2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kıızllaarr günaydıınnnn...
Son 25

canıııımmm ebruumm cok sevındım dugunun guzel gecmesıneee kendı dugununu hayal etsene canım ya hersey harıka olacak Allahın ıznıylee ve ccoookk az kaldı dıyebılırız artık 2012 ye gırmeye sadece bırkac gun kaldııı Ayyyy Bebiişşş çok heyecanlanıyorum yaaa hazırlıklar hızlanacak dıyeee.... Bu hafta kocişin kadro işi de belli olacak her telefon caldıgında panikle açıyorum cok korkuyorum olmayacak dıyeee... :18: Allahhh hepimizin yardımcısı olsun.. Eğer kadroya gecerse baya bı ılerleme katetmiş olacağıızz... İnnşşşaaallllaaahhhhhh

ayyyy canim yaaa cok tatliymissiinizz :))
kisa bi masal gibiydi yaa bende istiommmmmmm

canim ya sen gönlünü ferah tut ins. hersey yolunda gider sizde biran önce evlilige dogru hizli hizli adimlar atarsiniz :)
ciden ya cok az kaldi yilbasina ayyy sonrada baslasin dügünleeer :)))

ebbrruuuummm baksana kaacc ay gecmıs sen bunu yazdıgından berııı :))) gececeekk bugunlerde cabucak gececek )

hahhahaha inanmiyorum yaa haziranda bitiyo yazmisimm :))) zaman nasil da gecmis hic anlamadim suraya bak simdide bunu yaziyorum :) kizlarr aralik ta bitiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo :)) bahar zaman gectikten sonra bunu yine hatirlat bana :))) baharcimm insallah kocisinn kaadroluya gecerr su mubarek gunde dualarin kabul olur kocisin icinde hakkinda hayirlisi olsun.... nasilsin baharr msn dede hic goremiyorumm senii ozledim valla:)) dedigim gunu dugun cok guzel gecti bi an kendi dugum zaneettim :))) aksam msn gel bekliyorum seni optummm

ne güzel arka arkaya mı gelin olucaz yani aklıma gelenleri yazayım o zaman

tost makinesi(ultra)
katı meyve sıkacağı(raks)
blender seti(raks)
mutfak terazisi(raks)
ütü(tefal)
elektrikli süpürge(arnica)
yemek takımı(shaffer)
kahvaltı takımı(shaffer)
4 adet nevresim takımı(taç)
1 adet yatak örtüsü(taç)
3 adet kek kalıbı

kizlarr gunaydinnnnnnnnnn ugramaz oldunuz yine burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((( geliyorum kimse yok geliyorum yine kimse yokkk terk ettinizz iyice burayii ....

ebrusummmm canim günaydin günaydin davetiyeleri cok cok cok sevdim ayyy ama kararsiz kaldim ben olsam hangisini alirdimd edim ve donk kaldim böylece

ay ben su nikah sekeri ve davetiye kombinasyonlarina bayildimmm bayildimmmmm ama mimum 200 davetiye diyo bizde okadar cok insan olmayacakki

selAMMMM tatlimmm nasilsinnnnnn ayy sormaa hepsi birbirinden tatliiiii guzellerr bende o nikah sekrli olanlari cok beyendim bide sari renkli var kurdallelii oda cok seker ay hepsi cok guzel :) hepsindenn 20 ser tane alsak dagitsak ne guzel olur :))))) degisik degisik

merhabalar benimde düğünüm inşallah mayıs ın ilk haftası olacak bu haftasonu beyaz eşyalarımız, salon takımımızı ve yemek odamızı alacağız aldıkdan sonra sizlerle paylaşacağım. Bu arada dün itibariyle nikah şekerimi nereden yaptıracağıma karar verdim :))) çok güzel kişiye özel nikah şekeri yapan bir yre buldum bir arkadaşım aracılığı ile o nikah şekerlerini orada yaptırmıştı ve gerçekten çok değişik ve güzel olmuşlardı. henüz tasarımı bitmedi haftaya tasarımı ile dönecekler bana gemi şeklinde bir çerçeve istedim belki etrafında kaptan ve gelin figürleri de olabilr dedim bakalım ne çıkacak. :) sizin nikah şekeri seçimiz ne oldu ya da ne tarz şeyler düşünüyorsunuz???

yine kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bebeğim benim mazeretim büyük (( annem rahatsızlandı bıkac gundur onunla ılgılenıyorum... kalp hastası annem zaten daha once kalp krızı gecırıp 4 gun yogun bakımda kalmıstı... gecen aksam gogsum agrıo deyınce hemen hastaneye kaldırdık müşaade altına aldılar cok uzuldummmm... suanda Allahıma cok sukur ıyı annecım ama hala daha ıcımde sıkıntı var.. nişanlımın işi de belli olmadı daha (( Allahımm ıcımdekı sıkıntı ne zaman gececek acaba çok üzülüyoruumm ((

selammm kızllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr uzun zamandır gremıyorumm iş güç faturayıda ödememişim derken uzak kaldım sizlerdenn ee neler varr bakalımm nasılsınızz???

Merhabalar,
Biçoğunuzun çeyiz hazırlıklarını inceledm gerçekten her biri birbirinden güzel umarım güzel günlerde kullanırsınız hepiniz :)
ebrumm aldığım köşe takımı seninkiyle aynı sanırım -enza-city modeli- biz gri ve siyah kumaşları tercih ettik :) dün akşam aldık aylar önce onu beğenmiştim gezdik dolaştık ve en son yine onda karar kıldık :))

selam kızlar bende 2012 geliniyim haziran 2012de düğünüm var çok heycanlıyım çeyiz hazırlıklarım tamamlandı sadece mobilya kaldı onuda önümüzdeki ay alacağız :123:

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugunnn gelinligimi aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

canim yaa bende diyorum bahar nerde biseymi oldu acaba((((((((((( cok cok cokk gecmis olsun canim benim ALLAH acil sifalar versin INSALLAH annen cok cok cok iyi olurr cok uzuldum gercekten ((( insallah hersey yoluna girerr anen insallah iyilesir dualarim anennlee cnm benim uzulme dua et sende annenin yaninda ol hep kisa zamanda ayagiya kalkar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…