- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.261
günaydın kızlar bugun hava hakkaten buz gibi gelinlik giymeye gideceğim birazdan. nasib olursa birkaç model var aklımda onları deneyecegım. hafta sonu inegöle gidecektik hava boyle olursa nasıl gidilirki gerçi arabayla gidicez
[/B]kızlaarr günaydıınnn
2 gündür feci hastaydım yatıyordum evde ama şimdi Allaha şükür işbaşı yaptım ve daha iyiyim... Sohbetlerinizi okudum da maşallah baya şeyleri halletmişsiniz yahu ne güzel bizim şuan durgunluk dönemi.. Daha doğrusu kocişi göremiyorum ki artık hiçç konuşamıyoruz bile biranda yoğunlaştı onunda işleri tam düğün zamanı(Daha mobilya bakılca gelinlik dmatlık kına gecelikleri bohça için alıncaklar falan filan daha bisürü şey var yaa Sankı yetiştiremicez gibi geliyo içime sıkıntı giriyo.. Bide açıköğretim 4. sınıf iktsat okuyorum derslerde bu sene epey ağır çalışmaya başlamam lazım hepsi üstüste geldi anlayacağınıızz....
Ebruuuumm maşallah bişey kalmamış kızım sizin 1 günde bu ne hızz maşalllaaahhAllah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah tatlışım...
İlk gelinimizi uğurlamamıza da az kalmış maşallah. zaten bugün listeden topıkımıze uzun sure ugramayanları sılecegım o zaman daha net cıkacak ortaya ugurlayacaklarımız :34:
vayy bee 1 günde neler oluyormuşmaşallah size,iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
hayırlı uğurlu olsun canm iyi günlerde kullanın :) maşallah biçok şeyi halletmişsiniz ne güzel :))
[/B]kızlaarr günaydıınnn
2 gündür feci hastaydım yatıyordum evde ama şimdi Allaha şükür işbaşı yaptım ve daha iyiyim... Sohbetlerinizi okudum da maşallah baya şeyleri halletmişsiniz yahu ne güzel bizim şuan durgunluk dönemi.. Daha doğrusu kocişi göremiyorum ki artık hiçç konuşamıyoruz bile biranda yoğunlaştı onunda işleri tam düğün zamanı(Daha mobilya bakılca gelinlik dmatlık kına gecelikleri bohça için alıncaklar falan filan daha bisürü şey var yaa Sankı yetiştiremicez gibi geliyo içime sıkıntı giriyo.. Bide açıköğretim 4. sınıf iktsat okuyorum derslerde bu sene epey ağır çalışmaya başlamam lazım hepsi üstüste geldi anlayacağınıızz....
Ebruuuumm maşallah bişey kalmamış kızım sizin 1 günde bu ne hızz maşalllaaahhAllah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah tatlışım...
İlk gelinimizi uğurlamamıza da az kalmış maşallah. zaten bugün listeden topıkımıze uzun sure ugramayanları sılecegım o zaman daha net cıkacak ortaya ugurlayacaklarımız :34:
çok geçmiş olsunn :S neyse ki toparlanmışsın iyi gelmiştir 2 günde olsa dinlenmek...
evet resmen kış geldi sonunda yaa gelsin hemen gitsin zaten geç gelince geç bitio kış yazdan bişe anlamıoruz :S
kar var ankarada 3 gündür ama bugün hava açık ve güneşli heralde o etkiledi biraz benii :)))))
sen de halledersin hiç mrk etme bir boşluk yaratıp çıktın mı birşeyleri halletmeye sonu geliyor. ama yavaş yavaş kendin bak istersen gelinliğine kına ve bohça için alınacak şeylere eğer vakit yaratabilrsen.
günaydın kızlar bugun hava hakkaten buz gibi gelinlik giymeye gideceğim birazdan. nasib olursa birkaç model var aklımda onları deneyecegım. hafta sonu inegöle gidecektik hava boyle olursa nasıl gidilirki gerçi arabayla gidicez
Günaydın kızlarr bizim burda hava acayip kapalı benimde çok içim sıkılıyo(
canım çok çok geçmiş olsun.. havalar okadar kötü ki dikkat etmek gerekiyo çok..
baharrrr canim benim yaaa ben diyorummm bu bahar nerelerdee((((((((((( cookkkk gecmis olsun canimmm cok dikkat et kendine bolboll vitamin almaya caliss.. havalarr buzzzzzzzz gibii ustunu kalin giyinnnnn :)) yoksa kizarim sana haaaa dettt:)))))))))))))
kizlarrrrrrrrrrrrrrr hallettiklerimizin icinden bir seyi solemeyi unutmusumm :) biz balayiiiii isinide hallettikk ohhhhhhhhhh bee uzerimden bi yuk daha kalkti : )
kizlarr biz bugunn kocisimle cok seyi halettik :)) aksam 22;00 kadar anamiz agladi resmen bacaklarim feci agriyo ilk once butun evraklarimizla birlikte uskudar evlendirme dairesine gittik basvurumuzu yaptik..sonra enza mobilyaya gidipp yatak odasiii koltuk takimii yemek takimii aldik ( mobilyalar toplam tutar 10.000) :))))))))))) sonra sarar gidip kocisimeee damatlik aldikkk tam istedigim gibii :)) 940 tl aldik bu aradaa... sonraaaa bohca icinn elbiseler aldik bana ipekyoldan bayaa bi indirim varr bilginiz olsun... sonra kocisime saat ve ayakkabi aldikkk :) bir gunde bayaa biseyleri halettik :) aferim bizee:)
slm,ankara'da önerebileceğiniz gelinlikçiler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?