2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iyi olur diyosun yani tatlim... vala kafam cok karisti kapadokyada ccr otel var muhtesem bi yer olursa 2 gun orda 3 gunde gural sapancada kaliriz kafa dinleriz yeter ilerleyen yillardada asil gezmek istedigim yerlere baslarim dolasmaya :)

evet canım ya çok güzel olur
zaman çok allah sağlık versin daha gidersiniz istediğiniz yerlere

izmirdeyim canım gel gel beklerim güzel bir yere geliyorsun,canın sıkılmaz :))

ebrumm anneminde güneşe alerjisi var yazın dışarı çıkacağı zaman yada denize gideceğimiz zaman alerji ilacını içiyo içmezse kıpkırmızı oluyo kaşınıyo,ilaç kullanıyormusun sen?

ben de bugün ilk kezz gelinlik giydim prenses model coook hoşuma gittii yarın nişanlıma da gösteriyim bakalım ne diyecekk

ne güzel bende gelinlik denemek istiyorum artık yaw

bu arada kızlar dün anneme 2 abiye aldık biri düğün diğeri kına için kardeşime de düğün için 1 abiye aldık 3 ü de çooooookkkkk güzell bayıldımmmmm vee 3 ü 350 tl tuttu,,izmirde olan varsa şirinyerde aytenlerin yanında şegi var abiyeler 99 tl ye ve 149 tl ye düşmüşş muhakkak bakın derim

gerçekten çok güzel akay ın modelleri ama deneyemedim işte dooru dürüst bnm beğendiğim romantic serisinden Kod:905i yolun düşerde sorarsan gerçekten ok sevinirim. İstanbul a gelicem yakın zamanda çünkü denyebilrsem o gelinliği süper olur :)))

vovvvvvvvvvvvv ben bunu da denedimmm :)))))))))))))) gercektenn bu modelide cok beyenmistim benn cok guzel ozellikle yaka omuzdaki detaylar harika..

Gösteremedim dün nişanlıma gelinliğimi yaa :2: arkadasının nisanı vardı koşturmacadan fırsatımız kalmadı haftaya artık ben de abiye aldım kendime parlament mavisi kuyruklu balık model kınada giyerim artık ben biraz aceleci herşey önceden hallolsun istiyorum son aylarda oturcam öyle vakit gecmiycek

haftaya gosterirsin tatlimm.... ben kinamda sadece osmanli kiyafeti giyincem hurrem gibi klasik bindalli deil cok detayli bi kiyafet giyinmek istiyorum ikinci bi abiye almak istemiyorum.. hem degisik olur diye dusundum... valla herseyini onceden halletmek en iyisini bende ole yapiyorum dugune son 1 ay kala hic bisey kalmasin istiyorum rahat olmak istiyorum.. hazir zamanimizda varken yaws yaws halletmek en mantiklisi

merhaba kızlar bende kısmetse 2012 eylül geliniyim nişanlımla farklı şehirlerde yaşadığımız için 2 düğün olucak. sizin gibi gün sayıyorum bende biyandan da hazırlıklar işte. Bende gelinliğimi aldım bu hafasonu akaydan

cnm bu arada ben 1099 model nolu gelinligi aldim

istanbul avrupa yakasinda yaptirdim ama nisanlimda anadolu yakasinda yaptirdi uskudarda tatlim.

ebruu bende seni bekliyodum canım ya...özelden msjda atamıyorum..2 sorum var:)))1) bende üsküdardayım.. nerdeki sağlık ocağında yaptırdı nişanlın..birde düğünü nerde yapıyosunuz...

Hürrem kıyafeti de değişik ve güzel olur canım bende bindallı yerine kaftan istiyorum sadece tabi bulabilirsem.Ne güzel eylül gelinleri bile almış gelinliklerini bak panik oldum şimdi

ebruu bende seni bekliyodum canım ya...özelden msjda atamıyorum..2 sorum var:)))1) bende üsküdardayım.. nerdeki sağlık ocağında yaptırdı nişanlın..birde düğünü nerde yapıyosunuz...

geldimm canimm :)))) benim nisanlim acibadem saglik ocagindan yaptirdi tahliller .. oturdugu yerin saglik ocagindan yani.. sen hangi saglik ocagina baglisin ? bagli olduugun yere sordunmu yapiliomu diye ? dgun oolarakda clup torch tuttuk canim

Hürrem kıyafeti de değişik ve güzel olur canım bende bindallı yerine kaftan istiyorum sadece tabi bulabilirsem.Ne güzel eylül gelinleri bile almış gelinliklerini bak panik oldum şimdi

istanbulldaysan eminonu kapali carsida cok cesit var canim oralaa bakabilirsinn..... :) panik yapmaa halledersin sende kisa zamanda tatlimm

saol tatlimmm seninde hayirli olsunnn... 978 gormustumm cok SIK VE zarif duruyo gercektenn stanbuldan mi aldn canim ?

teşekkür ederim canım yok ben bursadan aldım. aslında sadece bakmak için çıkmıştık 2.olarak girdiğim akay ile anlaştık ve çıktık. Çok mu acele ettim daha fazla baksamıydık bilmiyorum. Çok fazla bakarsam da kafam karışır diye düşündüm. Biraz da kayın kalitesine güvendim açıkçası.

yok canimm ne acele etmesiii en iyisini yapmisinn almakla karar vermeklee bende ilk girdigim akay dan aldim ciktim :) baska hic bisey yere bakmak istemedimm yoksa coook kafam karisicaktii deneidm iste bu hayalimdeki gibi dedim olay bitti zaten :)))) baska bakmaya gerek duymadimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…