2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Biz hala karar veremedik kızlar :) tüm planlarımız alt üst oldu. bedelli çıkınca nişanlım bedelli hakkını kullandı. 30.000 TL oraya gidecek ama kendi işini yaptığından askere gitseydi kaybı daha büyük olacaktı. planlarımıza göre askerden mayısta dönecekti ve biz ancak ağustosta evlenebilecektik. bu arada ben de iyi kazandığım bir işte çalışıyordum,para biriktirecektim.

bedelli çıktı, nişanlı askere gitmedi ama bizden bir 30.000 TL gidiyor.
ağustos, eylül haricinde acaba mayısta mı evlensek diye de düşünüyoruz. ama nasıl bir düğün istiyoruz, düğüne para harcayabilecek miyiz bilmiyoruz :)
Evimizi tuttuk, kontratımızı yaptık bile. İçinde küçük bir kaç tadilat yaptırıyoruz. Yarın boya rengini belirleyeceğiz :)
Bu arada şirketin kötü gidişi nedeniyle yöneticileri işten çıkardılar. İşimden oldum ama elimize bir anda toplu para geçti. Taksit taksit almak yerine peşin verince hem mobilyaların hem de beyaz eşyaların toplu fiyatları oldukça düştü. Tüm mobilyalarımızı ve beyaz eşyalarımızın siparişini verdik :)

2-3 ayda baya değişiklik oldu :) Nerdeyse herşeyimiz hazır ama biz henüz düğün tarihimize karar veremedik :)

öözlleeemmmmm tamamdır unutmam artık bebiş

Ayyy evet yaaaaaa gelinliğini almış hatun ne güzel ya cok sevindim vallahii ben de istiiyoorruummmm

unutma bebeimmmm evet evet evet bende gelinligimi istiyorum artikinnnn

bebeim sen bunu yazdin benim internet uctu kac gündür giremedim birde oof of ahanda geldimm ama

kızzlarr sizce yemek odasıyla tv ünitesi nasıl biz kocişle çok beğendik çok farklılarr dimi???

Eki Görüntüle 307153 Eki Görüntüle 307154
baharimmmm tv ünitene bayildim bayildimmmm ben bunu görmüstüm bir internt sitesinde ama hangi markaya ait oldugunu bilemiyordum bir türlüü bi de bakalim neymis markasiiiii ;;1;;
kizlarr nasilsinnniz bakalim havaa tanistigimiza memnun oldummmmm :))))))))))))))))))))))))) ee nerdesiniz bkaim pazartesini gunu bekleyin kizlar gelibligimi koyucam :)
sabirsizlikla bekliyorummmmmmm

canim benim sözünün eri yaaa cok sagoool gelecek ay ne zaman acaba ben bu ay kacirdim sanirim regl tarihim 30 aralik

Maasallah Maasallah canim benimmmm cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayilrisi olsun tatlisim benim ya

Allah ömür boyu esinle cocugunla mutlu bir hayat sürmeni nasip etsin insallah seninde tatlim

yaaa bak büyük seyler bitmis tarih dedigin nedirki hemencicik belirlenir insallaah

anladım bahar yaa bizim ankarada yemekli eğlence yapılcak o yüzden bursada sadece düğün olcak yemekli olmıcak o yüzden çok riskli bir durum aslında yeri seçerken çok dikkatli olmam lazım çünkü yemeki olmayınca düğün çok kötü olabilio :S bakalım araştırmaya başlıorum bu hafta artık :S

Canım ben iki düğünü de yemekli yapmayacağım, kır düğünü olacak ama ben öyle masa sandalye falan koydurtmayacağım, sadece kokteyl masaları ve açık büfe ikramlar olacak. Yemekli düğünlerde herkes yemek yemekten eğlenmeye vakit bulamıyor, hem de fiyat olarak hep uçuk fiyat geliyor. Böylle bişey düşünebilirsin

