- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.321
Canım zaten şöyle;sen buradan tüm evraklarını ikinizden birinizin bağlı olduğu belediyenin nikah dairesine götürüyosun onlar evraklarını alıp sana izin belgesi veriyolar.O belgeyle heryerde evlenebiliyosun. Mesela senin Ankara da olacak nikahın, oradaki belediyeye götürüyosun, o sana gününü ve saatini istediğin şekilde ayarlıyor.Bence iki ay kala en stresli olduğunuz zamana bırakmayın şimdiden izin kağıdınızı alın. Kafanız rahat olur..bana kalsa halletmiştimde klasik erkek daha var 2 ay önce hallederiz diyordu. Birde ikimizde İstanbul ikametgahımız ama düğün Ankarada olacak, Ankaraya da gitmemiz gerekecek nikah işlemleri için, kar kış geçsin falan diyor. Ben bastırayım yine de sağol:)
Ya sormayın kızlar, geçenlerde 2 li fincan aldım markafoniden belki içinizde alanlar olmuştur şu renkli benekli kahve fincanlarından. 2lisi 10 tL+kargo idi neyse işte aldım. Annemle marketi gezerken ne göreyim 6 lısı 18 TL. Resmen dumur oldum. Ankara'da oturanlar Elvankentteki Gimsa da aynısını görebilirler:)
Yine aynı şekilde vipdükkan dan bebek atkısı aldım çok güzeldi 4,90 felandı fiyatı 4 tane aldım + kargo. Sonra yine sincanı annemle gezerken tezgahın üstünde gördüm 2,5 TL, yengem pursaklarda görmüş 3 TL
Canım zaten şöyle;sen buradan tüm evraklarını ikinizden birinizin bağlı olduğu belediyenin nikah dairesine götürüyosun onlar evraklarını alıp sana izin belgesi veriyolar.O belgeyle heryerde evlenebiliyosun. Mesela senin Ankara da olacak nikahın, oradaki belediyeye götürüyosun, o sana gününü ve saatini istediğin şekilde ayarlıyor.Bence iki ay kala en stresli olduğunuz zamana bırakmayın şimdiden izin kağıdınızı alın. Kafanız rahat olur..
Bende varım 21.04.2012 :)
bugün ankara da hava çok kapalı ve sıkıcıııı offf bahar gelsin yaz gelsin yaaaaa hiç sevmiorum kışııı(((
aynen cnmm bi şekilde geçicek :)hayirli olsun canim...bizimde 23 hazirann ayni durum bizdede oldu 9 da gelicek memurrr o boslukta cikis ilk dans falan derken gecirmemiz lazim zamani
Ya sormayın kızlar, geçenlerde 2 li fincan aldım markafoniden belki içinizde alanlar olmuştur şu renkli benekli kahve fincanlarından. 2lisi 10 tL+kargo idi neyse işte aldım. Annemle marketi gezerken ne göreyim 6 lısı 18 TL. Resmen dumur oldum. Ankara'da oturanlar Elvankentteki Gimsa da aynısını görebilirler:)
Yine aynı şekilde vipdükkan dan bebek atkısı aldım çok güzeldi 4,90 felandı fiyatı 4 tane aldım + kargo. Sonra yine sincanı annemle gezerken tezgahın üstünde gördüm 2,5 TL, yengem pursaklarda görmüş 3 TL
nasılsınız arkadaşlar ;
2012 yılına girdik artık düğün - nikah günleriniz yaklaşıyor
kızlar merhaba,
benim düğün tarihim değişti salonum tutuldu. 08.07.2012
bugün ankara da hava çok kapalı ve sıkıcıııı offf bahar gelsin yaz gelsin yaaaaa hiç sevmiorum kışııı(((
Evet ya olsun bitsin kafan rahatlasın :) Bu arada gelinliğini Akay'dan mı alıyorsun ?ama en sonunda memur ayarlamak için Ankara'ya gidiyoruz değil mi?neyse dediğin doğru en azından izin belgemizi almış olalım, ben beyfendiye bastırayım biraz:) çok acelecisin diyor, hatta geçen gün ben görmedim memurun geç geldiği düğün sen gördün mü falan dedi...sizlerin yazdıklarınızdan sonra görmedim ama duydum bak oluyormuş falan diyeyim:)
bende 28 nisanda bütün hafta Ankarada hava güzel olsun diye dua ediyorum:) çok soğuk memleketiniz var ya:)
Evet ya olsun bitsin kafan rahatlasın :) Bu arada gelinliğini Akay'dan mı alıyorsun ?
:))) 28 Nisan da güzel olsun ki sonraki hafta da güzel olsun bnm düğünüm de o zamannnn
çok ılık olmaz ama keskin bi soğuk da olmaz asıl önemli olan yağmur olmasınn yeterrrrrrrrrr :))))))))
yok Akay dan beğenemedim çok ağırdı gelinlikler, yani gerçek manada ağırdı, model olarak değilde. Aysıra dan aldım, provalara şubatta başlayacağız. Fiyat olarakda Akay dan makuldü.
Ya evet bende merak ettim, bu hafta sonu kesinleştireceğim. Akaydan alıcam ben büyük ihtimalle.nekadara aldın canm gelinliğini acaba??
nekadara aldın canm gelinliğini acaba??
Ya evet bende merak ettim, bu hafta sonu kesinleştireceğim. Akaydan alıcam ben büyük ihtimalle.
Fiyat makulmuş gerçekten.. Ne tarzda olacak gelinliğin pek, sade, kabarık, santel, taş?2000 e satılık aldım duvak ve aksesuarlar dahil, kiralıkta 200 tl fark ediyordu sanırım.
2000 e satılık aldım duvak ve aksesuarlar dahil, kiralıkta 200 tl fark ediyordu sanırım.
Ya ne biliyim bende bir sürü gelinlikçi gezdim Akay'daki içime sindi. Fiyat konusu biraz geriyor beni :)bende gelinligimi akayda aldimm almadan once 10 model denedim hemen hemenn ve hepsindee o kadar cok rahat ettimkii anlatamamm baska yerlerdede denemistimm rahat edememistimm aldigim gelinlikdee inanilmaz rahat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?