2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Canım zaten şöyle;sen buradan tüm evraklarını ikinizden birinizin bağlı olduğu belediyenin nikah dairesine götürüyosun onlar evraklarını alıp sana izin belgesi veriyolar.O belgeyle heryerde evlenebiliyosun. Mesela senin Ankara da olacak nikahın, oradaki belediyeye götürüyosun, o sana gününü ve saatini istediğin şekilde ayarlıyor.Bence iki ay kala en stresli olduğunuz zamana bırakmayın şimdiden izin kağıdınızı alın. Kafanız rahat olur..

bu tarz sitelerin tek avantajı gezip aldıklarınızı taşımak zorunda kalmıyorsunuz yoksa fiyat avantajları hiç yok. Hatta bir ara limangoda akay gelinlik vardı çok ucuza hatırlarsanız o günde benim Akay da gelinlik randevum vardı, sormuştum nasıl o fiyata veriyorsunuz diye, bana şöyle açıkladılar; bu siteye özel imalat yaptık kendi gelinliklerimizden değildi dediler yani aslında ucuz kumaşla falan 3-4 model eklemişler Akay falan kalitesinde değil!!! Ben sadece hepsiburada.com dan alıyorum o da taşımak istemediğim büyük eşyaları eve teslim gelsin diye. Burada fiyatlar uygun, araştırıyorum mesela eminönüne gitsemde aynı fiyat olan şeyler var ama eminönüne git gel kargo parasına eşdeğer oluyor, bir de üstüne kocaman atıyorum bornoz aile setini veya el süpürgesini taşımak istemiyorsun falan. Ama tekstil, ayakkabı, fincan, havlu... falan gibi şeyleri hiç almayın derim...Hem mağazadan alınca değiştirme şansın, taksit imkanın oluyor.

ama en sonunda memur ayarlamak için Ankara'ya gidiyoruz değil mi? neyse dediğin doğru en azından izin belgemizi almış olalım, ben beyfendiye bastırayım biraz:) çok acelecisin diyor, hatta geçen gün ben görmedim memurun geç geldiği düğün sen gördün mü falan dedi...sizlerin yazdıklarınızdan sonra görmedim ama duydum bak oluyormuş falan diyeyim:)

bugün ankara da hava çok kapalı ve sıkıcıııı offf bahar gelsin yaz gelsin yaaaaa hiç sevmiorum kışııı (((

Tüm yaz boyu hadi kış gelsin 2012 gelsin die bekledim
şimdide bahar gelsin hemen die dua ediyorm bende canım
ankara kışın hep gri....

hayirli olsun canim...bizimde 23 hazirann ayni durum bizdede oldu 9 da gelicek memurrr o boslukta cikis ilk dans falan derken gecirmemiz lazim zamani
aynen cnmm bi şekilde geçicek :)

acaba batıkent gimsada da varmıdır cnm ya
nasılsınız arkadaşlar ;

2012 yılına girdik artık düğün - nikah günleriniz yaklaşıyor

evet speedy 2012 geldi zaman akıp geçse su gibi de yuvalarımızı kursak

Evet ya olsun bitsin kafan rahatlasın :) Bu arada gelinliğini Akay'dan mı alıyorsun ?

bende 28 nisanda bütün hafta Ankarada hava güzel olsun diye dua ediyorum:) çok soğuk memleketiniz var ya:)

:))) 28 Nisan da güzel olsun ki sonraki hafta da güzel olsun bnm düğünüm de o zamannnn
çok ılık olmaz ama keskin bi soğuk da olmaz asıl önemli olan yağmur olmasınn yeterrrrrrrrrr :))))))))

merhaba kızlar bgün nasılsınız?? buhavalar değişmedikçe benim de ruha halim değişmiycek galiba. içimden hiçbşey yapmak gelmiyo(

Evet ya olsun bitsin kafan rahatlasın :) Bu arada gelinliğini Akay'dan mı alıyorsun ?

yok Akay dan beğenemedim çok ağırdı gelinlikler, yani gerçek manada ağırdı, model olarak değilde. Aysıra dan aldım, provalara şubatta başlayacağız. Fiyat olarakda Akay dan makuldü.

:))) 28 Nisan da güzel olsun ki sonraki hafta da güzel olsun bnm düğünüm de o zamannnn
çok ılık olmaz ama keskin bi soğuk da olmaz asıl önemli olan yağmur olmasınn yeterrrrrrrrrr :))))))))

geçen sene nisan son haftalarda kar yapıyor demişti kayınvalidem telefonda, ondan korkum inşallah bu sene erkenden bahar gelsin Ankaraya, düğünlerimizde rahat edelim:)

Ya evet bende merak ettim, bu hafta sonu kesinleştireceğim. Akaydan alıcam ben büyük ihtimalle.

bende gelinligimi akayda aldimm almadan once 10 model denedim hemen hemenn ve hepsindee o kadar cok rahat ettimkii anlatamamm baska yerlerdede denemistimm rahat edememistimm aldigim gelinlikdee inanilmaz rahat:)

bende akaydan aldım canım benim de tüm aksesuarlar dahildi gelinlikler çok ta ağır gelmedi bana. hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla giy inşallah:)

bende gelinligimi akayda aldimm almadan once 10 model denedim hemen hemenn ve hepsindee o kadar cok rahat ettimkii anlatamamm baska yerlerdede denemistimm rahat edememistimm aldigim gelinlikdee inanilmaz rahat:)
Ya ne biliyim bende bir sürü gelinlikçi gezdim Akay'daki içime sindi. Fiyat konusu biraz geriyor beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…