2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Merhabalarrrrrrrrrrr
Nasılsınız ?? dün akşam baya sohbet olmuşş :)))
cilt bakımı yaptırmak istiyorum ben de ama çok hassas cildim birşey olur diye korkuyorum..
Mart gibi de solaryum a başlamayı düşünüyorum çok beyaz tenliyim biraz kırılsın beyazı diye çok abartmadan düğüne kdr yavaş yavaş bronzlaşayım istiyorum..
Tabi saçlarda ayrı bir dert ama neyseki kuaförüme çok güveniyorum şimdiden o ne derse onu yapıyoruz saçıma bakım anlamında. Saç modeli de 1-2 tane seçtik hepsini prova edeceğiz. :))
sizlerin nasıl gidiyor bakım olaylarınız???

slmmm kızlar neler yapıyosunuz bakımm uzun zamandır pek giremiyorum işlerim okadar yogunki kafamı kaldırıyorumm 2012 de geldi ilk gelinimizi nezaman yolcu ediyoruz hayırlısıyla

İŞTE OCAK 2011 EPİLASYON TARİHLERİ :)

1.ALTERNATİF

12 Ocak 2012 Perşembe, saat 12:44' ten
14 Ocak 2012 Cumartesi günü saat 02:58' e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF

21 Ocak 2012 Cumartesi , saat 01:40' tan
23 Ocak 2012 Pazartesi 02:38'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

hangi seçenek regl sonrasına geliyorsa o tarih sizin için en uygun tarihtir..

kızlar bu ay ki epilasyon yapma tarihlerimiz bunlar tüylerden kurtulalımm ohh misss gibi

Canım kuaförün hangi semtte acaba? ankarada benim için önerebilceğin iyi bi kuaför var mı??

izmir de önerebileceğiniz kuaför varmı kızlar ?ben memnun değilim kuaförümden..

hazırlıklar çeyizimi tamamlamaya calısıyorum onundışnda pek başlamadık gelinliğimi seçemiyorum gelinliğini seçenler ne kadara aldınız kiraladınızmı nasıl birşey anlatın lutfen
bu arada evlerinizin tarzı nasıl olacak.
benimki avangarde ve vintage.

Benim de çeyizim tamam gibi bikaç eksik kaldı büyük şeylerden ama ufak tefek birsürü şey çıkıcak eminim.

çeyiz başlığım http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/489820-ceyizim-white_butterflies.html biraz sayfalarda dağınık fotolar :)))

köşe takımım ve yemek odası takımını aldım bir tek. Belirgin bir tarzı yoksa sanırım varsa da ne olduğunu bilmiorum kafama göre hem şık hem spor olsun istedim.
beyaz eşyalarımı beğendim almaya gidemedik bir türlü.
Gelinlik hala muammaa ((

jköşe takımını yemek odasını sizin adetlerde kızmı alıyor dugunun ne zaman

nerden nereye gelin gidiyorsun:)gelınlık nie almadın. benim gibi beğenemiormusun

aslında ben ankaralıyım nişanlımın ailesi bursada ama ikimizde ankara da çalışıyoruz ankara da kalıyorum yani ama Bursaya gelin gidio sayılırım :))))
yaa açıkcası gelinlik bakamadım pekk bi tek akay gelinliğe baktım model beendim ama bedenimde olmadığı için deneyemedim almadan da getirmiolarmış bedenini onun için istanbul a gidicem sanırım.
kafamda bişiler var ama bi türlü çıkıp bakamadım bi taraftan da korktuumdan kaçıorum sanırım çok kararsızım çünkü devamlı beğenemicem kesin diye düşünüyorum nasıl olcak bilmiorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…