2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Selam kızlarr, nasılsınızzz..

kızzlarr sizce yemek odasıyla tv ünitesi nasıl biz kocişle çok beğendik çok farklılarr dimi???

Eki Görüntüle 307153 Eki Görüntüle 307154

Baharcım çok değişikmiş evt, çok hoş duruyo ikisi de, duvar ünitesine de bayıldm benim yemek odamda yuvarlak desnler var bu tv ünitesi pek uyar gibi geldi göz koydum valla :) markası ne söylersin mi bana da

Sende gelinliğini almışsın gözün aydın, hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun zor bi karar çünkü :)
Bekliyorum paylaşmanı bende çok merak ettim..

Son düzenleme:
kizlarr nasilsinnniz bakalim havaa tanistigimiza memnun oldummmmm :))))))))))))))))))))))))) ee nerdesiniz bkaim pazartesini gunu bekleyin kizlar gelibligimi koyucam :)

saol tatlimmmmm aldik valla ole bi heycanla:)))))) haftaya paylasicam resminii insallah bekleyinn :)))

mayıs haziran geliniyim bende:)düğün günü belirli değil, hazırlıklar başladı ama:)
şu anda küçük parçaları tamamlıyoruz.ne çok ayrıntı varmış valla:)büyük eşyalar sonraki aylarda alınacak.

günaydınlarrrr :)))
gerçekten az kaldı uzun görünsede şimdi şunu şu zaman bunu bu zaman yaparım diorum yetmio zaman nası olcak bilemedim :s
bu arada adım Hava :))

Memnun oldum Havacım bn de Bahar :)) Ayy evet aslında cok ıs var daha bana da yetısmeyecek gıbı gelıyo :s

iyilik canımcım sen nasılsın bakalım özlettin kendini:)) Zebrano mobilya canım ama fiyatı bilmiyorum eğer sizin oralarda varsa mağazası sorabılırsın bana da soyleyebılırsın :)))

tatlım benımde 7.7.2012 :)

o tarıhı aldık ama degıstırdık tatlım KPSS yle aynı gune denk geldıgı ıcın :)) 1 hafta öne aldık 30.06.2012 bızım dugun tarıhımız :))

çookkk ayrıntı var canım benım haklısın :)) bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah tarih belli oldugunda haber verırsın bıze de )

günaydın herkesee
bende çok memnun oldum Bahar ve Ebru :))
bu arada Bahar bnm de nişanlımın ailesi bursa da yaşıyor sen de Bursalıymılşsın biliyor musun oraları? bizim nikah+nikah yemeği ankara da düğün bursa da olucak ve bursa daki düğün mekanlarıyla ilgili bir fikrim yok benim biraz arşatırdım forumlarda ama herkes farklı birşey sölüyor ( senin bir fikrin var mı?

aekadaşlar söz veriğim üzere sizinle bu ay için tüylerimizin azalmasını sağlayacak ağda yapılması gereken tarihleri söylüyorum....

İŞTE ARALIK 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)

1.ALTERNATİF

16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

24 Aralık 2011 Cumartesi , saat 16:47' den 19:17'ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..

saol tatlimmmmm aldik valla ole bi heycanla:)))))) haftaya paylasicam resminii insallah bekleyinn :)))

bekliyoruz bakalımm

iyilik canımcım sen nasılsın bakalım özlettin kendini:)) Zebrano mobilya canım ama fiyatı bilmiyorum eğer sizin oralarda varsa mağazası sorabılırsın bana da soyleyebılırsın :)))

çok şükür iyim bende eksik gedik tamamlıyoruz hesap kitap yapıyoruz falan işte sen yoktun o ara herkes dağıldı valla, toparlanırız tekrar inşllh.. Zebrano mobilyayı duymadım ki hiç, şimdi google dan baktım ankaradaymış, olsun modeli çalar yaptırırız bizde hep öyle yaptırdık zaten :)

Bu ne oluyo böyle ya nası yanii, tühh ben erken yapmışım

tatlım bir arkadaşımız bu ağda yapma zamanlarıla ilgili tarih veriyor her ay bizde bu tarihlere ve saatlere göre ağdamızı temizliğimizi yapıyoruz arkadaşımızın vermiş olduğu tarihlere göre epilasyonunu yapan kişilerin tüylerinde azalmalar olmuş ben bu konudan bahsetmişdim burdaki arkadaşlara o tarihler açıklandığında burdada söylememi istemişlerde bende o yüzden burda da paylaşdım umarım işinize yarar.

