- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.161
cnm bu arada ben 1099 model nolu gelinligi aldim
geldimm canimm :)))) benim nisanlim acibadem saglik ocagindan yaptirdi tahliller .. oturdugu yerin saglik ocagindan yani.. sen hangi saglik ocagina baglisin ? bagli olduugun yere sordunmu yapiliomu diye ? dgun oolarakda clup torch tuttuk canim
yok canimm ne acele etmesiii en iyisini yapmisinn almakla karar vermeklee bende ilk girdigim akay dan aldim ciktim :) baska hic bisey yere bakmak istemedimm yoksa coook kafam karisicaktii deneidm iste bu hayalimdeki gibi dedim olay bitti zaten :)))) baska bakmaya gerek duymadimm
merhaba arkadaslar biz dugunu temmuz gibi dusunuyoruz ama daha hicbir hazirlik yapmadim,ankarada iyi bir gelinlikci yeri bilen varmi acaba? yardimci olursaniz cok sevinirim
işte bu diyebilmek negüzel canım:) açıkçası ben bukadar çabuk bulabilceğimi de düşünmüyordum. Bende menunum gelinliğimden çok şükür :) bişey sorcam sana tatlım akayda hep tül tarlatan var galiba senin de öyle mi? yürürken sorun yaşar mıyım acaba diye düşünüyorum
merhaba bnm de 2 düğün olacak ve gerçekten çok stresliyim bu yüzden 2 ayrı organizasyon korkutuyor beni. Hatta 4 tane oluyor kına+nikah+düğün yemeği + düğünmerhaba kızlar bende kısmetse 2012 eylül geliniyimnişanlımla farklı şehirlerde yaşadığımız için 2 düğün olucak. sizin gibi gün sayıyorum bende biyandan da hazırlıklar işte. Bende gelinliğimi aldım bu hafasonu akaydan
merhaba arkadaslar biz dugunu temmuz gibi dusunuyoruz ama daha hicbir hazirlik yapmadim,ankarada iyi bir gelinlikci yeri bilen varmi acaba? yardimci olursaniz cok sevinirim
akaya bi bakabilirsin canım ankarada da şubesi var.
valla tatlim tarlatani hatirlamiyorum ben yaa:))) tamamen tul deilde katli bir tarlatan giyindim ben sanirsam..ama gelinligin icin kendimi cok rahat hiseettim denedim oynuyarak :)))
akaya bi bakabilirsin canım ankarada da şubesi var.
Merhaba,
ankara da Akay,pronavias gibi markaların şubeleri var ama onların dışında bakmak istersen Beyaz butik moe, Aysira, Henna ya bak derim modelleri güzel oluyor ben henüz gidip bakamadım oralardan ayrıntılı olarak ama birkaç hafta içinde bakıcam arkadaşım geçen sene aysira dan aldı çok hoştu gelinliği. söylediğim yerlere mutlaka bakmalısın :))
merhaba bnm de 2 düğün olacak ve gerçekten çok stresliyim bu yüzden 2 ayrı organizasyon korkutuyor beni. Hatta 4 tane oluyor kına+nikah+düğün yemeği + düğün
nasıl olcak bilemiyorum...
bu arada gelinliğine de baktım çok güzel hayırlı olsunnn :)))
bende daha cikamadim ama bu hafta mutlaka aramaya baslarim,olmasa da belki diktiririm,ama risk almaya da cesaretim yokhayalimdeki gelinliyi pronovias ta gordum ama o kadar pahali ki butceye uygun degil 8000 euroya falan dediler
aysira henna ya da bakmaya calisirim ankarada subesi varmidiracaba?
bende daha cikamadim ama bu hafta mutlaka aramaya baslarim,olmasa da belki diktiririm,ama risk almaya da cesaretim yokhayalimdeki gelinliyi pronovias ta gordum ama o kadar pahali ki butceye uygun degil 8000 euroya falan dediler
Allah yardımcımız olsun canım ne diyim. senin işin daha zormuş 4 organizasyon.. hayırlısıyla güzelce sorunsuz atlatırız inş. benimde Bursada kına düğün karışık olucak bizim 2gün sonrada ankarada düğün olucak kısmetse.
evet kat kat tüllerden oluşuyodu ordaki bayan telli tarlatanlardan daha kullanışlı dedi neyse haftaya ölçülerimi vermeye gidicem ozaman tekrar bi denerim bende :)
aa öyle mi...
sen Bursa lısın heralde bende de tam tersi :) Ank lıyım.
bursada nerede yapacaksınız belli mi?? bu haftasonu ya da sonraki haftasonu yer bakmaya gidicez bursaya birkaç yer çıkardım internetten ama hiç bilmediğim için oraları tereddütlüym.
Ank da da yardıma ihtiyacın olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırım. :)
bende gittigimde detayli bakarim :)) yabide ben seyi sormayida unuttum bize kese vericeklermi :)))) gelinlikle beraber.. sen duvagini nasil aldin bu arada? bende martta gidicem olcu vermeye
aa şaşırdım gerçekten ilginç tesadüf :) ben bursanın ilçesindeyim canım 45dk kadar uzağız merkeze o yüzden merkezde olacaksa pek bilmiyorum ordaki salonları. biz ankarda salonu tuttuk canım gölbaşında akalında olcak kısmetse düğün nezaman buarada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?