- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.861
Merhabalar,
Biçoğunuzun çeyiz hazırlıklarını inceledm gerçekten her biri birbirinden güzel umarım güzel günlerde kullanırsınız hepiniz :)
ebrumm aldığım köşe takımı seninkiyle aynı sanırım -enza-city modeli- biz gri ve siyah kumaşları tercih ettik :) dün akşam aldık aylar önce onu beğenmiştim gezdik dolaştık ve en son yine onda karar kıldık :))
slm tatlimm hosgeldin ... hadi yaa bende enza mobilya o kose takimini alicaz gri siyah tercihim olucak benimde:) suan ev belli olmadigi icin alamiyoruzz.. ama kocisimde beyendi enza dan alcaz mobilyalariii :) ben bugun gelinligimi aldim ay cok mutluyum :)
ben geldimmmmm aramiza yeni katilan gelincikler hosgelmislerrr ebrusuuuuuuuuuuuuum hani hani hani nerede gelinliiiiiiiiiiiiik
:) hoşbuldumm :) hayırlı olsunnn gelinliğinnn şu an gerçekten en önemli kısmını atlatmışsın benim için büyük bir stres gelinlik :)....... nerden aldın bu arada modeli nasıl??
gerçekten çok güzel ve fonksiyonel oluyor enzanın mobilyaları ben köşe takımının yanına aynısının tekli modülünü de aldım onda da renkleri ters yaptırıyorum umarım güzel durur :)
ben geldimmmmm aramiza yeni katilan gelincikler hosgelmislerrr ebrusuuuuuuuuuuuuum hani hani hani nerede gelinliiiiiiiiiiiiik
aynen olee mekan ve gelinlik benim icin en zor olandi.. ama ikisinide atlatttikk hallettik cok sukur :))) gelinligimi akay dan aldimm.. modelideee suprizz ilerde resimini koyucam :))))))))))))) mobilyada dedigin cok dogruu enza mobilyayi cok beyeniyorumm... cok guzel oluyooo .. kaca aldin koseyi toplamm ??
gelinlikk henuz resim yok tatlimm :))) birazcik bekliceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nasilsin buarada nerelerdesin bakimm sen
o zaman bekliyoruz modeli :))))))
çok uyguna aldık bi tanıdığımız aracalığı ile köşe + tekli koltuk u 3000 tl ye aldık aslında sadece köşe 3000 tl tekli koltuk hediye gibi oldu :)
ayyy sabirsizlikla bekliyorummmmm ciciskosss
nerelerdeyim buralardayim tatlim ya kardesimle ilgili problemler vardi oda nisanli ertelediler ayrildilar falan filan:44: onunla ugrastik....ben gayet iyiyim cok sükür bebeim sen nasilsinnn her gece gelinlikle rüya görüyormusun bakimmm:18:
bekle bebisimmmm :)) hmmm uzuldumm kardesin icin insallah hakkinda hayirlisi olur tatlim,, kisa zamanda hersey yoluna girer insallahh :)) yok gormuyomm ya gormekte istemiyorum :)))) yoksa hevesim kacar gelinlikten :)) biraz kendimde sabredicem beklicem zaten gelinlikciye dedim sakin bunu bana 1 ay onceden verme evde giyer dolasirim sonra hevesim kacar dedim :) kizda guldu yok dedi dugunune iki gun kala vericem sana ben dedi
a a neden öyle ya bende hemen aldin evde sandim....daralma falan gibi islemleri yapmasi icinmii son güne kadar bekletiliyor? ayyyy nasil birsey anlat bariiiine kadara aldin cicisim sormasi ayippp ne merakli milletiz yahuuu
cnm odemesini yaptim olcilerim alindii mayisda tekrar gidicem haziran basi gidicem bide dugune son 3 gun kala gidicem tkrardan demek icin ve teslim alicam.. dugune dogru zayiflama kilo alma gibi durumlarda hemen daraltma genisletme isleri olucak.. akay dan aldim vitrinde gordum modeli asik oldum ben bunu istiyom dedim.. :) orda denemek icin hazir modeller daha sonra kendi vucuduna gore ayni model dikilioo ...gelinlik+duvak+ayakkabi+gelinlik ici icin bustiyer =4000 tl verdik canim
:)))) vovv cok iyii yaa 3000 o tanidiigina bende gidiyim yaa banada hediye etsinnn olmazmii :)))))))))))
:)) gerçekten çok uyguna aldık abimin çok yakın bir arkadaşının babası yardımcı oldu sağolsun ağzını ararım abimin belki faydası olur neden olmasın? :))
selamlar....
Erkek'immm :) inş. Ocak sonunda askerden gelecek
temmuz başında da bizim düğünümüz olacak inşallahhhh
canim benim hayirli ugurlu olsun masal gibi bir dügünde prenses olacaksinnnn insallaah
bayada ucukmus fiyat :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?