2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlarr bu benim gelinliğim ölçülerimi vermeye gittiğimde tekrar giydim. tabi daha kol olcak ve bu gelinlik üstüme büyük iğneler ile tutturdular. ve bi numara daha büyük tarlatan kullanıcam.. fikirlerinizi merak ettim..

ben de diktirmek istiyorum ama cok riskli,ya istediyim gibi olmazsa diye korkuyorum, fiyati ne kadar oldu sora bilirmiyim?

çook güzel olmuşşş :)))))))))))

teşekkür ederim canım:))
mysmile akayın garantisi ile çekincelerim ortadan kalktı benimde. indirim vardı ben gittiğimde herşeyiyle 2000tl ye aldık canm. 2tane duak hazırlanıcak yine kenarları aynı dantelden biri uzun biri de orta uzunlukta. benim iki düğünüm olcak inş ozaman nikahta uzun olanı takmayı düşünüyorum ve nikahtan sonra değiştiririm diyorum ama bakalım kısmet:)

Son düzenleme:

teşekkür ederim canm abartyı fazla sevmyorum ben biraz sadeciyim galiba :))

Benim gelinliğimde çok sade dantelin üstünü işlemiş gelinlikcim bana sormadan.. Neden yaptın diye biraz sitem ettim hatta.. Neyse ki çok abartmamış. Sadeliği uzun duvakla
tamamlayacağım:)

bence de gelinliğin çok şık, sade ve bende böyle şık ve sade gelinlikleri seviyorum. Sadece merak ettim, duvağını örnek olsun diye mi tepeden taktılar tek kat? Ben dantel duvakta tek kat takılıp omuzlara düşecekse topuz altından takılmasını tercih ediyorum.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz su siralarr yogunuzz almanyadan kuzenim geldii subatta dugunuu varr hazirlik asamasindayiz kosusturma icindeyizzz ... ona hazirlik yapilirken ben heycanlaniyorum sanki benim hazirligim gibi :0 ama az kaldi sukurler olsunn :) sizler nasilsiniz napiyorsunuz... hazirliklar nasil gidiyor bakalimm.. bu baahar nerelerde yaaaa

teşekkür ederim canm :) çok mutlu oldum güzel yorumlarınızla. duvağı öylesine taktılar canım duvakla da görülsün diye bende topuz altından takılmasını tercih ediyorum.

çok çok beğendim bende abartıdan uzak olmayı tercih edenlerdenim altına biraz daha kabarık tarlatan bencede güzel olucaktır. bindallı ne renk düşünüyorsun

çok çok beğendim bende abartıdan uzak olmayı tercih edenlerdenim altına biraz daha kabarık tarlatan bencede güzel olucaktır. bindallı ne renk düşünüyorsun

çok çok teşekkür ederim canım saol:) bindallım hazır benim canım oda kırmızı farklı bi renk düşünmedim..

ebrucummm çok şanslısın sana da bi ön prova oluyo bu hazırlıklar negüzel :)) valla buara hazırlıklar duraklamada marttan sonra bi hız kazanıcak inş bakalım..

kızlar dua eden iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim
sınavların yükünü de attım sırtımdan

merhaba kızlaaaar bende 2012 gelini olucam inşlh :)) 31 ağustosta düğün, 1 eylüldede nikahım var :)) zaman hiç geçmiyor gibi gelio bana, sizede öyle geliyormu ki :)) hepinize mutluluklar diliyorum :)

merhaba kızlaaaar bende 2012 gelini olucam inşlh :)) 31 ağustosta düğün, 1 eylüldede nikahım var :)) zaman hiç geçmiyor gibi gelio bana, sizede öyle geliyormu ki :)) hepinize mutluluklar diliyorum :)

çağla22 mle aynı gnde evleniyosun bende 1 eylülde nikah 8 eylülde düğün

selammmmm kizlarrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poffffff cok SIKICI gunler yaaaaaa haziran ayi gelsin artikkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…