2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hahah kızlar bugun gelinliğimi yerden yere vurdulargercı kararsızdım almakta neyseki hepten kafamdan sildim.
uf yoruldum yatmaya gidiyorum dua edin ltufen hafta sonu hava iyi olsun mobilya almaya gidicez inegöle.
hayırlı geceler Allah rahatlık versin herkezeee

iyi geceler cnm inş hava çok güzel olur mobilyalarınızı alıp dönersiniz:)

selam kızlar
sınav yoğunluğundan giremiyorum ne zamandır
nikah işlemlerini tamamladık
düğünümüz 8 de başlayacak nikah memuru 9da gelecek ben bilmiorm arada 1 saat ne yapıcaz

selam kızlar
düğünümüz 8 de başlayacak nikah memuru 9da gelecek ben bilmiorm arada 1 saat ne yapıcaz

merhabalar herkese, benim buradaki ilk yorumum olacak:) benimde 28 nisanda düğünüm ama biz daha başvurmadık salona gelecek nasıl olsa diye rahattık, şimdi sen yazınca 9da gelecek falan diye korktum geç kalıyoruz demek ki

8de memur yok muydu neden öyle oldu? hangi ilde başvurdunuz da o saatte kalmamış memur?

bi şekilde anlatmaya çalışıyorum ben de ama işte ufacık bile olsa ters bişey söleseler tüm enerjim gidiyor nieyse :S

selam kızlar

selamm haydi hayırlı olsun önemli kızımlardan birini halletmişsin :)))

o 1 saatte insanlar anca gelir yerleşir slayt gösterisi siz ilk dansınızı yaparsınız falan filan derken zaman geçer hiç onu düşünmee :)

sınavlarda da başarılarr inş hepsii çok ii geçerr :)

Nisan daha az yoğun bir tarih daha rahat ayarlarsın ama yine de geç olmadan başvurunu yap bence riske atma hiç

selam kızlar

hayirli olsun canim...bizimde 23 hazirann ayni durum bizdede oldu 9 da gelicek memurrr o boslukta cikis ilk dans falan derken gecirmemiz lazim zamani

gunaydın kızlar bugun istanbulda soğuk bende limango markafoni arasında gezip duruyorum indirimde dedikleri çoğu şey aslında zaten o fiyata..sizler neler yapıyorsunuz. nikah işini bizde şubat başında hallederiz herhalde.

o sitelerin biçoğu aldatmaca yaa bzen mağazadki indirimli fiyatından bile yüksek olabiliyor demedi demeyinn :)))
tabii bazı markalar da da tam tersi uygun olabiliyor iyi araştırmak lazımm...

Ya sormayın kızlar, geçenlerde 2 li fincan aldım markafoniden belki içinizde alanlar olmuştur şu renkli benekli kahve fincanlarından. 2lisi 10 tL+kargo idi neyse işte aldım. Annemle marketi gezerken ne göreyim 6 lısı 18 TL. Resmen dumur oldum. Ankara'da oturanlar Elvankentteki Gimsa da aynısını görebilirler:)

Yine aynı şekilde vipdükkan dan bebek atkısı aldım çok güzeldi 4,90 felandı fiyatı 4 tane aldım + kargo. Sonra yine sincanı annemle gezerken tezgahın üstünde gördüm 2,5 TL, yengem pursaklarda görmüş 3 TL

Bende varım 21.04.2012 :)

Nisan daha az yoğun bir tarih daha rahat ayarlarsın ama yine de geç olmadan başvurunu yap bence riske atma hiç

bana kalsa halletmiştimde klasik erkek daha var 2 ay önce hallederiz diyordu. Birde ikimizde İstanbul ikametgahımız ama düğün Ankarada olacak, Ankaraya da gitmemiz gerekecek nikah işlemleri için, kar kış geçsin falan diyor. Ben bastırayım yine de sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…