- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.901
kızzlarr sizce yemek odasıyla tv ünitesi nasıl biz kocişle çok beğendik çok farklılarr dimi???
Eki Görüntüle 307153 Eki Görüntüle 307154
baharrrr cnaim benimm hosgeldinn tv unitesi guzel ama yemek takimin dahada bi guzel cok beyendim masani sandalyeleri ozellikleeee markasi ne canim bunlarin ????????????????????? kiz bendede daha resim yokk pazar gunu cekicem olsa hemen koyarim gelinligi :)
Selam kızlarr, nasılsınızzz..
Baharcım çok değişikmiş evt, çok hoş duruyo ikisi de, duvar ünitesine de bayıldm benim yemek odamda yuvarlak desnler var bu tv ünitesi pek uyar gibi geldi göz koydum valla :) markası ne söylersin mi bana da
Sende gelinliğini almışsın gözün aydın, hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun zor bi karar çünkü :)
Bekliyorum paylaşmanı bende çok merak ettim..
sizin de hayırlı olsun tatlım! Bende susurluk'tanım canım ama aslen bursa'lıyım :) düğün tarihimiz de 07.07.2012 :) sizin belli mi tatlım ? :))
günaydınlarrrr :)))
gerçekten az kaldı uzun görünsede şimdi şunu şu zaman bunu bu zaman yaparım diorum yetmio zaman nası olcak bilemedim :s
bu arada adım Hava :))
Selam kızlarr, nasılsınızzz..
Baharcım çok değişikmiş evt, çok hoş duruyo ikisi de, duvar ünitesine de bayıldm benim yemek odamda yuvarlak desnler var bu tv ünitesi pek uyar gibi geldi göz koydum valla :) markası ne söylersin mi bana da
tatlım benımde 7.7.2012 :)
mayıs haziran geliniyim bende:)düğün günü belirli değil, hazırlıklar başladı ama:)
şu anda küçük parçaları tamamlıyoruz.ne çok ayrıntı varmış valla:)büyük eşyalar sonraki aylarda alınacak.
merhaba kızlarr
temmuz 2012 geliniyim bende
aranıza katılabilir miyim
saol tatlimmmmm aldik valla ole bi heycanla:)))))) haftaya paylasicam resminii insallah bekleyinn :)))
iyilik canımcım sen nasılsın bakalım özlettin kendini:)) Zebrano mobilya canım ama fiyatı bilmiyorum eğer sizin oralarda varsa mağazası sorabılırsın bana da soyleyebılırsın :)))
aekadaşlar söz veriğim üzere sizinle bu ay için tüylerimizin azalmasını sağlayacak ağda yapılması gereken tarihleri söylüyorum....
İŞTE ARALIK 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)
1.ALTERNATİF
16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
2.ALTERNATİF
24 Aralık 2011 Cumartesi , saat 16:47' den 19:17'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..
bekliyoruz bakalımm
çok şükür iyim bende eksik gedik tamamlıyoruz hesap kitap yapıyoruz falan iştesen yoktun o ara herkes dağıldı valla, toparlanırız tekrar inşllh.. Zebrano mobilyayı duymadım ki hiç, şimdi google dan baktım ankaradaymış, olsun modeli çalar yaptırırız bizde hep öyle yaptırdık zaten :)
Bu ne oluyo böyle ya nası yanii, tühh ben erken yapmışım
katıldın bile tatlım aramıza hoş geldin allah tamamına erdirsin. senin hazırlıklar falan nasıl gidiyo nişan söz ne var?
günaydın herkesee
bende çok memnun oldum Bahar ve Ebru :))
bu arada Bahar bnm de nişanlımın ailesi bursa da yaşıyor sen de Bursalıymılşsın biliyor musun oraları? bizim nikah+nikah yemeği ankara da düğün bursa da olucak ve bursa daki düğün mekanlarıyla ilgili bir fikrim yok benim biraz arşatırdım forumlarda ama herkes farklı birşey sölüyor( senin bir fikrin var mı?
çok şükür iyim bende eksik gedik tamamlıyoruz hesap kitap yapıyoruz falan iştesen yoktun o ara herkes dağıldı valla, toparlanırız tekrar inşllh.. Zebrano mobilyayı duymadım ki hiç, şimdi google dan baktım ankaradaymış, olsun modeli çalar yaptırırız bizde hep öyle yaptırdık zaten :)
Kızzlllaaarrrrrrrr çookkkkkk mutluyuuuummmmmmmmKociş bugün bana süpriz yaptı... Türk telekomun kadrosuna girip giremeyeceği konusunda sıkıntlıydım yaaaaa Aşkkıımmmm girmişşş kadroyaaaaa OOhhhhh kızlar inanılmaz rahatladım yaa artık iş sorunumuzda çözüldü Allaha şükür şimdi sırada düğün hazırlıkları vaarr bşka sıkıntı kalmaddıı Allah herkese hayırlı işler nasip etsinn inşallah
Kızlar benim iş çok değişik, ben ankaradayım ailem denizlide o afyonda. İsteme ve nişan birlikte olacak, ama kayınvalide nişan ile düğün arası uzun olmaz deyince bizim isteme işi nisana kaldı. Ama biz Ocak ayında nikah tarihi almaya gideceğiz, nisanda ev tutacağız, haziranda da düğün. Kafama takıldı yazılanları okuyunca acaba çeyiz için geç mi kalıyorum? Ben sadece yemek takımı, kahvaltı takımı, 3 tencere, çatal-bıçak ve düdüklü aldım. O da bugün ses sistemi almış. Şimdilik eşya bu kadar ama tavsiye verin başlayayım mı yavaş yavaş çeyiz tamamlamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?