2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Allahim sen karsimiza daima hayirli insanlar cikar
ne onlar bize cektirsin ne biz onlara cektirelim
bize esimizle ailemizle imtahan etme
bir ömür mutlu ve huzurlu yasamayi nasip et
ve bize hayirli yavrucaklar nasip et Allahim

(amiin)

ayy birden böle dua edesim geldi hepimizi düsünerek :)

amin canim tskler aminnnnn

Amiiiiiiiiiiiiiiiin canim ya... insallah..
kötülükler uzak kalsin.. onlara hic ama hic ihtiyacimiz yok
bizim istedigimiz sevdigimizle birlikte mutlu olmak..

kizlar ben bi film molasi veriyorum :)
"zwei an einem tag" izlicem sonra yatcam kalkcam askimi uyandiricam :)
sonrada ise gidicem

kizlar ben bi film molasi veriyorum :)
"zwei an einem tag" izlicem sonra yatcam kalkcam askimi uyandiricam :)
sonrada ise gidicem

tamam canim:) filimin adi ilgincmis:) hic daha duymamistim, ne olarak calisiyorsun canim merak etim:)) hihi
bende is ariyorum yaa üfff bi bulamadim leihfirmaya yazilacam 1 sene icin kimse beni einstellen yapmaz nasil olsa sehir degistirecem, calisimda para gelsin hic degilse..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr iyi gecelerrr nasilsinizz ben cok heycanlyimmmmm cunkii 3 yil birliktelikden sonra ilk defa kocisle bi davete dugue gidicezz sansizlik olsa gerek su zamana kadar hic denk gelmedi yada hic duugun falan olmadi cevremizde :) hahaha komik ama ole :))) ilk defa toplum arasinda dans edicez
:))))))))))))))))))))))))))

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 3 ay once oflayip pofluyodum zaman gecmiooo 2012 gelmioooo saka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2012 son 30 gunn herbirliktee 2012 dogru safak saymaaya ne dersinizz inanmiourum yaaa cok az kaldiii :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

aynen öyle canim ya cok az zaman kaldii :))
bir aycik sonra ver elin 2012 :)
bu arada dans icinde bol sanslar :) eminim prensle prenses gibi olursunuuz hihi

Son düzenleme:

filmin adi acayip ama romantik bi filmdi bide hüzünlüydü gece gece gözlerim doldu aglicaktimm
ben abimin firmasinda calisiyorum canim als buchaltung sIkici is ama evde oturmaktan iyi okuldan sonra evde oturmak olmuyo ya duvarlar üstüme üstüme geliyo böö
yani birkac ayligina girdim ise toplam 5 ay calisicam galiba yani subatta birakiyorum artik son hazirliklar baslar :)

aynen öyle canim ya cok az zaman kaldii :))
bir aycik sonra ver elin 2012 :)
bu arada dans icinde bol sanslar :) eminim prensle prenses gibi olursunuuz hihi

aynen ole ver elini 2012 :))))) bu zaman kadar nasil geldiysek 2012 den sonrada zaman bi hayli hizli gecicekkk :)))) daha hizli gecicekk daha heycanli gecicekkk ..... tesekkur ederm tatlim bakalim nasil olcak dans isi :))

bebegiiiiiim sen kocisinle dansta etmemistin galiba ay yerim ben seni ama sana su kadarini söylim.....ilk dansi baska yerde yapmak kadar güzel birsey yok bak ben ilk dansimi nisanda yaptim ve gergindim o anin tadini cikaramadimmmm sen dügünde tadini cikaracaksin simdi insallaaah
ayyyyyyy süperrrr nasil yetisecek herseyyyyy:18: korkularim basladiiiiii :26:

kizlarrrrr uykusuzluktan ölüyorum iki gündür bi uyku düzenimi tutturamadim ya ne var ne yok sizlerde ben sabirsizlikla sinavin sonucunu bekliyorummmmmm 4 hafta sonra gelecek:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…