2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar benm düğün tarihimde belli oldu 08,07,2012 bakalım neler olck beyaaz eşyalar alındı salonlar tutuldu siz neler yaptınızmı aldınızmı eşyaları

Hayırlı olsunnn :))))

henüz sadece çeyizim, salonum ve tarihim belli başka bişey yok :S
beyaz eşyaları seçtik ama gidip almadık henüz salonlar muamma bikaç düşünce var aklımızda. bu ay belirlenir biçok şey sanırım :)))
nerede olacak senin düğünün???

saol tatlimm..dugun mekanina gelicekk nikah memuru .. biz turla iki kisi hersey dahil 1400 euro ya anlastik cnmmm ... saol cnm cumlemiz ins hersey gonlumuzce olur

Bursa da nasıl gelinlikçiler bende gidicem haftasonu gitmişken baksam mı ki? ne dersiniz?? vakit harcadığıma değer mi yoksa hiç işi karıştırmadan Ankara da mı baksam sadece :s

canım bende ankaradan bakmayı düşünüyodum aslında gelinliği sonra prova için binda gidip gelmek zor olur diye düşündüm bide zaten ilk düğün burda olacağı için bursadan almak daha mantıklı geldi. ama sen yinede bursada bikaç yere bak istersen.

kizlarrrrrrrrrrrrrrr hallettiklerimizin icinden bir seyi solemeyi unutmusumm :) biz balayiiiii isinide hallettikk ohhhhhhhhhh bee uzerimden bi yuk daha kalkti : )

ebrucum negüzel balayını da ayarlamışsınız ya.. bizde buaralar halletmeye çalışıyoruz ama bakalım. yurtdışını düşünüyoduk bizde ama ben balayında gezmekten ziyade dinlenmek düğünün yorgunluğunu atmak istiyorum ama yurtdışına gidersek illa ki gezicez ordan oraya:) e gitmişken gezmemek olur mu :)) diyorum daha sonra da gideriz ama bakalım

saol tatlimm..dugun mekanina gelicekk nikah memuru .. biz turla iki kisi hersey dahil 1400 euro ya anlastik cnmmm ... saol cnm cumlemiz ins hersey gonlumuzce olur

canım çok iyi ayarlamışsınız yurt dışı işini..hangi turla gidiyosunuz?? daha önemli sorum şu ki biz daha nikah işlemlerine hiç başlamadık bizde üsküdar'dan alacağız memuru salona getirmek için ( hazirana ) geç kalmış olur muyuz ya bilemiyorum...

ets turla gidicez canimm... canim valla hizlandirsaniz iyi olur islemlerii cunku haziran ayi en yogun aymis.. ramazandan once.. valla sole diyim sana biz 23 hazirana saat aksam 21:00 da nikah kiyilcakk yer yokmus cunku dugun 7 de baslicak bilmiyorm o boslukda ne olucakk hic bilmiyorumm...adam dedii daha gec gelseydiniz 10 a vericektim saati dedi 23 haziran doldu artik dedi.. bence ellinizi cabuk tutun ve hemen basvurun

ya sole olcak bizim dgunden 2 gun sonra yola cikicaz arada yine biraz dinlenme olucak evde.. ya otellere bakiyorum istedigim yerler euro uzerinden hesap yapiyoo.. bide otelde tikilip kalicam o kadar para vericem deniz kum gunes ben ne gunese cikabiliyorum nede denize alerjim var .. ee napcam ben otell odasinda oturcaksam evde otururum daha iyi :)))) o yuzden yurtdisi olsun dedikk hem ekstra gezilere katilmicaz sadece gidilmesi gereken yerlere gideriz serbest zamanda oluyo o zamanda kendimiz basbasa gezerizz:0 otel odasindada basbasa olucaz zaten .. bu ardada 3 yer gormus olucaz.. :) daha cokkk dinleniriz basbasa kaliriz diye dusunduk :)

