- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.821
selaaaaaaamm işteyiz çalışıyoruz arada kaçıp buraya da bakınıyoruz :)))
selaaaaaaamm işteyiz çalışıyoruz arada kaçıp buraya da bakınıyoruz :)))
filmin adi acayip ama romantik bi filmdi bide hüzünlüydügece gece gözlerim doldu aglicaktimm
ben abimin firmasinda calisiyorum canim als buchaltung sIkici is ama evde oturmaktan iyi okuldan sonra evde oturmak olmuyo ya duvarlar üstüme üstüme geliyo böö
yani birkac ayligina girdim ise toplam 5 ay calisicam galiba yani subatta birakiyorum artik son hazirliklar baslar :)
huhuuuu nerdesiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
burdaa :) düt düt sürdüm bugüün yani ehliyet kursuna gidiyorum da isden sonra ordaydim sonrada nisanlimla gelecek planlari yaptik :))
anca kendime zaman bulabildim ve burdayim :))
bnde ehliyet kursuna gidiyorumm puffzzz hiç çalışmaıyorum ama yaaaa kesin çakıcammmNeyse benim kociş çalıştırcak beni ama nasıl olcak o iş giç bilmiyorum
iyi aksamlarrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dutdutttt kursuna gidenlere basarilar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
ay cok heyecanliyimmmmmmmmmbana ne oluyorsa
kizlarr nasilsinizz yyinnee geldim kimsecikler yok burdaaaaa:))))) dun cok guzel bi gundu benim icin kocisimle dugune gittikk :) ilk defaa :)) sonra kocisim beni dansa kaldirdi o an iste zaman durduuu calan sarkiyi bile hatirlamiyorum heycandan ... bayilcak gibi oldummm bulutlarin ustunde dans ediyodum resmen :)) kocisim den beklenmedik hareketler dans ederken beni optuuu sarildi yanak yanaga dans ettik :) normalde kalabalik ortamlarda bu tarz seylerden cekindigi icin beklenmedik hareketler dedim :)) bi an dusundummm bizim dugunmu yoksa bu diyee:))))))))))))))))) nisanlim resmen heycandan titriyodu kulagima soledigi tek sey seni seviyorum ve cok heycanliyim demesii :)) ayyy cok mutluyum :) az kaldi ALLAHIMM HAYIRLISI ILEE HAZIRANA DOGRU HIZLI BI SEKILDE GITSEK :)
bebesim tabiki heycanlancaksin :) ben dun dugune gittim gelinden daha cok heycanliydim :) sanki benim dugunumdu hahahhahaha
ebrusummmmmm nefesimi tutarak okuduuuuuuuuum bende cok heyecanlandimmmmmmmmmAllahim bir an önce haziran olsunda ebrusumun dügününü göreyimmmmm amiiiiiiin
ben her dügünde gelinle empati kuruyorum heyecandan ölüyorum dua etsin askitosum yanimda degil parcalarim o heyecanla onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?