2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlar bir sorum var size dugun icin bir hazirlik yapiyormusunuz cilt bakimi sac boyasi falan gibi bir az erken ama baslamak istiyorum:) aklinizda sag modeli varmidir?

ya ben platin kumrala boyatcaktım ama şimdi düşünüyorumda şampuanlar bile zararlı diye diye bıraktım bence en güzeli doğal saç rengi o yumuşaklıklar gitti ama bakım olarak yaptıgım bişe yok cunki hep yaptıgım şeyler kıldı tüydü evlenirken zorlanmıcam yaniperçem kestirmeyui dusunuyorum sadece...

sizler gelinlikleri hallettinizmi. sen nereye gelin gidiyorsun hangi semt ben istanbul beylik düzü avcılar

evett canimm gelinligimi halletttimm cok sukur... istanbul avrupa yakasindan anadolu yakasina kadikoye gelin gidiyorum :)) sen halletin mi dugun mekani gelinlik..

Son düzenleme:
kizlar bir sorum var size dugun icin bir hazirlik yapiyormusunuz cilt bakimi sac boyasi falan gibi bir az erken ama baslamak istiyorum:) aklinizda sag modeli varmidir?

cilt bakimi spa ya gitmeyi dusunuyorum son 1 ay kala ve son haftasinda sac boyasi olarakda aklimda suan bi renk yok sadece dogal bir renk olmasini istiyorum suan ssacimda boya var akmasi zor kumral dusunuyorum boyatmayi .. kesimimi yeni yaptim .. dugune kadar kestirmicem ..

evett canimm gelinligimi halletttimm cok sukur... istanbul avrupa yakasindan anadolu yakasina kadikoye gelin gidiyorum :)) sen halletin mi dugun mekani gelinlik..

cilt bakımı derken nelerden bahsediyorsunuz mesela.
ben pek makyaj yapmam göz ve ruj sadece.
yuzumede nemlendirici dısında bişi kullanmam yuzumde hıc sorun yok cok sukur. bende tavsiye alabilrim ama.
yok gelinlikte kararsızım gelinliğini ne kadara nasıl birşey aldın ben swarowski taşlı istiyorum satılıga 10 bin kiralıga 2.500 diyorlar neler olacak blmiyorum okadar parada iki saate cok gibi .. sevgilimide zorlamak istemiyorum ailesi yardım etmio herşey ona bakıyor.
ama normal demode şeyleride begenmiyorum.
dugun mekanım halloldu iki hafta oncee..

çok teşekkür ederim cnm balo ve göle yakın bi yerde büyük teras gibi bi yerde olacak orda nasıl bişi düşünebilirim herkesinkinden ffarklı olsun istiyorum mesela salona girerken falan ne olmalı pasta kesimi farrklı olması için ne yapabilirim bunlarla ilgili bi düşünceniz var mı ..

ya bende makyaj yapan bi insan degilim dedigin gibi ruj ve goz o kadar. cilt bakimi olarak akne siyah nokta temizlenmesi. cildi yumusatma canlilik.goz alti morluk giderici vs. maddi durum iyi ise istedigin gelinligi al tatlim... hayalini gerceklestir.. :) nerede olucak dugununuz ?

suanda benim sacimdaboya yok bi ara boyatmak istedim ama dugunde dogal olmak istiyorum, v gectim, cilt bakimi yaptirmayi dusunuyorum acickasi

spa fikri hosuma gitti, belki ben de dusunurum,iyi bi fikir:)) bu ay kesim yaptircam ,su an sac maskelerine basladim

dugunum fatihte bir salonda olacak otoparkı vs olması bizim ıcın avantaj.
çok araba oluyor ve millet koyacak yer bulamıyor.

anladim canimm... yani acikcasii hep bilindik klasik seyler aklimizda var pasta kesimi ve salona giris .. ama daha aklima fikir gelirse paylasirim senin gelirse bizimle paylas bizde fikir ediniriz:)

dugunum fatihte bir salonda olacak otoparkı vs olması bizim ıcın avantaj.
çok araba oluyor ve millet koyacak yer bulamıyor.

hmm anladim canimm gelinligi nerden almayi dusunuyorsun ? bizim dugun mekanindada otopar avantajimiz var ... acik otoparki var cokda buyuk :) arabalar ortada kalmicak :)

anladim canimm... yani acikcasii hep bilindik klasik seyler aklimizda var pasta kesimi ve salona giris .. ama daha aklima fikir gelirse paylasirim senin gelirse bizimle paylas bizde fikir ediniriz:)

aslında var girişte gençler hepsi bi girerken gül atacaklar bize sonra dans ederken kuru gül yaprakları atılacak ve etrafımızda 4 tane mesaleli genc olacak ve dans müziği bitene kadar meşaleli gençler etrafımızda dolaşacak nasıl ama..

bu fikri cok kez gittigim dugunlerde gordumm... daha farkli bisey olmali bence.. alisilmisin disinda bisey olmalii

kızlar spaya gitmeyi düşünenler olmuşş
ben miss gibi türk hamamına gidicem kızılcahamamda hem doğal kaynak suyu
kuzenler kızlar toplaşıp gitcez nasipse
sizlerede öneririm çok güzel oluyor buharla gözenekler açılıyor

ben hem spa hem hamam:)) dugunden 1 gun once hurrem sultan hamamina gidicez 8 kisi :))) super eglenceli oluyoo:)

gelinlik fatihten olacak bende moda tasarımcısıyım ya çizip yaptıracagım yada beğenecegım ama begenemiyorum ya
ne yazıkki binlerce gelinlik baktım birtane begendim oda 6 bin lira bayıldım ama yakası çok avangarde ya.
benim bir fikrim var dugun girişi ıcın girmeden evvel koskoca bir ekranda hayat(aşkınızın) hikayenizin fragmanını yaptırabilir 5 dk izletebilir tam film bitişinde baskılı (atiye kal)gibi müziklerle giriş yapabilrsiniz. hava fişekler patlayabilr o an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…