2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydınnn haydi bakalım inş istediğin gibi bir gelinlik bulursunn :))))))
biz de bursaya g,d,cek gibiyiz ama hava kötü yaa arabayla da gidilse buzlanma fln çok olabilr :S

canım çok çok geçmiş olsun.. havalar okadar kötü ki dikkat etmek gerekiyo çok..

baharrrr canim benim yaaa ben diyorummm bu bahar nerelerdee((((((((((( cookkkk gecmis olsun canimmm cok dikkat et kendine bolboll vitamin almaya caliss.. havalarr buzzzzzzzz gibii ustunu kalin giyinnnnn :)) yoksa kizarim sana haaaa dettt:)))))))))))))

kizlarrrrrrrrrrrrrrr hallettiklerimizin icinden bir seyi solemeyi unutmusumm :) biz balayiiiii isinide hallettikk ohhhhhhhhhh bee uzerimden bi yuk daha kalkti : )

bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaa tunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlar nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tatlislarrr:)

herkese merhaba
eylül ayında evlenmeyi düşünüyoruz fakat bırakın salon tutmayı daha karar bile veremedik ben kır düğünü istiyorum o havuz başı sonra riske atmasak da salon mu tutsak diyoruz bu sefer de ben orayı begenmedim yok şurası şöyle yok mevkiisi kötü diye atışıp duruyoruz oofff gerçekten bunaltıcı antalya'da olanlar bana bu konuda yardımcı olursa çoooooooooooooooooooooooooooooooook sevinirimmmm

bır baslasak bıyerlerden devamı gelecek ınanıyorum tatlım ama işte baslayamıyoruzz :26: çok teşekkürler bu arada canım benım... bzım burda kar olsa keşke kar da yok daglarda var sadece bız de onun kuru sogugunu cekıyoruz hava da kapalı gök de gürlüyor garip bir hava kasvetli sıkıntılıı... hayırlısıyla atlatıcaz ınsallah bu kısı da her kıs gıbı her beraber tatlım

ayyy ne güzel canım yaa keşke ben de gidebilsemm ama kayınvalıdemlerle gıdecegız bız ıste bır haftasonu bursaya.. küçük yerde oturmanın dezavantajlarından bırı de bu ıste kafan esınce gıdemıyorsun keyıflerını beklemek zorundasın cevrendekılerın..

Günaydın kızlarr bizim burda hava acayip kapalı benimde çok içim sıkılıyo (

o sıkıntıyı gel bana sor canım yaa patlayacagım iş yerinde uykum gelıyyoooo

canım çok çok geçmiş olsun.. havalar okadar kötü ki dikkat etmek gerekiyo çok..

tesekkur ederım canım benıımmm... aynen cok dıkkat etmek gerekıyor halbukı kat kat gıyınıyorum ama ıste yedıklerıne de dıkkat etmesı gerekıyr ınsanın

tesekkurler bebişiimmmm ıyılestım artık cok şükküürrr geldim aranızaaa... tamam kızma senı dınleyecegım bunda sonra sıkı gıyınecegım ve bol bol c vıtamını alacagımmm sööözzz

kizlarrrrrrrrrrrrrrr hallettiklerimizin icinden bir seyi solemeyi unutmusumm :) biz balayiiiii isinide hallettikk ohhhhhhhhhh bee uzerimden bi yuk daha kalkti : )

neressiiiiiiii onu da soyleseenee kızzz

bahar tatlis balayinaaa prag viyana budapesteee karar verdikk biliyosun hayalimdii oraya gitmekk :))) kocisi kandirdimmmm..burda ki balayi fiyatina yurtdisinaa ayni fiataa gidiyoruz

bahar bende kucuk bi ilcede yasıyorum canım buhafta bursa ya gittik altiparmakta sıra sıra gelinlikciler var buyuk sehirde olmak avantajlı tabi:) sende bicok seyi halledersin ins buhafta canım

Bursa da nasıl gelinlikçiler bende gidicem haftasonu gitmişken baksam mı ki? ne dersiniz?? vakit harcadığıma değer mi yoksa hiç işi karıştırmadan Ankara da mı baksam sadece :s

kızlar benm düğün tarihimde belli oldu 08,07,2012 bakalım neler olck beyaaz eşyalar alındı salonlar tutuldu siz neler yaptınızmı aldınızmı eşyaları

ebrumm 1 günde nele neler halletmişsiniz böyle.. tüm bunlar beiizmde halletmemiz gerek şeyler aslında...mobilyan hayırlı olsun.. nikah memuru salonna mı gelecek yoksa orda mı kydırsacaksınız..tur fikride harika gerçekten bende hep dubrovnike gitmek istiyodum ancak o riske girme dediler.. siz hangi turla kaça gideceksiniz...şimdden hayırlı osun canımm..umarım her şey hayal ettiğimiz gibi olur..

slm,ankara'da önerebileceğiniz gelinlikçiler var mı?

Selam
Ankara da Akay ve pronavias ın şubeleri var onun dışında tunalı caddesinde Aysira gelinlik filistin cad.de Beyaz butik moe var önerebileceğim. Bir çok gelinlikçinin olduğu çarşılar var bir de Atatürk bulvarında And çarşısı ve bütük çarşı gelinlikçilerle doludur onların hemen hemen aynı tarzda. Necatibey de Henna var bir de bnm gitmeyi planladığım.
Buralara bakabilrsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…