- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.841
kizlarr nasilsinizz yyinnee geldim kimsecikler yok burdaaaaa:))))) dun cok guzel bi gundu benim icin kocisimle dugune gittikk :) ilk defaa :)) sonra kocisim beni dansa kaldirdi o an iste zaman durduuu calan sarkiyi bile hatirlamiyorum heycandan ... bayilcak gibi oldummm bulutlarin ustunde dans ediyodum resmen :)) kocisim den beklenmedik hareketler dans ederken beni optuuu sarildi yanak yanaga dans ettik :) normalde kalabalik ortamlarda bu tarz seylerden cekindigi icin beklenmedik hareketler dedim :)) bi an dusundummm bizim dugunmu yoksa bu diyee:))))))))))))))))) nisanlim resmen heycandan titriyodu kulagima soledigi tek sey seni seviyorum ve cok heycanliyim demesii :)) ayyy cok mutluyum :) az kaldi ALLAHIMM HAYIRLISI ILEE HAZIRANA DOGRU HIZLI BI SEKILDE GITSEK :)
kizlarr nasilsinizz yyinnee geldim kimsecikler yok burdaaaaa:))))) dun cok guzel bi gundu benim icin kocisimle dugune gittikk :) ilk defaa :)) sonra kocisim beni dansa kaldirdi o an iste zaman durduuu calan sarkiyi bile hatirlamiyorum heycandan ... bayilcak gibi oldummm bulutlarin ustunde dans ediyodum resmen :)) kocisim den beklenmedik hareketler dans ederken beni optuuu sarildi yanak yanaga dans ettik :) normalde kalabalik ortamlarda bu tarz seylerden cekindigi icin beklenmedik hareketler dedim :)) bi an dusundummm bizim dugunmu yoksa bu diyee:))))))))))))))))) nisanlim resmen heycandan titriyodu kulagima soledigi tek sey seni seviyorum ve cok heycanliyim demesii :)) ayyy cok mutluyum :) az kaldi ALLAHIMM HAYIRLISI ILEE HAZIRANA DOGRU HIZLI BI SEKILDE GITSEK :)
Kıızllaarr günaydıınnnn...
Son 25
canıııımmm ebruumm cok sevındım dugunun guzel gecmesıneeekendı dugununu hayal etsene canım ya hersey harıka olacak Allahın ıznıylee ve ccoookk az kaldı dıyebılırız artık 2012 ye gırmeye sadece bırkac gun kaldııı Ayyyy Bebiişşş çok heyecanlanıyorum yaaa hazırlıklar hızlanacak dıyeee.... Bu hafta kocişin kadro işi de belli olacak her telefon caldıgında panikle açıyorum cok korkuyorum olmayacak dıyeee... :18: Allahhh hepimizin yardımcısı olsun.. Eğer kadroya gecerse baya bı ılerleme katetmiş olacağıızz... İnnşşşaaallllaaahhhhhh
kizllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz bakalimmmm haziran da bitiyoo :) az kaldi azzz
ebbrruuuummm baksana kaacc ay gecmıs sen bunu yazdıgından berııı :))) gececeekk bugunlerde cabucak gececek)
ay ben su nikah sekeri ve davetiye kombinasyonlarina bayildimmm bayildimmmmm ama mimum 200 davetiye diyo bizde okadar cok insan olmayacakki
yine kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bebeğim benim mazeretim büyük(( annem rahatsızlandı bıkac gundur onunla ılgılenıyorum... kalp hastası annem zaten daha once kalp krızı gecırıp 4 gun yogun bakımda kalmıstı... gecen aksam gogsum agrıo deyınce hemen hastaneye kaldırdık müşaade altına aldılar cok uzuldummmm... suanda Allahıma cok sukur ıyı annecım ama hala daha ıcımde sıkıntı var.. nişanlımın işi de belli olmadı daha (( Allahımm ıcımdekı sıkıntı ne zaman gececek acaba çok üzülüyoruumm ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?