2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aksu serikden önce mi sonra mı bilemedim ama bizim serik de yazlığımız vardı serikle belek arası çok yakın zaten havalanından serik e 50 TL ye getiriyordu. Ama 1 yıl önce flndı belki değişmiştir bilemedim.

hayirlii cumalar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz..dualariniz kabul olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin : )

saol ebruuu?? nasıl oldun sen artık kalmamıştır bişeyin inş?
belgeleri de halletmişsin ne güzel yaa..
Biz yarın Bursaya gidices iade-i ziyaret daha hiç gitmemiştik damat bohçasını da götürces hem de belirlediğimiz tarihi paylaşcas herkesle böylece tarihimiz kesinleşmiş olcak p.tesi de hemen nikah işlemlerine başlayalım diyoruz nikah salonunu fln tutalım :))))))

günlük yemek takımı al mutlaka bence misafir için olanlar bir kibar oluolar kullanırken aman kırıldı aman şu oldu derdin olmasın :)))) günlük yemek takımları uygun fiyalara var zaten mutlaka bulursun bence. Karaca dan, porland dan da 60-80 tl arasında bulablrsin. biraz daha çıkarım dersen beranardo da güzel modeller var. :)

daha iyim canim cok saoll.. tabi burnumm hernedense cesme gibi akiyoo :)))))))))))0 oh ne guzelll bohcalar falan gidiyoo.. erkenden goturmek cok iyi olur hem cikmis olur aradan... bir an once baslayin nikah islemlerine dugune bir iki ay kala daha cok ilgilenmesi gereken isler olucak ... nikah islemi cikarsa aradan biraz olsa rahat olursunuz... biz elimizden geldigi kadar herseyi erken yapmaya calisiyoruz dugune 1 ay kala cok SIKISIK olmayalim dye..

aman iyi ol :) burun akması önemli diil yaa halsizlik fln olmasın da...
yaa işte bi daha ne zmn bursaya gidices die şimdi götürüleim dedik gerçi tekrar ank a gelicek o bohça :))) annem düğünde sereriz onu da çeyiz gibi dedi ama ben götürelim dedim herşeyi de kendim aldım inş beenir beyimiz biraz açıktı aramız 2 gündür bende gittim kend zevkime göre aldım herşeyi D

evet şimdiden halletmek lazım bi de bnm ank da nikahım bursada dğünüm olcak o yüzden nikah salonlarında yer kalmıyor bir an önce tutmamız gerekyor. belediye yine sonradan da ayarlanır ama nikah salonunu tutalım dedik. herşey hallolsun son dönemde sadece gelinliğimle ve evimle ilgileneyim istiorum ben de rahat rahat :))

anladim canimm.. ama keskee butun evraklarini hazirlasaydin sen gittiginde nisanlinla birlikte hemen basvuru yapardinizz. gitmisken oda cikmis olurdu aradan.. valla sana bisey diyimmi gelinligini sakin son ana birakma:)) en son sey evin olsun evle ilgilen .. ben simdi gelinligimi aldimm.. haftaya damatligi aldikmii bizim isimiz bitiyoo mart gibide kina ve ceyiz alisverisine cikicaz hemen haftasinada bohcalari goturcezz.. onuda hemen halletmek istiyoruzz. ALLAH dan zamanimiz varya bizimm. biz abime 1 hafta icinde dugun yaptik :) kiz almanyadan geldi izni azdi :) dugun kina ne nasil oldu halaa anlamis deilim :)

evet gelinliği de halletmek lazım biz de aslında bu ay içinde damatlık ve gelinliği halledebilrsek güzel olur. Bu arada ben de Akay gelinliğe gittim 1-2 model beendim ama tam anlayamadım modelleri ya teşhirdekiler küçük bedenlerdi. fermuarlı olanlar olmadı tabi ipli olanları deneyebildim. Senin aldığın yerde de mi sadece tek beden vardı teşhirde?? Öyle değilse İstanbul a gidip de bakabilrim diye düşündüm 1 model çok aklımda kaldı çünkü ama beden olmadığı için deneyemedim.

ankara da yapıcaz başvuruyu bursa da değil :) Nişanlım da ank da zaten ailesi bursada sadece :) p.tesiden başlarız beraber burda evrakları tamamlamaya.

1 hafta da mı?? maşallah çok hızlı olmuş baya yorucu olmuştur ama işte allah yardımcısı oluo ev kuranın :)))

anladim canimm... hangi model beyendin akayda varmi model numaras benim denediklerimden olabilirmi diye dusundum.. beni gittigim yerdede tek beden vvardi..fermuarlar falan kapanti ama biraz sIkanlarda oldu tabi ama yinede ustumde gordum modelleriii.. akay in cok guzel modelleri yaa.. istanbulda kuyumcukente denedim ben orasi cok buyuk. bide oraya git istersen .. model numarasini verirsen bakarimmm

valla 1 haftada canim yaa baya bi hizlidi ama cok sukur ALLAH yardimcimiz oldu ins cumlemize yardimci olur rabbimm

anladım cnm annemde öyle ddi çok hediye gelir onlar yeterli ddi bu arada izmire mi geliyosun :))bende izmirdeyim, nerden gelin gelcen cnm??

anladım kuzum doğru diyosun alayım ben 1 tane..bernardo demişken nasıl bi marka kızlar? ben gidip baktım hep kırılmış porselenleri falan,garipti,birde isviçremiymiş neymiş firmanın esas merkezi ama porleselenlerde çin malı yazıyodu

bu arada tüm gelinciklere günaydınn yağmur yağmasaydı iyiydi ama napalım artık

anladım cnm annemde öyle ddi çok hediye gelir onlar yeterli ddi bu arada izmire mi geliyosun :))bende izmirdeyim, nerden gelin gelcen cnm?

gülşenim ben ankaradan gelicem izmire nasipse
sendemi izmirdesin :)

bu arada ben yemek takımımı yerli markadan aldım
desenini çok begenmiştim satılan yerdende yıllardır alışveriş yaparız bana garanti verince aldım

ben de bugün ilk kezz gelinlik giydim prenses model coook hoşuma gittii yarın nişanlıma da gösteriyim bakalım ne diyecekk

pof yine kimse yokk neyse

balayi icin bisey dusundum acaba diyorum 3 gun sapanca 2 gun de kapadokyada mi kalsak acaba yaa ben cok kalabalik otelleri sevmiyorum. deniz ve gunese karsida alerjim oldugu icin ... onlarida aramiyorum hani illa deniz kum gunes olsun istemiyorum . nisanliada havuz olsa yeter :) napsak ya fikiir verin kizlar

canım sapancayı bilmiyorum ama kapadokyada gerçekten muhteşem oteller var pişman olmazsın
gece ürgüpte eglence falan bodrumu aratmaz

canım sapancayı bilmiyorum ama kapadokyada gerçekten muhteşem oteller var pişman olmazsın
gece ürgüpte eglence falan bodrumu aratmaz

iyi olur diyosun yani tatlim... vala kafam cok karisti kapadokyada ccr otel var muhtesem bi yer olursa 2 gun orda 3 gunde gural sapancada kaliriz kafa dinleriz yeter ilerleyen yillardada asil gezmek istedigim yerlere baslarim dolasmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…