2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gercektenmi merak etim simdi bi ara bende bakarim , ismini yazdim:)) güzelmis canim evet sIkIci olduguna inanirim, büro isi bana göre cok bunaltici yaa.. ben hemsireyim ama suan is ariyorum sorma canim evde sIkIntidan patliyorum off biyerden biri arasada baslasam :26:

burdaa :) düt düt sürdüm bugüün yani ehliyet kursuna gidiyorum da isden sonra ordaydim sonrada nisanlimla gelecek planlari yaptik :))
anca kendime zaman bulabildim ve burdayim :))

bnde ehliyet kursuna gidiyorumm puffzzz hiç çalışmaıyorum ama yaaaa kesin çakıcammm Neyse benim kociş çalıştırcak beni ama nasıl olcak o iş giç bilmiyorum

bnde ehliyet kursuna gidiyorumm puffzzz hiç çalışmaıyorum ama yaaaa kesin çakıcammm Neyse benim kociş çalıştırcak beni ama nasıl olcak o iş giç bilmiyorum

ayy eglnceli olacagi garatili :))
benimkinin daha haberi bile yok araba kullandigimdan hihi süpiz olacak sonunda :)
cok istiyordu benim araba kullanmami

iyi aksamlarrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dutdutttt kursuna gidenlere basarilar dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

kizlarr nasilsinizz yyinnee geldim kimsecikler yok burdaaaaa:))))) dun cok guzel bi gundu benim icin kocisimle dugune gittikk :) ilk defaa :)) sonra kocisim beni dansa kaldirdi o an iste zaman durduuu calan sarkiyi bile hatirlamiyorum heycandan ... bayilcak gibi oldummm bulutlarin ustunde dans ediyodum resmen :)) kocisim den beklenmedik hareketler dans ederken beni optuuu sarildi yanak yanaga dans ettik :) normalde kalabalik ortamlarda bu tarz seylerden cekindigi icin beklenmedik hareketler dedim :)) bi an dusundummm bizim dugunmu yoksa bu diyee:))))))))))))))))) nisanlim resmen heycandan titriyodu kulagima soledigi tek sey seni seviyorum ve cok heycanliyim demesii :)) ayyy cok mutluyum :) az kaldi ALLAHIMM HAYIRLISI ILEE HAZIRANA DOGRU HIZLI BI SEKILDE GITSEK :)

ebrusummmmmm nefesimi tutarak okuduuuuuuuuum bende cok heyecanlandimmmmmmmmm Allahim bir an önce haziran olsunda ebrusumun dügününü göreyimmmmm amiiiiiiin

ebrusummmmmm nefesimi tutarak okuduuuuuuuuum bende cok heyecanlandimmmmmmmmm Allahim bir an önce haziran olsunda ebrusumun dügününü göreyimmmmm amiiiiiiin

canim benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heycanimi paylastigin icin sana cok tesekkur ederim tatlimmm ... ins seninkide tam kesinlesir ve 2012 olmasini tum kalbimle istiyorumm dualarim seninlee taltim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…