- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.221
evet spa sadece yuz cilt olarak deil tum vucududa kapsiyoo iyi olur hem dugunden once rahatlamak.. hazir maskemi kullaniyorsun ?
hayirlisi olsun canimm..eeee artik yawas yawass hazirliklara baslaamalisin :)
Merhabalarrrrrrrrrrr
Nasılsınız ?? dün akşam baya sohbet olmuşş :)))
cilt bakımı yaptırmak istiyorum ben de ama çok hassas cildim birşey olur diye korkuyorum..
Mart gibi de solaryum a başlamayı düşünüyorum çok beyaz tenliyim biraz kırılsın beyazı diye çok abartmadan düğüne kdr yavaş yavaş bronzlaşayım istiyorum..
Tabi saçlarda ayrı bir dert ama neyseki kuaförüme çok güveniyorum şimdiden o ne derse onu yapıyoruz saçıma bakım anlamında. Saç modeli de 1-2 tane seçtik hepsini prova edeceğiz. :))
sizlerin nasıl gidiyor bakım olaylarınız???
Canım kuaförün hangi semtte acaba? ankarada benim için önerebilceğin iyi bi kuaför var mı??
Kızılayda Konur sokakta Şenel Kuaför. Kesinlikle bu işte çok iyiler hiç tereddüt etmeden gidebilrsin yeri uygunsa sana.
uygun uygun :) çok saol canm:))
ilk gelin benmiyim yoksaa. benden once giden kim var nerelerden nerelere gidiyorsunuz ben fatih -ten beylikdüzü torium evlerine gidiyorum:)
1 nısaaaan:)..........
Benim de çeyizim tamam gibi bikaç eksik kaldı büyük şeylerden ama ufak tefek birsürü şey çıkıcak eminim.
çeyiz başlığım http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/489820-ceyizim-white_butterflies.html biraz sayfalarda dağınık fotolar :)))
köşe takımım ve yemek odası takımını aldım bir tek. Belirgin bir tarzı yoksa sanırım varsa da ne olduğunu bilmiorum kafama göre hem şık hem spor olsun istedim.
beyaz eşyalarımı beğendim almaya gidemedik bir türlü.
Gelinlik hala muammaa((
jköşe takımını yemek odasını sizin adetlerde kızmı alıyor dugunun ne zaman
yook onları erkek tarafı aldı ama ben koydum heheheh :)))
5 mayıs da olcak düğünümüz inş :))
nerden nereye gelin gidiyorsun:)gelınlık nie almadın. benim gibi beğenemiormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?