- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.501
[ı][sıze=2]selam kızlar of biz hala düğün salonunu ayarlayamadık yaa[/sıze][/ı]
Ayarlsrsınız stres yapma hiçç :))
Sen hangi şehiirdeydin??
İstanbul Canım gerçi 9 ay var daha of birden geçse şu zaman süper olucak
28 nisan da.
Bir gelinimiz daha mı oldu :))))))
nereden geliosun ankara ya??
Düğünün ne zaman?? :))
19 mayıs
balıkesir
Belediye de ikah olacak sadece.
eminim beğenirsin. 2-3 hafta öncesi yeterli olacaktır ama ben şimdiden bahsederim bir de fiyat alırım senin için en azından 3 aşaı 5 yukarı fiyat konsunda bir fikrin olmuş olur.
yaa evet en güzel tarafı o olucak 2 saç 2 makyaj bi sürü fotografff :)))))))
Etiler de gittim 2 düğüne gayet güzeldi hizmet de iyiydi çok kibardılar müzik de iyiydi. tabi oranın orkestrası mıydı gittiim düğünlerin sahipleri kendilerimi ayarlamışlardı orasını bilmiorum ama Hiç şüphen olmasın memnun kalacaından eminim içini ferah tutabilrsin yer konusunda
Biz ank da yenimahalle belediyesinden ayarladık 200 tl nikah işlemleri için verdik. 68 tl de memur için ve pul ücreti dediler. 268 oldu toplamda yani. belediyeye göre değişiyor mu inan hiç bilmiyorum :S Memur dışarıya getirtme sanırım 200 ün içinde. extradan bişi sölemediler bize çünkü.
:) canım bizim düğün gölbaşında akalında olucak ya nikah işlemleri için gölbaşı belediyesine mi başvurmamız gerekiyor. bide bu bağlı olduğun belediyeden izin alma işini anlamadım hiç. o nası olcak biliyomusun?? ben bursadayım nişanlım ank keçiören belediyesine bağlı.
sizinki biraz farklı bir durum ama ben benim öğrendiğimi yazayım. Bizim ikimizinde ikametgahı istanbul, nikah/düğün ankarada olacak. Bugün belediyeyi aradım sordum, ikimizden birisinin bağlı olduğumuz belediyeden başvurmamız gerekiyormuş ve onlar nakil kağıdı veriyorlarmış 30 tl karşılığı, sonra ankaradan da düğün yerinin bağlı olduğu belediyeye gidip başvurumuzu tamamlıyormuşuz. Sizin nişanlınız zaten ankara keçiörendeyse direkt ordan başvurmanız gerekir çünkü sadece bağlı olduğunuza gidip başvurabiliyorsunuz ama sonra gölbaşına naklettirirler mi yoksa aynı şehirdesiniz diye gerek olmaz mı bilemiyorum. Bence aynı şehirde nakle gerek olmaz diye düşünüyorum.
selam kızlr bızım dugun 26 agustos 2012 cok heycanlıyım ve daha cok eeksıgım varr kolay gelsın hepınıze mutluluklar dılıyorumm
:) canım bizim düğün gölbaşında akalında olucak ya nikah işlemleri için gölbaşı belediyesine mi başvurmamız gerekiyor. bide bu bağlı olduğun belediyeden izin alma işini anlamadım hiç. o nası olcak biliyomusun?? ben bursadayım nişanlım ank keçiören belediyesine bağlı.
selam kızlr bızım dugun 26 agustos 2012 cok heycanlıyım ve daha cok eeksıgım varr kolay gelsın hepınıze mutluluklar dılıyorumm
ay canım çok saoll bi fiyat alırsan çok memnun olurum gerçekten haberlerini bekliyorumm dört gözle:))
gelincikler nasılsınz
çok katılamıyorum muhabbetlerinize
hafta sonu sınavım var
dualarınızı eksik etmeyin nolur
sınav üstü çok kötü grip oldum çok stresliyim
ptesi görüşmek üzere hepinizi çok öptüm...
gelincikler nasılsınz
çok katılamıyorum muhabbetlerinize
hafta sonu sınavım var
dualarınızı eksik etmeyin nolur
sınav üstü çok kötü grip oldum çok stresliyim
ptesi görüşmek üzere hepinizi çok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?