2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayyy az kalmış sizin :)..hadi bakalım hayırlısıyla atlatırsınız inş.canım çok iyi düşünmüşsün aslında bir gün ara vermek çok iyi bi fikir koşturmaca gelen giden eğlence derken uyumaya bile vakit kalmaz öle günlerde e tabi bunlarda hep yorgunuk demek ..özel değilse merk ettim kıs ne gibi şeyler var aklında ..:)

canim benim yaaa evet bi ara baya durulmus baksana bir bucuk ay gittim geldim 10 sayfa ya ilerlemis ya ilerlememis eskiden yarim gün girmesem 10 ssayfa ilerliyorduk neyse döndük artiiiiiik cikcik cik

evett artık burdayız canım benım bır yere ayrılmak yok dugun zamanıma kadar :)) zaten ocaktan ıtıbaren listeden ugurlamaya baslayacagız gelınlerımızı az kaldı Allahıııımmm zaman su gıbı akıp gecsın kocıslere kavusalım koyunlarında uyuyalım guzel mutlu sabahlara uyanalım inşallaahhhh

Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimi bu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)

Allah tamamına erdirsin tatlım... Aramıza hoşgeldin... Senın anne de benımkınden kucuklugumden berı yavas yavas duzdu cogu seyımı ıyı oluyor ama dımı :)) hepımız cok heyecanlıyız.. Allah hepımızı bır omur mutlu etsın ınsalllaahhh...

kizlarr az once dugun tarihlerine baktimdaaa 23 haziranda bende dahil olmak uzere 4 kisi evleniyorr:))) 23 haaziran yogun bi gun olucakk :))))))))))))))))))))))

aynen bebem ben de farkettım masallah 4 kişiyi 23 hazıranda ugurluyoruz kocıslerın yanına :)) Ayyyyyy Ebruuuuuu kıızzz kasımda bitti beeee az mı kaldı ne

tesekkur ederım bebegım affetıgın ıcın cok mutlu oldum :)) artık hergun ugramaya calısacagım tatlışım merak buyurma sen

baharrrr tatlimmmmmm cizeelge icinnn thankss babyyy :)))))

ne demek canımmm bennnııımmm sen mutlu ol yeter kiiiiiiii

bizimde aynı aşkım ve ben desteksiz köstekiz yapıyoruz hepimiz için hayırlısı olsun balımm

:))))))))))))))))0 bebissimmmm pardon y giremedim bugun k.camlicada clup torch diye bi yer var acik alan kir dugunu orayi tutukkk interte bak var sitesi resimleri falan bak bakiyim beyencenmii

çok güzel tatlımmm ben çok beğendim... bende isterdim ama bize biraz ters kalıyo sorması aipp nekadara tuttunuz

hosbulduuuk:) insallaaah..
simdi diyorum iyikide baslamis.. yoksa birden cok olurdu... gerci babam artik kizmaya basliyor heryeri doldurdunuz bu kadar esya sizin eve nasil sigacak diye ama olsun diyorum.. sigar babacim
sigmasada ben bi yolunu bulurum

selam tatlimm hosgeldinnnn ")))) ohh tarih belli ceyizde hemen hemen hazir sayilirrr :)) sadece zamanin yaklasmasini beklemek kaldi geriyee mutlu sona ulasmakk.. hakkinda hayirlisi olsun cnm

hosbulduk caniiim.. evet geri sayim basladi... zaman dedigin ne ki.. akip geciyor.. nasil geciyor insan anlamiyor bile..

Arkadaşlar bana fikir verin lütfen bende acaba geçmi kalıyoruz endişesindeyim bu işlerde ailecek çok tecrübemizde yok birazda oturulucak ev kesinleşmediği için mayısta düğün yapmaya karar versekte hiç bir hazırlığımız yok (benim şahsi çeyizim haricinde) neyi ne kadar zaman kala yapmak gerek acaba? 4-5 ay yeterli olurmu? biz mayısta istiyoruz düğünü ama açık hava havuzbaşı tarzı istiyoruz oda biraz kafa karıştırıyo acaba hava yağışlı olurmu diye off yer konusunda 1-2 içimize sinen yer var fakat tam karar veremedik sırf mayıstaki hava belirsizliğinden işler yüzünden yazada erteleyemiyoruz kapalı mekanda istemiyoruz napıcamı bilemiyorum

Benimde dügünüm 6.10.12 olcak insallaaah... Ceyizimde tamam sayilir..:)
Benim annem beni nisanlamadan almisti zaten herseyimi bu yazda nisanlimla birlikte yemek takimi fln aldik... Ufak seyleride buldukca aliyorum... Heycan sardi.. :)

canim beniiiiim hayirlisi olsun insallah tebrik ederimmmm ay belki bende yetisirim ekim ayina bakalimmm

beyenmeneee sevindim cnm benimm benim pek icime sinmedi ama bole guzel seyler duyunca icime sinmeue baslioo dur ben dugunu yapiimm sonra sana anlatirim nasil gectigini fiyatta anlasirsaniz tut burayii :))))

yok bebeim ya güzel olacagina inaniyorumben caaaani gönülden bakalim sne yapta senin fikirlerinden yola cikarak bende tutarim belkim anadolu yakasinda hem süper manzara falan....ben olmadi eger seneye yetisirse kis olacak belki söyle tatli hos bir resturant olur diyordum üsküdarda hani yapiyorlarya onlarda

((((((((((((((((( yani orasi olede yanimdaydi faalan amaa ne biliyim doya doya ozlem gideremedim hicccc (((( neyse 6 ay sonra insallah doya doyaa biktirana kadar ben sarillirim onaaa")))

oyyyyy canim benim 6 aycik kaldi sonra öööömür boyu senin insallaaaah ay nasil heyecanlaniyorum adiniza bilemezsinizzz

ins. biran önce gecer zaman hihi :)
tabi canim ne özeli ya ben eski günlerdeki gibi arkadaslarimla hamama gitmek istiyorum
tesadüfün bu kadari olsa gerek ki burda cooook güzel olan bi hamami kiralayabiliyorum yani bizden baskasi giremez o saatlerde :)
en yakinlarimi toplicam bütün kizlar toplandik toplandik toplandik yapicaz ins.
ve o hamam türkiyedekilerinden biraz farkli birkac odali farkli seyler varmis nisanlim gitmistide arkadaslariyla hayran kalmislar
bakalim ya ins cok güzel olur hersey :)
bu aradaa kina icin de yer tuttuk hihi 20.4 kinam :) 22.4 dügün eger olursada bi ara hamam

selam canim:) nasilsin, neler yaptiniz tuttunuzmu evinizi? bende bugün ceyizim icin tupper, ve yatak carsaflari aldim satin :)

hayirli olsun caniim :) resimleri yüklersen haber ver bende bakiim
ya birkac gündür ev bürosuna ulasmaya calisiyoruz ama ses yok bakalim artik..
aslinda ikimizde baya isindik eve hayirlisiysa olur diyoruz bizden öncede birisi alirsa kismet diilmis dicez
ayy kücük yuvamizin hayallerini kurmaya basladik bile hihi :)

anladim canim ama bu clup torch un kapali alanida var resteurant yanii kapali alanida guzel ben gordum gidip dugun bakmistimda gayet guzel yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…