2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ben bu gidişle gelinlik begenemeyecegım.
begendiklerim çok yuksek fiyatlı iNŞ Allah yardımcı olur ya.

canım ben eylül geliyim ama özellikle şu dönemdeki indirimde faydalanmak istiyordum. girdiğim ikinci yerdende gelinliğimi beğenerek alıp çıktım. ben akaydan aldım gelinliğimi fransız dantelinden ve tülden oluşan bir gelinlik ben sadeliği çok sevdiğim için böyle bir seçim yaptım. tülün ve dantellerin kalitesi de çok hoşuma gitti hiç üstümden çıkarmak istemedim açıkçası :)) ayrıca çalışanlrın ilgisi de süperdi..
umarım sende en yakın zamanda istediğin gelinliğe sahip olursun canım..

150 tl idi galba ya biz nakit odeme yapptik baya bi indirim yaptilar duvak hediye edildi gibi bisey ama geneli 100 150 tl den baslio

hmm biz sadece kapora verdik. neyse gittiğimde belli olcak bakalım. ama bana verdikleri kağıtta aksesuar duvak kese dahil fiyat yazıyodu anlamadım :S

hmm biz sadece kapora verdik. neyse gittiğimde belli olcak bakalım. ama bana verdikleri kağıtta aksesuar duvak kese dahil fiyat yazıyodu anlamadım :S

gelinlik deneme sirasinda duvak taktin dimii belki onuda katmislardir fiyata canimmm sen gittiginde detayli konusursunnn.... yada tlf ac seninle ilgilenen kisi ile gorus birebir tlf da

gelinlik deneme sirasinda duvak taktin dimii belki onuda katmislardir fiyata canimmm sen gittiginde detayli konusursunnn.... yada tlf ac seninle ilgilenen kisi ile gorus birebir tlf da

neyse bi bakayım ben.. bide büstiyer aldın mı sen canım??

kizlarr biz bugunn kocisimle cok seyi halettik :)) aksam 22;00 kadar anamiz agladi resmen bacaklarim feci agriyo ilk once butun evraklarimizla birlikte uskudar evlendirme dairesine gittik basvurumuzu yaptik..sonra enza mobilyaya gidipp yatak odasiii koltuk takimii yemek takimii aldik ( mobilyalar toplam tutar 10.000) :))))))))))) sonra sarar gidip kocisimeee damatlik aldikkk tam istedigim gibii :)) 940 tl aldik bu aradaa... sonraaaa bohca icinn elbiseler aldik bana ipekyoldan bayaa bi indirim varr bilginiz olsun... sonra kocisime saat ve ayakkabi aldikkk :) bir gunde bayaa biseyleri halettik :) aferim bizee:)

hayırlı uğurlu olsun canm iyi günlerde kullanın :) maşallah biçok şeyi halletmişsiniz ne güzel :))

hayırlı olsunn ebruuu birçok şeyi halletmişsinizzz :)))) maşallahhh

günaydınnn herkeseeeeee
nasılsınızzz bugünnn??
ben bir güzel uyandmmm yaa bugün dün çok sıkıcı bigündü bugün tam tersi bir enerji dolu uyandımm inş böle devam eder gün :)))

vayy bee 1 günde neler oluyormuş maşallah size,iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah

[/B]kızlaarr günaydıınnn

2 gündür feci hastaydım yatıyordum evde ama şimdi Allaha şükür işbaşı yaptım ve daha iyiyim... Sohbetlerinizi okudum da maşallah baya şeyleri halletmişsiniz yahu ne güzel bizim şuan durgunluk dönemi.. Daha doğrusu kocişi göremiyorum ki artık hiçç konuşamıyoruz bile biranda yoğunlaştı onunda işleri tam düğün zamanı (Daha mobilya bakılca gelinlik dmatlık kına gecelikleri bohça için alıncaklar falan filan daha bisürü şey var yaa Sankı yetiştiremicez gibi geliyo içime sıkıntı giriyo.. Bide açıköğretim 4. sınıf iktsat okuyorum derslerde bu sene epey ağır çalışmaya başlamam lazım hepsi üstüste geldi anlayacağınıızz....

Ebruuuumm maşallah bişey kalmamış kızım sizin 1 günde bu ne hızz maşalllaaahh Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah tatlışım...

İlk gelinimizi uğurlamamıza da az kalmış maşallah. zaten bugün listeden topıkımıze uzun sure ugramayanları sılecegım o zaman daha net cıkacak ortaya ugurlayacaklarımız :34
:

günaydınnn herkeseeeeee
nasılsınızzz bugünnn??
ben bir güzel uyandmmm yaa bugün dün çok sıkıcı bigündü bugün tam tersi bir enerji dolu uyandımm inş böle devam eder gün :)))

günaydın canıımmm :)

bugun bende bıraz daha enerjik uyandım ama hava cok soguukk :18: kış tam geldi sanırım... bir geçirsek şu kışı da artık

günaydın canıımmm :)

bugun bende bıraz daha enerjik uyandım ama hava cok soguukk :18: kış tam geldi sanırım... bir geçirsek şu kışı da artık

çok geçmiş olsunn :S neyse ki toparlanmışsın iyi gelmiştir 2 günde olsa dinlenmek...
evet resmen kış geldi sonunda yaa gelsin hemen gitsin zaten geç gelince geç bitio kış yazdan bişe anlamıoruz :S
kar var ankarada 3 gündür ama bugün hava açık ve güneşli heralde o etkiledi biraz benii :)))))
sen de halledersin hiç mrk etme bir boşluk yaratıp çıktın mı birşeyleri halletmeye sonu geliyor. ama yavaş yavaş kendin bak istersen gelinliğine kına ve bohça için alınacak şeylere eğer vakit yaratabilrsen.

günaydın kızlar bugun hava hakkaten buz gibi gelinlik giymeye gideceğim birazdan. nasib olursa birkaç model var aklımda onları deneyecegım. hafta sonu inegöle gidecektik hava boyle olursa nasıl gidilirki gerçi arabayla gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…