- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.241
aslında ben ankaralıyım nişanlımın ailesi bursada ama ikimizde ankara da çalışıyoruz ankara da kalıyorum yani ama Bursaya gelin gidio sayılırım :))))
yaa açıkcası gelinlik bakamadım pekk bi tek akay gelinliğe baktım model beendim ama bedenimde olmadığı için deneyemedim almadan da getirmiolarmış bedenini onun için istanbul a gidicem sanırım.
kafamda bişiler var ama bi türlü çıkıp bakamadım bi taraftan da korktuumdan kaçıorum sanırım çok kararsızım çünkü devamlı beğenemicem kesin diye düşünüyorum nasıl olcak bilmiorum :S
ben bu gidişle gelinlik begenemeyecegım.
begendiklerim çok yuksek fiyatlıiNŞ Allah yardımcı olur ya.
hazırlıklar çeyizimi tamamlamaya calısıyorum onundışnda pek başlamadık gelinliğimi seçemiyorum gelinliğini seçenler ne kadara aldınız kiraladınızmı nasıl birşey anlatın lutfen
bu arada evlerinizin tarzı nasıl olacak.
benimki avangarde ve vintage.
ebrumm sana bişey sorcam akayda duvak için senden ekstra ücret istediler mi ?
evtt cnm istedilerrrr
nekadar istediler peki canm ben duvağı belirlemedim ya ücret aldıklarından haberm yoktu bi sorayım dedim..
150 tl idi galba ya biz nakit odeme yapptik baya bi indirim yaptilar duvak hediye edildi gibi bisey ama geneli 100 150 tl den baslio
hmm biz sadece kapora verdik. neyse gittiğimde belli olcak bakalım. ama bana verdikleri kağıtta aksesuar duvak kese dahil fiyat yazıyodu anlamadım :S
gelinlik deneme sirasinda duvak taktin dimii belki onuda katmislardir fiyata canimmm sen gittiginde detayli konusursunnn.... yada tlf ac seninle ilgilenen kisi ile gorus birebir tlf da
neyse bi bakayım ben.. bide büstiyer aldın mı sen canım??
kizlarr biz bugunn kocisimle cok seyi halettik :)) aksam 22;00 kadar anamiz agladi resmen bacaklarim feci agriyo ilk once butun evraklarimizla birlikte uskudar evlendirme dairesine gittik basvurumuzu yaptik..sonra enza mobilyaya gidipp yatak odasiii koltuk takimii yemek takimii aldik ( mobilyalar toplam tutar 10.000) :))))))))))) sonra sarar gidip kocisimeee damatlik aldikkk tam istedigim gibii :)) 940 tl aldik bu aradaa... sonraaaa bohca icinn elbiseler aldik bana ipekyoldan bayaa bi indirim varr bilginiz olsun... sonra kocisime saat ve ayakkabi aldikkk :) bir gunde bayaa biseyleri halettik :) aferim bizee:)
kizlarr biz bugunn kocisimle cok seyi halettik :)) aksam 22;00 kadar anamiz agladi resmen bacaklarim feci agriyo ilk once butun evraklarimizla birlikte uskudar evlendirme dairesine gittik basvurumuzu yaptik..sonra enza mobilyaya gidipp yatak odasiii koltuk takimii yemek takimii aldik ( mobilyalar toplam tutar 10.000) :))))))))))) sonra sarar gidip kocisimeee damatlik aldikkk tam istedigim gibii :)) 940 tl aldik bu aradaa... sonraaaa bohca icinn elbiseler aldik bana ipekyoldan bayaa bi indirim varr bilginiz olsun... sonra kocisime saat ve ayakkabi aldikkk :) bir gunde bayaa biseyleri halettik :) aferim bizee:)
günaydınnn herkeseeeeee
nasılsınızzz bugünnn??
ben bir güzel uyandmmm yaa bugün dün çok sıkıcı bigündü bugün tam tersi bir enerji dolu uyandımm inş böle devam eder gün :)))
günaydın canıımmm :)
bugun bende bıraz daha enerjik uyandım ama hava cok soguukk :18: kış tam geldi sanırım... bir geçirsek şu kışı da artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?