şimdi adet dönemin hani tarihten sonraya denk geliyorsa o tarihten sonra ağda yapmak daha iyi çünkü adet döneminde tüyler daha fazla ve daha sert çıkıyor. buna göre mesela adet döneminin ayın 20- 21 gibi bitiyorsa ozaman 24 sana uygun olur... 17 sinden önce bitiyosa ozaman on yedisi ona göre ayarlıyosun yani.

katıldın bile tatlım aramıza hoş geldin allah tamamına erdirsin. senin hazırlıklar falan nasıl gidiyo nişan söz ne var?

hoşbuldum canımm
ben 2010 temmuzdan beridir nişanlıyım. hazırlıklar da o zamandan bugüne yavaş yavaş başlamıştı :) çeyizimde şuan küçük mutfak aletlerim porselen yemek takımım ve uyku setim eksik onları da tamamlarım yaza kadar umarım.
düğün mekanımız ve tarihimiz de geçe hafta belirlendi heycanla geri sayıyorum
sen ne zaman evleneceksin canım ? nikah tarihi aldınız mı?

valla tatlım ne ylan soyluyeyım bızde bursaya akrabalara gıdıyoruz sureklı ama susurlukta yasıyoruz o yuzden dugun mekanlarıyla ılgılı pek bılgım yok... Nasıl birşey düşünüyorsun mesela? Geçenlerde arkadaşımın düğünü vardı Almira Otelde 30000 tlymiş yemekli... Yani şeker pek düğünlere gitmiyoruz o yüzden bişey diyemeyeceğim ne yazık kii :26:

aynen tatlım bizde çalar yaptırırız Ama Ebrum İstanbulda bizim burda var demişti bakalım ondan haber beklıyorum biraz pahalı bir marka diye duydum gerçi ama bakalım :)) İnşallah bundan sonra buralara sık sık ugrar hazrlıklarımızı anlatırız şekkeerr

Kızzlllaaarrrrrrrr çookkkkkk mutluyuuuummmmmmmm Kociş bugün bana süpriz yaptı... Türk telekomun kadrosuna girip giremeyeceği konusunda sıkıntlıydım yaaaaa Aşkkıımmmm girmişşş kadroyaaaaa OOhhhhh kızlar inanılmaz rahatladım yaa artık iş sorunumuzda çözüldü Allaha şükür şimdi sırada düğün hazırlıkları vaarr bşka sıkıntı kalmaddıı Allah herkese hayırlı işler nasip etsinn inşallah

Kızlar benim iş çok değişik, ben ankaradayım ailem denizlide o afyonda. İsteme ve nişan birlikte olacak, ama kayınvalide nişan ile düğün arası uzun olmaz deyince bizim isteme işi nisana kaldı. Ama biz Ocak ayında nikah tarihi almaya gideceğiz, nisanda ev tutacağız, haziranda da düğün. Kafama takıldı yazılanları okuyunca acaba çeyiz için geç mi kalıyorum? Ben sadece yemek takımı, kahvaltı takımı, 3 tencere, çatal-bıçak ve düdüklü aldım. O da bugün ses sistemi almış. Şimdilik eşya bu kadar ama tavsiye verin başlayayım mı yavaş yavaş çeyiz tamamlamaya?

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu cok guzelllllllll bi haber canim yaa ne zamandir bekliodunnn hadi gozun aydinnnnnnnnnnnn cok sevindim canim yaa hayirlisii hersey yerine oturuyoo hersey istedigin gibi oluoo ins bole devam ederr

hayirliisi olsn hakkinda canim surda 6 ayin kalmiss bence gec kaldin bile hizlanmalisinnnnn

merhaba kizlar hepiniz icin hayirlisi olsun insallah ben 3 yillik evliyim .hepimiz bir ömür icin evet diyoruz.hayatta bazi seyler bir kere yasaniyor.imkaniniz oldugunca herseyi gönlünüze göre yapin ve YAPTIRIN:sonra benim gibi nezaket görgü diye diye zarar edenlerden olmayin.(esinin yada nisanlisinin ailesinin maddi durumu iyi olanlar icin)unutmayin herseye tamam dedikleri tek ama tek zaman bu.ve bu sizin dügününüz.prenses gibi hissedin kendinizi.bulunmaz hint kumasi gibi davranin gercekten.sonradan zaten hint kenevirine döndürüyorlaar insani.dügünden sonra ve ya bikac ay sonra yapariz denilen hicbir seye aldanmayin.samimiyet girince araya söylenen ya unutulur yada idare et olur.aynilarini bircok evli arkadasim söylediginde öylesine dinlemis vakti gelincede heyecana kapilmis kör olmustum.zaman gecti heyecan bitti baktim evliyim hatta cocukluyum.dankkk ee nerde ev nerde verilen sözler vs vs.benimde bir kzim var henüz 8 aylik onun ve hepinizin sansi iyi olsun kizlar.once huzur mutluluk ama bunlarda böyle maneviyata bagli bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…