2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

slm tatlimm hosgeldin ... hadi yaa bende enza mobilya o kose takimini alicaz gri siyah tercihim olucak benimde:) suan ev belli olmadigi icin alamiyoruzz.. ama kocisimde beyendi enza dan alcaz mobilyalariii :) ben bugun gelinligimi aldim ay cok mutluyum :)

:) hoşbuldumm :) hayırlı olsunnn gelinliğinnn şu an gerçekten en önemli kısmını atlatmışsın benim için büyük bir stres gelinlik :)....... nerden aldın bu arada modeli nasıl??
gerçekten çok güzel ve fonksiyonel oluyor enzanın mobilyaları ben köşe takımının yanına aynısının tekli modülünü de aldım onda da renkleri ters yaptırıyorum umarım güzel durur :)

aynen olee mekan ve gelinlik benim icin en zor olandi.. ama ikisinide atlatttikk hallettik cok sukur :))) gelinligimi akay dan aldimm.. modelideee suprizz ilerde resimini koyucam :))))))))))))) mobilyada dedigin cok dogruu enza mobilyayi cok beyeniyorumm... cok guzel oluyooo .. kaca aldin koseyi toplamm ??

o zaman bekliyoruz modeli :))))))
çok uyguna aldık bi tanıdığımız aracalığı ile köşe + tekli koltuk u 3000 tl ye aldık aslında sadece köşe 3000 tl tekli koltuk hediye gibi oldu :)

gelinlikk henuz resim yok tatlimm :))) birazcik bekliceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nasilsin buarada nerelerdesin bakimm sen

ayyy sabirsizlikla bekliyorummmmm ciciskosss

nerelerdeyim buralardayim tatlim ya kardesimle ilgili problemler vardi oda nisanli ertelediler ayrildilar falan filan:44: onunla ugrastik....ben gayet iyiyim cok sükür bebeim sen nasilsinnn her gece gelinlikle rüya görüyormusun bakimmm:18:

bekle bebisimmmm :)) hmmm uzuldumm kardesin icin insallah hakkinda hayirlisi olur tatlim,, kisa zamanda hersey yoluna girer insallahh :)) yok gormuyomm ya gormekte istemiyorum :)))) yoksa hevesim kacar gelinlikten :)) biraz kendimde sabredicem beklicem zaten gelinlikciye dedim sakin bunu bana 1 ay onceden verme evde giyer dolasirim sonra hevesim kacar dedim :) kizda guldu yok dedi dugunune iki gun kala vericem sana ben dedi

a a neden öyle ya bende hemen aldin evde sandim....daralma falan gibi islemleri yapmasi icinmii son güne kadar bekletiliyor? ayyyy nasil birsey anlat bariiii ne kadara aldin cicisim sormasi ayippp ne merakli milletiz yahuuu

a a neden öyle ya bende hemen aldin evde sandim....daralma falan gibi islemleri yapmasi icinmii son güne kadar bekletiliyor? ayyyy nasil birsey anlat bariiii ne kadara aldin cicisim sormasi ayippp ne merakli milletiz yahuuu

cnm odemesini yaptim olcilerim alindii mayisda tekrar gidicem haziran basi gidicem bide dugune son 3 gun kala gidicem tkrardan demek icin ve teslim alicam.. dugune dogru zayiflama kilo alma gibi durumlarda hemen daraltma genisletme isleri olucak.. akay dan aldim vitrinde gordum modeli asik oldum ben bunu istiyom dedim.. :) orda denemek icin hazir modeller daha sonra kendi vucuduna gore ayni model dikilioo ...gelinlik+duvak+ayakkabi+gelinlik ici icin bustiyer =4000 tl verdik canim

canim benim hayirli ugurlu olsun masal gibi bir dügünde prenses olacaksinnnn insallaah

bayada ucukmus fiyat :44:

selamlar....

Erkek'immm :) inş. Ocak sonunda askerden gelecek
temmuz başında da bizim düğünümüz olacak inşallahhhh

nisan 2012 de evleneceğiz ama hala bir yer ayarlayamadık( istanbul avrupa yakasında düğün yapılabileceğimiz ya da nikah sonrası eğlenebileceğimiz yemekli falan bir yer bakıyoruz ama fiyatlar uçuk uygun yer bilenleriniz var mı?? bütün önerilere açığız lütfennnn

:)) gerçekten çok uyguna aldık abimin çok yakın bir arkadaşının babası yardımcı oldu sağolsun ağzını ararım abimin belki faydası olur neden olmasın? :))

:)))) canim yaaa ne kadar dusuncelisinn :))) saol canim benim .. ama dun babam dediki bana bizim bi akraba varmis enza mobilya bayisini almis:)) puhahhahaha belki bize yardim olurmussssssssssssssss :)

canim benim hayirli ugurlu olsun masal gibi bir dügünde prenses olacaksinnnn insallaah

bayada ucukmus fiyat :44:

insallah canim benim insallahh cumlemizzzzzz butunn 2012 guzel gelinciklerr ruya gibi masal gibi prensess gibi olsunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fiyat biraz ucuk.. ama nisanlim dedi sorun yok bende ddedim benim icin o zaman hic sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…