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
ya biz ne yapacak olsak bizimkiler daha zaman var diip duruyor canım sıkılmaya başladı artık ((
onlara sölemeden de bişe yapmak istemiorum paylaşmak istiorumm :s
nikahtan sonra yemek vereceğimiz yeri tutacağız ama oraa kaç kişi gelicek bi liste çıkarın edim bizimkilere babam daha 4 ay var şimdi onu mu çıkaralım demiş anneme çıkarmamışlar ben mi çok sinirleniorum bilmiorum ama canım çok sıkıldı :S herşeyi kendi kafama göe yapıcam o olacak snunda.
Balayı oteli bakıyoruz bugün ayarlayacaktık istediğimiz yer 19 mayıs dan dolayı doluymuşş onu anlatıorum hemen şimdden balayı derdine mi düştnüz oldu adı (

canim benim ya SIKMA caninii yaa aslindaa dedigin gibi herseyy onceden ayarlansaa senin icin cok daha iyi olur rahat olursunn son 1 ay kalaa cok SIKISMAZdin tabi buyuklerde bisey dedigi zamanda sen bisey diyemiyosunn ortada kalan sen oluyorsun.. zor durummun tatlim yaa.. aslinda biz nisanlimla kafamiza gore yapiyoruz biraz galiba herseyi hallediyoruz en sonunda aileleree biz bunu bunu yaptik sunu yaptik diyoruz aslinda bizde ayip ediyoruz:) bi yolu yokmu bunun :)

aslında biçok şeyi bizde kafamıza göre yapıoruz söleniyorlar fln ama çok da bişe demiyorlar ama onların onayı ya da bilgisi olması gerekn şeyler oluyor kişi sayısı gibi onlardan bir sayı gelmeden bişey yapamıyoruz ama yerler dolacak bir aksilik çıkıcak diye de korkuyorum neyse bekleyelim diyemiyorum :S
onlara göre herşey çok basit 1 hafta içnde bile halledilebilr onlar öyle görmüşler tek hazırlıkları ev tutmak içine gidip 1 günde eşya almak ve çeyiz hazırlamak olmuş bizim gibi balayıydı fotocusuydu saçdı makyajdı gelinlikdi yok dğünün olacağı yer şöle olsun böle olsun dertleri olmamaış hiç. anne babalar ne ayarladıysa ona ok denmiş... kuşak farkı işte böyle durumlarda ortaya çıkıyor ki benim ailem hiçbişeye karışmaz derdim ben görmüş oldum :s.

haklisin canim yaa kusak farki valla onlar eskilerden gidiyoo biz yeni cagdan:) ortasini bulmakta zor oluyor.. iside inada bindirmek olmuyoo.. hayirlisi canim yaa.. sen kendi isinii hallett kuafor foto vs herseyi not et hic deilse arayis icinde olmazsin .. hani fotocum bu olsun kuaforum bu olsun dersin cikarsin aradan arastir sen yinede.

aynen öyle zaten söylemicem bi daha şunu yaptık şuna baktık diye biz araştırıp kendi halledebildiklerimizi hallederiz onlardan bilgi almamız gerekn konularda da araştırmamızı yapıp hazırda beklicez dediğin gibi inatla fln olmuyor bu işler :S

en iyisii bolee tatlimm... danisman gereken konulardada dedigin gbi danisirsinnn

canım sıkma canını çok haklısın herşey yavaş yavaş halledilsin son zamanlarda sıkışma istiyorsun ama aileler bazen bizim gibi düşünmüyor malesef. ama sen yine de sinirlenmeden tatlı tatlı anlatmaya çalış. bu dönemler bizi geriyo biliyorum sakin kalmak pek mümkün olmuyo ama üzme kendini sen. mesela bu dönemde balayı ayarlarsanız daha uygun olduğunu falan açıkla..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yaa:))) dun ne guzel kalabaliktikkk sohbett iyiydii simdi kimsecikler yokk

benimdee canim yaa(((((((((((((( kocisimlede bugun hic konusamadimmm isinden dolayii cok yogunduu aklim hep onda tlf kapaliii basim agriyooo icim daralioo

benimde sevdiğim kilometrelerce uzakta işte ayda bi ya ben gidicem ya o gelicek te görüşücez. istediğimiz zaman çıkıp alışverişte yapamıyoruz.. çook özlüyorum (
bende bi habeer alamasam sesini duymasam çatlıyorum sıkıntıdan

uzakliktaa zor cnim yaa ALLAH kolaylik versin canim benimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…