- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.781
slmm kızlarrr yine kimsecikler yok burda
hayirli olsun caniim :) resimleri yüklersen haber ver bende bakiim
ya birkac gündür ev bürosuna ulasmaya calisiyoruz ama ses yok bakalim artik..
aslinda ikimizde baya isindik eve hayirlisiysa olur diyoruz bizden öncede birisi alirsa kismet diilmis dicez
ayy kücük yuvamizin hayallerini kurmaya basladik bile hihi :)
cok sevindim senin adina canim, ceyiz sayfama ekliyorum ara ara aldiklarimi canim:) insallah istediginiz gibi biyer bulursunuz
kac oda düsünüyorsunuz canim bide sizin orda fiyatlar nasil? warmmiete mit nebenkosten?? off bu konu beni bunaltiyor yaa frankfurt tarafinda fiyatlar cok yüksek..pöff
canim beniiiiim hayirlisi olsun insallah tebrik ederimmmm ay belki bende yetisirim ekim ayina bakalimmm
ayy canim senin isinde zor valla Allah kolaylik versin..
ya bizim baktigimiz ev 75 metrekare 3 odali (biz dört istiyoduk ama buda fena diil) warm 640 € geliyo aslinda gayet iyi
ve ev cok temiz laminat gecen sene dösenmis ve evin badanasida gecen sene yapilmis gayet hosdu
hayirlisi canim ins. sizde gönlünüzce bi ev bulursunuz :)
evet canim zorki hemde ne zor... :26: allahim yardimcimiz olsun seneye..
hmm 640 euro iyimis canim bizim bakicamizda bu bütce olacak hatta biz biraz daha az düsünüyoruz ama fiyatlar 600den basliyor warm.. sevindim canim ne güzel temizse kacirmayin derim.. hayirlisi olsun insallah ikimizinde gönlüne göre olur hersey canim
mai gelsede tarihimizi alsak yaaaaaaaaaaa
slm canlar sizde almanyada kaliyormusunuuuz.. sevindim..
nerelerde bakiyorsunuz siz evlere?
evet canim zorki hemde ne zor... :26: allahim yardimcimiz olsun seneye..
hmm 640 euro iyimis canim bizim bakicamizda bu bütce olacak hatta biz biraz daha az düsünüyoruz ama fiyatlar 600den basliyor warm.. sevindim canim ne güzel temizse kacirmayin derim.. hayirlisi olsun insallah ikimizinde gönlüne göre olur hersey canim
mai gelsede tarihimizi alsak yaaaaaaaaaaa
selam canim, evet bende almanyadayim, sendemi?? :)
biz daha ev bakmiyoruz canim seneye bakicaz frankfurta yakin stadtteillarda bakicaz allah nasip ederse,
frankfurta gelin gidicem nisanlim orda oturuyor ben ise münchen, ya siz??
slm canlar sizde almanyada kaliyormusunuuuz.. sevindim..
nerelerde bakiyorsunuz siz evlere?
evet yaa bizde gurbet ellerdeyiz
ben neuss a gelin gidiyorum ama bize cokda uzak diil sonucta :) bu arada ben essendan
sen ne zaman / nereye tasiniyorsun cnm?
aman gelsin kiz sende biran önce kavuss :))) ay böyle bir yanim üzülüyor yaa sen baksana sen evli olacaksin ben daha tarih belirleyecem.. allahtan nikahimiz ekimde olacak :)) hayirlisi zaten su ceyiz isleri beni stresse soktu canim yaa ne zormus, senin ceyiz ne alemde nelerin eksik, tabak canak mutfak ivir zivir bunlaridami trden alacaksin canim? kaynananlar ne dedi? ben buldukca aliyorum mutfagim 3-5 esa haric tamam, sira geldi yatak odasi carsaf nevresim vs... :) öbür ay dogum günüm gecsin ise basliyacam insallah leihfirmaya yazilcam, evde hayat gecmiyor yaa para lagzim paraaaaaa :)) hehe hayirlisi olsun zaman cok cabik geciyor bu sene türkiyede aileler konustu dügünü su zaman yapalim falan diye bak dezember oldu bile aradan 3 ay gecmis cok cabik geciyor zaman:) tabiki canim iletisim kopmasin senin tecrubelrine cok ihtiyacim olacak:)):)ayy dur ya mayis gelince ben evli olucammmmmm :)))
hemencikde gelmesin öyle daha dur birazz
ayy düsünsenee siz yeni yeni tarih belirliceksiniz biz balayina gideriz artik :)
ama yinede haberlesirizhihi
hayirlisi canim benim yaa, stuttgart oo hep oralari gezmek istemisimdir biliyormusun ama bi türlü yolumuz hic düsmedi..evet bende almanya tam ikinizin arasindayim... stuttgaart:)
benim dügünüm ekimde olacak.. bakmaya basladik ama sadece fikir almak icin.. internette fln...
hayirlisi canim benim yaa, stuttgart oo hep oralari gezmek istemisimdir biliyormusun ama bi türlü yolumuz hic düsmedi..
insallah birgün kismet olur, bende ara ara bakiyorum internetten ama hep cati kati koyuuyorlar bende asla istemiyorum cati kati
cok bunaltici geliyor bana, biz gemeindeye gidicez allah nasip ederse stadt evlerine bakicaz onlardan tutacaz bakalim..