yaa aslında şöyle Ankara da nikahımız olacak tüm tanıdıkları yakından uzaktan herkesi nikaha çağıracağız biz kız tarafı olarak erkek tarafı da bursada düğün istiyor Bursaya bizden çok fazla kiiş gidemeyecek o yüzden Ankara da da bir eğlence olsun dedik ve nikahtan sonra 150 kişilk sadece yakınlarımızı çağıracağımız yemekli bir eğlence organize edeceğiz. Kınayı dışarda yapıp da bunu sağlayabilrdik ama ben kınanın evimizde olmasını istedim :))
bu nedenle bursada ki düğün ile iligili karar veremedim :S hava güzel olursa ki sanmıyorum dediğin gibi kır düğünü yapılabilr kokteyl li ve bursa da da çok güzel yerler var öyle ama bnm nikahım 5 mayıs da ankarada düğünümde 12 mayıs da bursada olcak 12 mayıs da kır düğünü çok riskli olur :S Mesela bir arkımın düğünü oldu yemeksiz o kdr çok eğlendik ki o tarz bi yer istiorum düğün salonları yemeksiz olduğu zaman çok umursamaz olup ilgisiz kalıyorlar ve mahalle arası düğünler gibi oluyor benm korkum o yönde aslında

Kapalı mekan daha samimiyetsiz oluyor, canım sen en iyisi ankaradan topla bütün arkadaşlarını bursadaki düğün için :))) onlar kaynatsınlar, ısıtsınlar ortalığı Ciddiyim bak :)) Sen arkadaşlarınla eğlenmene bakarken kimsenin ne halde olduğunu da düşünmezsin, o gece senin gecen, sadece kendini düşün, bırak millet ne yaparsa yapsın.

evet kapalı mekanlar bana da öyle geliyor. Çok yakın arkadaşlarım zaten gelirler beni yalnız bırakmazlar ama ne biliyim bilmediğim bir yerde oalcağı için biraz stresliyim o konuda o yüzden ankara da en azından herşeyin iyi olmasını istiyorum :))

Kızlarrr nikah şekeri ve kına, düğün hediyesi örnekleri :)))
Benim nikah şekerim de burdan arkadaşımla beraber yapıyoruz zaten. ben nikah şekerlerinin sadece süslemesinde yardımcı oluyorum asıl kurabiyeler bana ait ama sizlerle nikah şekerlerini paylaşacağım belki ilginizi çeker.

bunlar çok güzelmiş canım...
ben de kına gecemde yada veda partimde yakınlarıma vermek için kına hediyesi yapmak istiyorum ama hiç aklıma bişey gelmiyor
ankarada bu tarz şeylerde göremiyorum pek

bunlar çok güzelmiş canım...
ben de kına gecemde yada veda partimde yakınlarıma vermek için kına hediyesi yapmak istiyorum ama hiç aklıma bişey gelmiyor
ankarada bu tarz şeylerde göremiyorum pek

Biz yapıyoruz işte :)),
Aslında daha çok isteğe göre tasarlıyoruz. sen bi yerde beğendiğin gördüğün birşeyi farklı renklerde isteyebilrsin ya da tamamen kendi kafanda yarattığın bişey olabilir. Ben kına gecem için ayna hediye etmeyi düşünüyorum kız arkadaşalarıma. seramik çerçeveli olacak ama çizimi henüz yapılmadı bekliyorum merakla. Erkekler içinde aynı tasarımdan anahtarlık yapmayı düşünüyoruz.

canımm ,
ortalama olarak yine ay ortasına denk gelicek ama şuan tarihi bende bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez burada paylaşıcam yine. regl den 3-4 gün önce yapma ama sakın epilasyonunu bu tüylerinin daha erken ve daha kalın çıkmasına sebep olur adetinden bir iki gün sonra yapabilirsin ama tarihi bekleyebiliyosan tarihi bekle derim gerçekten işe yarıyor.

tatlım ben kendi kendine gelin güvey olanlardanım biz sevgilimle kafamızda bir tarih belirledik daha istemeye bile gelmediler yani haziran temmuz gibi istenip yüzük takılcak kısmetsede ekimde falan düğün düşünüyoruz ben uzun bi süre nişanlı beklemek istemiyorum çünkü ama biz aşkımla hazırlıklarımızı yapıyoruz. herşeyin hazırlanır merak etme canım yaza kadar yavaş yavaş alırsın hakkımızda hayırlısı olsun inş.

canım ben maddi olarak beni zorlamasın diye kendim yapmak istiyorum öğrenciyim henüz maaşım yok yani
çok klasik ama magnet yapabilirmiyim diye düşünüyorum
ayrıca senin ayna fikrin de çok orjinalmiş yaptıgın zaman resmini görmek isterim

hayırlısıyla herşey yoluna girer canım çok fazla nişanlı beklemek zor gerçekten umarım hayırlısı olur hepimiz için

amin tatlımm umarım hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…