2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

insallah canim benim insallahh cumlemizzzzzz butunn 2012 guzel gelinciklerr ruya gibi masal gibi prensess gibi olsunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fiyat biraz ucuk.. ama nisanlim dedi sorun yok bende ddedim benim icin o zaman hic sorun yok :)

canimmmm benim Allahim hayirli ugrulu etsin ne güzel kirmamis enistemiz seniiiii insallah bizde paramizi biriktiririz aliriz istedigimiz gelinligi:26: askim daha ise girmedi ve babasida pek öyle umursamaz biraz nisanida sevgilim yapti hani alyansti suydu buydu ve ben anladimki dügün icin ikimizinde para biriktirmesi lazim hayirlisi olsun tek derdimiz bu olsun insallaah özelden yazdim sana bebiss

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugunnn gelinligimi aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

inannnnmııyyoorruuummmmmmm bebişim ne zaman koycaksın modeli çatlarım beennnn çaattllaarrrıımmmm Hayırlı uğurlu olsun cok sevındım senın adına bebişş yaaaa kendime alınmış kadar sevindim vallaaaaaa

Kızzllaaarrrr merhabalarr...

Bu saatten sonra aranızdayım cicişler hastalık sakatlık olmadığı sürece :)) cok ozledım hepiniziii... ebrruumm, cereenniimm, prenssevgilisi(adını söyle kız artık:) ) ve aramıza yeni katılan tün gelinciklerrrr de hoşgeldiillerrrrr

Kızzllaarrr 2012 ye son 15 kala hazırlıklar iyice artmaya başladı sanırım ne mutlu bizlere :)) biz de gecen gun kayınvalıdemle ıstıkbale falan gıttık mobılya bakımları falan hızlandı ıyıce Allahııımmmm cok heyecanlı oluyor ınsan yaa 180 var derken 15 gun kaldı hala ınanamıyorum kızlar sayılı gun cok cabuk gecıyor gercekten... vee ben artık faceimi falan da kapattım artık hep burdayım bugunlerimiz cok onemlı cunku

Allah seni ne etmesin kiz herkes duydu bi sen duyamadin özlem özleeeeem oy oy oy ya sizinle bende heyecanlaniyorum resmennnnn ebru gelinligini bile aldi bahaaaaaar

Allah seni ne etmesin kiz herkes duydu bi sen duyamadin özlem özleeeeem oy oy oy ya sizinle bende heyecanlaniyorum resmennnnn ebru gelinligini bile aldi bahaaaaaar

öözlleeemmmmm tamamdır unutmam artık bebiş

Ayyy evet yaaaaaa gelinliğini almış hatun ne güzel ya cok sevindim vallahii ben de istiiyoorruummmm

selammmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr topigee girdigimm zaman bir mutlu oldum bir mutlu oldummm :) anlatamammm sohbet edilmis cunku ondan:)) bide artik bahari aramizda goruccez ondan:) cok ihmal ettinn bizi bebis ama onemli bir sorunun vardi o yuzden kizmiyorum sana :) saglik herseyden onemlii umarim annen cok iyi olmustur.... bahar hic sorma yaaaa gelinligimi aldimm ama resim icin biraz bekliceksiniz :) o kadar heycanlydimki o gun suan gelinligimi hatirlamiyorum :))))))))))))))))))))))) yemin ederim hayal gibiydii unuutum modelini :)))))))))))))))) ozlemm baharim ve diger gelincik arkadasim ismini unutttumm ( enza mobilya kose koltugu alan arkasim ismin neydi ) artik burda olalmmmmm konusalim sohbet edelim zaman hizla geciyoo hazirliklar hizlandi o kadar hizlandikii :) ozlemin dedigi gibi resmen gelinligi bile aldikk :))) ceyiz topigime bakin kizlar yeni aldigim seyler var ozlemim msjni aldim :) ekledimm bebisim :) artik burayi kalabalik gormek istiyorumm cok bos biraktikk kizlar ona gore:)

catlaa bebisim catlaa ben bile catliyorum valllaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) azcik daha bekleyinn heycan olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn pazartesine koyarim insallah :))) cnm benuimmm cok ozledim seni yaa artik burdasin tamamiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

annem ıyı Allaha sukur bebegım yaaa :)) bundan sonra burdayız artık bırakma yyookkk cok az zaman kaldı şaka maka yaa

ebrruuuuu çatlatma beni bebiişşşşş cok merak edıyorum pzt ye kadar bekleyemem hemen yayınlamalısın :))) artık burdayımmmm

kızzlarr sizce yemek odasıyla tv ünitesi nasıl biz kocişle çok beğendik çok farklılarr dimi???

Eki Görüntüle 307153 Eki Görüntüle 307154

baharrrr cnaim benimm hosgeldinn tv unitesi guzel ama yemek takimin dahada bi guzel cok beyendim masani sandalyeleri ozellikleeee markasi ne canim bunlarin ????????????????????? kiz bendede daha resim yokk pazar gunu cekicem olsa hemen koyarim gelinligi :)

günaydınlarrrr :)))

gerçekten az kaldı uzun görünsede şimdi şunu şu zaman bunu bu zaman yaparım diorum yetmio zaman nası olcak bilemedim :s

bu arada adım Hava :))
gelinliğini merakla bekliyoruz Ebru inş. bende önümüzdeki ay bakmaya başlayacaım önce azıcık kiloların gitmesi lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…