- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.761
cnm ins. zaman sizin icin su gibi akip gider :) biran önce birbirinize kavusursunuz :)
bizde fazla kalmadi :)) 22.4 de ins. dügünümüz yani pazar günü. kina gecesinide cuma gününe ayarlamaya calisiyorum bi gün dinlenme günü olsun :) hem o gün icin aklimda baska bisey de var
canim benim yaaa evet bi ara baya durulmus baksana bir bucuk ay gittim geldim 10 sayfa ya ilerlemis ya ilerlememis eskiden yarim gün girmesem 10 ssayfa ilerliyorduk neyse döndük artiiiiiik cikcik cik
Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimibu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)
kizlarr az once dugun tarihlerine baktimdaaa 23 haziranda bende dahil olmak uzere 4 kisi evleniyorr:))) 23 haaziran yogun bi gun olucakk :))))))))))))))))))))))
aman da amannn kimler gelmis bahar gelmiss kizzz kizz sen nerelerdesin yaa valla ugramaz oldun buralaraa artikk kiziyorum ama sanaaa hergun ugra artik buraya herkes elinden geldigi kadar ugrasin zamann azalioooo hazirliklar hizlaniooo girin konusup sohbet edelim biz baharla msn den konusuyoruz bize katilmak isteyenler ozelden adreslerini yollasin ekliyim sizi sizde katilin bizee:))))))))))))))))))))))))))) bu arada bahar seni affettim :)
baharrrr tatlimmmmmm cizeelge icinnn thankss babyyy :)))))
bebeim bayildim yaaaaa insallaah masl gibi bir dügünün olacak inaniyorum ben bunaaaaa
ozamanki maddi durumumuza göre ben bile düsünebilirim ama biliyorsunuz askim desteksiz yapiyor herseyi tek basina kiyamiyorum ona o yüzden:44:
ay canm benim ya benimde kiz kardesim nisanli her an tarihler cakisacak diye ödüm patliyo onlardada bizdede tarih yok bakalim kim daha cazgir cikacak
:))))))))))))))))0 bebissimmmm pardon y giremedim bugun k.camlicada clup torch diye bi yer var acik alan kir dugunu orayi tutukkk interte bak var sitesi resimleri falan bak bakiyim beyencenmii
Allah tamamına erdirsin tatlım... Aramıza hoşgeldin... Senın anne de benımkınden kucuklugumden berı yavas yavas duzdu cogu seyımı ıyı oluyor ama dımı :)) hepımız cok heyecanlıyız.. Allah hepımızı bır omur mutlu etsın ınsalllaahhh...
selam tatlimm hosgeldinnnn ")))) ohh tarih belli ceyizde hemen hemen hazir sayilirrr :)) sadece zamanin yaklasmasini beklemek kaldi geriyee mutlu sona ulasmakk.. hakkinda hayirlisi olsun cnm
Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimibu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)
beyenmeneee sevindim cnm benimm benim pek icime sinmedi ama bole guzel seyler duyunca icime sinmeue baslioo dur ben dugunu yapiimm sonra sana anlatirim nasil gectigini fiyatta anlasirsaniz tut burayii :))))
((((((((((((((((( yani orasi olede yanimdaydi faalan amaa ne biliyim doya doya ozlem gideremedim hicccc (((( neyse 6 ay sonra insallah doya doyaa biktirana kadar ben sarillirim onaaa")))
kizlarr az once dugun tarihlerine baktimdaaa 23 haziranda bende dahil olmak uzere 4 kisi evleniyorr:))) 23 haaziran yogun bi gun olucakk :))))))))))))))))))))))
ayyy az kalmış sizin :)..hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsınız inş.canım çok iyi düşünmüşsün aslında bir gün ara vermek çok iyi bi fikir koşturmaca gelen giden eğlence derken uyumaya bile vakit kalmaz öle günlerde e tabi bunlarda hep yorgunuk demek ..özel değilse merk ettim kıs ne gibi şeyler var aklında ..:)
selam canim:) nasilsin, neler yaptiniz tuttunuzmu evinizi? bende bugün ceyizim icin tupper, ve yatak carsaflari aldim satin :)
kizzzz disene 23 hazirandan sonra bir iki hafta sessiz sedasiz olacak buralar
yok bebeim ya güzel olacagina inaniyorumben caaaani gönülden bakalim sne yapta senin fikirlerinden yola cikarak bende tutarim belkim anadolu yakasinda hem süper manzara falan....ben olmadi eger seneye yetisirse kis olacak belki söyle tatli hos bir resturant olur diyordum üsküdarda hani yapiyorlarya onlarda
::::)))))))))))))) aynnen olee bi kac hafta sessiz olucak baliyii falan derken giremicez ama sonra sinda hemen giricezz resimler yukklencek detaylar anlatilcakkk :))
anladim canim ama bu clup torch un kapali alanida var resteurant yanii kapali alanida guzel ben gordum gidip dugun bakmistimda gayet guzel yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?