2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Cadde Hare glassgarden a faceten bakmıştım canm ben baya güzeldi resimleri :) bizde temmuz ayında düşünüyoduk aslında ama eylül ayına kaldı 31 ağustosta bursada 2 eylülde ankarada olcak. senin baya az kalmış ya ne güzel :)

evettt yaa 4 ay kaldı :))
temmuz ramazan olunca zor olurdu zaten. tarihiniz çok ii aslında yağmur riski fln çok az hava hep güzel oluyor o tarihlerde.

tatlim ikimize de kolay gelsin o zaman, ankarada istediyimi bulurum insallah
biraz da heyecanliyim, guzel duyguyu hepimiz yasayalim hayirlisiyla:))
gelinliyim cok gosterisli olsun istiyorum:)
sen ne zaman cikacaksin haber edersin biseyler bulursan

haaa evet simdi kagida baktimda kese yaziyo :))) ben duvagimi sectim turkan soray duvagi imis adini ondan aldim . 1008 kodu tepeden duvak ondan aldim

tatlim ikimize de kolay gelsin o zaman, ankarada istediyimi bulurum insallah
biraz da heyecanliyim, guzel duyguyu hepimiz yasayalim hayirlisiyla:))
gelinliyim cok gosterisli olsun istiyorum:)
sen ne zaman cikacaksin haber edersin biseyler bulursan

bulursun hiç mrk etme gösterişli istiyorsan aysira ve henna derim henna da özellikle herşey parlıyor :)))
ben bu haftasonu ve sonraki haftasnu çıkmayı planlıyorum mutlaka yazrım buraya

evettt yaa 4 ay kaldı :))
temmuz ramazan olunca zor olurdu zaten. tarihiniz çok ii aslında yağmur riski fln çok az hava hep güzel oluyor o tarihlerde.

inş yağmur yağmaz dediğin gibi ikisi de açık havada çünkü :)) hayırlısı bakalım zor ama tatlı hazırlıklar bunlar hele bide uzaksan sevdiğinden daha zor

haaa evet simdi kagida baktimda kese yaziyo :))) ben duvagimi sectim turkan soray duvagi imis adini ondan aldim . 1008 kodu tepeden duvak ondan aldim

hmm bende inceleyeyim bi de karar vereyim bakalım :) tekrardan gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlulukla sağlıkla giy inşallah :))

hmm bende inceleyeyim bi de karar vereyim bakalım :) tekrardan gelinliğin hayırlı olsun tatlım mutlulukla sağlıkla giy inşallah :))

incele bakalim :))) cok tesekkur ederim ayni sekildeeeee sende mutluluklaaa giyin tatlimmm.... benim dugun haziranda acik hava kir dugunu olucak insallah yagmur yagmaz(((((((((((((

incele bakalim :))) cok tesekkur ederim ayni sekildeeeee sende mutluluklaaa giyin tatlimmm.... benim dugun haziranda acik hava kir dugunu olucak insallah yagmur yagmaz(((((((((((((

yağmaz inşallah sen gönlünü ferah tut :) kötü düşünmemek lazım iyi düşünelim iyi olsun güpgüneşli günler olacak inşallah:))

yağmaz inşallah sen gönlünü ferah tut :) kötü düşünmemek lazım iyi düşünelim iyi olsun güpgüneşli günler olacak inşallah:))

insaaallahhhhhhhhh canim yaaaa ne biliyim havarl artik belli olmuyoki valla ins yagmaz yagarsada artik :) bereket deriz :) puhahha

insaaallahhhhhhhhh canim yaaaa ne biliyim havarl artik belli olmuyoki valla ins yagmaz yagarsada artik :) bereket deriz :) puhahha

yağarsa da yapcak bişey yok tabi günümüzün tadını çıkarıcaz bereket diyerek :)) buarada çeyiz topiğine baktım da çok güzel çeyizlerin canm maşallah huzurla mutlulukla kullanın :)

yağarsa da yapcak bişey yok tabi günümüzün tadını çıkarıcaz bereket diyerek :)) buarada çeyiz topiğine baktım da çok güzel çeyizlerin canm maşallah huzurla mutlulukla kullanın :)

:))))))))))))) aynen ole tadini cikarticaz ole yada bole : davetiyee not yazicam semsiye getirmeyi unutmayiniz :)))))))))))))... beyendigne cok sevindim canim allah cumlemizi agiz tadi ile kullanmayi nasip eder insallah

eee tabiii başladık başlamaz olurmuyuzz. çeyizleri hallediyoruz yavaş yavaş şu gelinliğimizd eibr halledebilsem bu arada 1 nisan geliniyim bendeeee

kizlar bir sorum var size dugun icin bir hazirlik yapiyormusunuz cilt bakimi sac boyasi falan gibi bir az erken ama baslamak istiyorum:) aklinizda sag modeli varmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…