nikahin nezaman canim?? tabi anca ev döse vs.. ben bazen hayal ediyorum evi tutmusuz dösemisiz yerlestirmisiz nisanlimla oturmusuz ohhhhh' cekmisiz diye:) allahin insallah gerceklestirir :)
off ben bakincada hep cati kati ve iki katli cikiyor.. ilk baslarda diyorduk öyle olsun ama annem diyor zor olur..
nikahimiz 22 eylülde olabilir diyoruz.. 29 eylül kina ve insallah 6 ekimde dügünümüz olacak..
biz simdiden nisanlimla mobilyalara bakiyoruz.. nebilim insan baktikca.. sanki o gün yaklasiyor gibi oluyor..
senin ne zaman olacak canim?
cati kati inan cok zor canim sana tavsiyem tercih etme bence.. mobilyalarin yerini degistiremessin belki günes görmes,
duvarlar sanki üstüme üstüme geliyor gibi hisediyorum ben arkadasima oturmaya gittigimde:S zor ya hic istemiyorum öyle cati mati o yüzden hic bakmiyorum onlara hemen kapatiyorum, allah tamamini erdirsin canim hayirlisi.. bizim nikah ekimde tarih henüz yok basvurdugumuzda nisanlimin ailelerin frei gününe göre belirlicez, dügünde 2013 märz april falan olacak insallah ortalari:)
bizde daha erken bakmak ben iste ceyiz alisverisi yapiyorum mutfagi nerdeyse tamamladim 3-5 esa eksik sade.., sen calisiyormusun canim?? simdilik beyendigim modelleri kayit ediyorum
aman gelsin kiz sende biran önce kavuss :))) ay böyle bir yanim üzülüyor yaa sen baksana sen evli olacaksin ben daha tarih belirleyecem.. allahtan nikahimiz ekimde olacak :)) hayirlisi zaten su ceyiz isleri beni stresse soktu canim yaa ne zormus, senin ceyiz ne alemde nelerin eksik, tabak canak mutfak ivir zivir bunlaridami trden alacaksin canim? kaynananlar ne dedi? ben buldukca aliyorum mutfagim 3-5 esa haric tamam, sira geldi yatak odasi carsaf nevresim vs... :) öbür ay dogum günüm gecsin ise basliyacam insallah leihfirmaya yazilcam, evde hayat gecmiyor yaa para lagzim paraaaaaa :)) hehe hayirlisi olsun zaman cok cabik geciyor bu sene türkiyede aileler konustu dügünü su zaman yapalim falan diye bak dezember oldu bile aradan 3 ay gecmis cok cabik geciyor zaman:) tabiki canim iletisim kopmasin senin tecrubelrine cok ihtiyacim olacak:)):)
off ben bakincada hep cati kati ve iki katli cikiyor.. ilk baslarda diyorduk öyle olsun ama annem diyor zor olur..
nikahimiz 22 eylülde olabilir diyoruz.. 29 eylül kina ve insallah 6 ekimde dügünümüz olacak..
biz simdiden nisanlimla mobilyalara bakiyoruz.. nebilim insan baktikca.. sanki o gün yaklasiyor gibi oluyor..
senin ne zaman olacak canim?
sevindim canim, ne olarak yapiyorsun? benim ausbildung bitti is ariyorum 1 sene icin kimse almiyacak sanirim benidogru haklisin...
evet canim calisiyorum.. mai insallah ausbildung bitecek.. :)
benimde mutfak bitti nerdeyse.. cok aldim yaaaaaaaaaaaa
hayirlisi olsun canim, imkaniniz olursa bence türk mobilyacilara gidin hic türkiyeyi aratmiyorlar koltuklarin kenarlari tas dösemeli alles.. yani cok sahane seyler var ayni türkiyedeki mobilyalar.. arkadasim aldi ve bayildim benim ilk isim türk mobilyaciya gitmek olucak:) olur yavas yavas canim uygun fiyatta beyendigini buldukca al at kenara ben öyle yapiyorum:)) doldu tasti ama hala eksik anam:))kavusma kismina tamam da daha dur benim cooook esksigim var :)
ya aslinda bende tek tük resimleri topluyorum böyle bi genel olarak bende ceyizimi koyarim diye :)
mutfakta eksiklerim var mizafir yemek takimi gibi kasiklik vs. yatak odasindada uyku setim var ama onlari türkiyeden alirim galiba bakalim. ya almasina tamam da asil sorun getirmesinde hos sonucta teyzemler fln gelicek onlar gelince getirecekte yinede cok fazla olmamasi lazim yük hakki yüzünden. galiba türkiyeden mobilya isi yatti ya coook pahali oluyordu 8-10 bin arasi oluyordu onada degmez zaten sigmazdi da bizde artik burdan biseyler bakicaz.
ayipsin canimo günleride görelim ins. konusuruz hahhaha tecrübe diyo deli oda olur oda olur )
kizlar sakin ama sakin cati katina tasinmasin inanin tecrübe konusuyor yani bizim oturdugumuz ev cati kati ve korkunc
odanin yarisini kullanamiyoruz kesikler yüzünden yani odaya fazla esya girmiyor cok kötü bisey yaa
o yüzden bizde hep ilk veya ikinci kattan bakiyoruz :))
ayy inan bana canim ne dedigini cok iyi anliyorum :) koltuklara bakiyoruz yaa ben bunda nasil rahat ederim diyosonra hayal kuruyoruz cok eglenceli yaa
sevindim canim, ne olarak yapiyorsun? benim ausbildung bitti is ariyorum 1 sene icin kimse almiyacak sanirim beni
kaldim leihfirmalara:) evlenince ausbildung basliyacam bitane daha simdiki isim hosuma gitmiyor cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?