2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhaba arkadaslar biz dugunu temmuz gibi dusunuyoruz ama daha hicbir hazirlik yapmadim,ankarada iyi bir gelinlikci yeri bilen varmi acaba? yardimci olursaniz cok sevinirim

cnm bu arada ben 1099 model nolu gelinligi aldim

beğendiğne sevindim modelii işte bi deneyemedim ki üzerimde nasıl duruyor anlayayım istanbuldaki akay ı ben bir arayayım olmazsa :s
seninki de çok hoşmuşşş altı çok kabarmadan iniyor sanırım değil mii ??
boynundaki aksesuarı da takmayı düşünüyor musun??

geldimm canimm :)))) benim nisanlim acibadem saglik ocagindan yaptirdi tahliller .. oturdugu yerin saglik ocagindan yani.. sen hangi saglik ocagina baglisin ? bagli olduugun yere sordunmu yapiliomu diye ? dgun oolarakda clup torch tuttuk canim

ebrumm çokk teşekkür ederimmm yardımın için..torchu mu süperrr...kaç kişi ne kadara tuttunuz canım bir bilgin var mı?? bu sırada gelinliği de çok beğendim...

işte bu diyebilmek negüzel canım:) açıkçası ben bukadar çabuk bulabilceğimi de düşünmüyordum. Bende menunum gelinliğimden çok şükür :) bişey sorcam sana tatlım akayda hep tül tarlatan var galiba senin de öyle mi? yürürken sorun yaşar mıyım acaba diye düşünüyorum

valla tatlim tarlatani hatirlamiyorum ben yaa:))) tamamen tul deilde katli bir tarlatan giyindim ben sanirsam..ama gelinligin icin kendimi cok rahat hiseettim denedim oynuyarak :)))

merhaba bnm de 2 düğün olacak ve gerçekten çok stresliyim bu yüzden 2 ayrı organizasyon korkutuyor beni. Hatta 4 tane oluyor kına+nikah+düğün yemeği + düğün
nasıl olcak bilemiyorum...
bu arada gelinliğine de baktım çok güzel hayırlı olsunnn :)))

merhaba arkadaslar biz dugunu temmuz gibi dusunuyoruz ama daha hicbir hazirlik yapmadim,ankarada iyi bir gelinlikci yeri bilen varmi acaba? yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba,
ankara da Akay,pronavias gibi markaların şubeleri var ama onların dışında bakmak istersen Beyaz butik moe, Aysira, Henna ya bak derim modelleri güzel oluyor ben henüz gidip bakamadım oralardan ayrıntılı olarak ama birkaç hafta içinde bakıcam arkadaşım geçen sene aysira dan aldı çok hoştu gelinliği. söylediğim yerlere mutlaka bakmalısın :))

valla tatlim tarlatani hatirlamiyorum ben yaa:))) tamamen tul deilde katli bir tarlatan giyindim ben sanirsam..ama gelinligin icin kendimi cok rahat hiseettim denedim oynuyarak :)))

evet kat kat tüllerden oluşuyodu ordaki bayan telli tarlatanlardan daha kullanışlı dedi neyse haftaya ölçülerimi vermeye gidicem ozaman tekrar bi denerim bende :)

akaya bi bakabilirsin canım ankarada da şubesi var.

bende daha cikamadim ama bu hafta mutlaka aramaya baslarim,olmasa da belki diktiririm,ama risk almaya da cesaretim yok hayalimdeki gelinliyi pronovias ta gordum ama o kadar pahali ki butceye uygun degil8000 euroya falan dediler
aysira henna ya da bakmaya calisirim ankarada subesi varmidiracaba?

Allah yardımcımız olsun canım ne diyim. senin işin daha zormuş 4 organizasyon.. hayırlısıyla güzelce sorunsuz atlatırız inş. benimde Bursada kına düğün karışık olucak bizim 2gün sonrada ankarada düğün olucak kısmetse.

evet pronovias baya pahalı ben buhaftasonu akaya gittiğimde indirim vardı belki hala devam ediyo olabilir ayrıca aysira da da indirim var ankarada şubesi var canm sanırsam tunalıda. bende diktirmeyi hiç göze alamadım üzerimde görmek daha başka tabi çok beğendiğin bi gelinlik üzerinde hoş da durmayabiliyor.

Bende ankaradayım :))
aysira tunalı cadddesinde. Henna Necatibey caddesinde.
Beyaz butik akay la çok yakın filistin caddesinde ikisi de biri tam cadde üserinde biri de köşede kalıyor ikisinden birini bulursan diğerini görürsün zaten :))

aa öyle mi...
sen Bursa lısın heralde bende de tam tersi :) Ank lıyım.
bursada nerede yapacaksınız belli mi?? bu haftasonu ya da sonraki haftasonu yer bakmaya gidicez bursaya birkaç yer çıkardım internetten ama hiç bilmediğim için oraları tereddütlüym.
Ank da da yardıma ihtiyacın olursa her konuda yardımcı olmaya çalışırım. :)

evet kat kat tüllerden oluşuyodu ordaki bayan telli tarlatanlardan daha kullanışlı dedi neyse haftaya ölçülerimi vermeye gidicem ozaman tekrar bi denerim bende :)

bende gittigimde detayli bakarim :)) yabide ben seyi sormayida unuttum bize kese vericeklermi :)))) gelinlikle beraber.. sen duvagini nasil aldin bu arada? bende martta gidicem olcu vermeye

ben ilk pronovias dan alicaktim 2500 euro dedi.. dedim ben bi ilk akaya gidiyimde sonra oraya giderim dedim baktim ayni tarz beyendigim gelinlik akay dada vardi bende ordan almaya karar verdim.. pronovias hakketten guzel gelinlikleri ama parasida guzel :)

aa şaşırdım gerçekten ilginç tesadüf :) ben bursanın ilçesindeyim canım 45dk kadar uzağız merkeze o yüzden merkezde olacaksa pek bilmiyorum ordaki salonları. biz ankarda salonu tuttuk canım gölbaşında akalında olcak kısmetse düğün nezaman buarada :)

bende gittigimde detayli bakarim :)) yabide ben seyi sormayida unuttum bize kese vericeklermi :)))) gelinlikle beraber.. sen duvagini nasil aldin bu arada? bende martta gidicem olcu vermeye

canım kese vericekler bi kağıt verdiler bana onda gelinlikle uygun kese saç, aksesuarı falan yazıyodu çiçek yok heralde. duvağımı da seçmedim ölçülerimi vermeye gidince seçicem inşallah. sen seçtin mi tatlım

:) evet çok ilginş. Benim 5 Mayıs da Ankara da olacak 12 mayıs da Bursa da. Akalın çok güzel seçim olmuş gerçekten. Ankara da Cadde Hare glassgarden da yapmayı düşünüyoruz biz de ama netleştirmedik henüz.
Bursa da merkezde olacak evet :S
gold düğün salonu güzel diyorlar sanki orası olacak gbi herkes orayı övüyor ama bilemedim gidip görücem işte bir.

Senin ne zaman düğün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…