydi elini tuttun gözlerine baktin oyh oyh oyh

Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimi bu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)

beyenmeneee sevindim cnm benimm benim pek icime sinmedi ama bole guzel seyler duyunca icime sinmeue baslioo dur ben dugunu yapiimm sonra sana anlatirim nasil gectigini fiyatta anlasirsaniz tut burayii :))))

oyyyy ccanim benim olsun sarilamamiss hasret giderememissin ama olsun yanindaydi elini tuttun gözlerine baktin oyh oyh oyh

((((((((((((((((( yani orasi olede yanimdaydi faalan amaa ne biliyim doya doya ozlem gideremedim hicccc (((( neyse 6 ay sonra insallah doya doyaa biktirana kadar ben sarillirim onaaa")))

Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimi bu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)

selam tatlimm hosgeldinnnn ")))) ohh tarih belli ceyizde hemen hemen hazir sayilirrr :)) sadece zamanin yaklasmasini beklemek kaldi geriyee mutlu sona ulasmakk.. hakkinda hayirlisi olsun cnm

kizlarr az once dugun tarihlerine baktimdaaa 23 haziranda bende dahil olmak uzere 4 kisi evleniyorr:))) 23 haaziran yogun bi gun olucakk :))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…