- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.541
Ben de pazar günü aldım gelinlikçiğimiii çok mutluyumm
kızlar temmz 7 temmuz 14 olmak uzere ıkı tane dugunum war... :) az kaldı yaa yasasınnnnnn........sevdıgıme gıdıyorum aglamıycam hıc
meraba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum bende 23.06.2012 de ewleniyorum ebrum gibi :))) eee nası gidiyo hazırlıklarınız benm al al bitmiyo yaa aldıkça eksik çıkıyosizde de öyle mi?
canmmmm hayirliii olsunnnn demekk sende 23 haziranda evlennen arasina girdinn :)))))))))))))))))))) hadi bakalim hayirlisi hazirliklar nasil gdiyorr.. aynen al al bitmiyoo bi suru eksikler var.dugun nerde olcak /
ewet cnm bende yaa off ama günler bitürlü geçmiyo havuz başı bidüğün olcak bizimkisi kınayıda 22 sinde akşam bicafe ayarladık orda yapcaz sizinki nası olcak? bu arada ew alışwerişine kimleri götürmek lazım yaa yanımızda yada götürmek gerekir mi :S Offf .. biz daha mobilyaları falan almadık eksiklerimiz çok.
hhayirlisi canim.. benim dugnde kir dugunu olcakk... ev alisverisi derken kucuk esyalarmi buyuk mobilya icin mi ? ikisindede kimse olmazsin kocisinle beraber al :) daha kafan rahat olurr bence tatlim ben ole yapiyorum
Hayırlı olsuunnnnn :)Ben de pazar günü aldım gelinlikçiğimiii çok mutluyumm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınızz kızlarrr?????
merhaba canımm iyi diyelim iyi olsun havaya göre ruh halim de değişiyo:) sen napıyosun hazırlıklar ne aşamada.. nerden beğendin gelinliğini :)
aa bursada nereyi tuttunuz merak ettim :)) valla bizde balayı otelimize karar verdik yarın ayarlıycaz kısmetse. bizde voyage belek te karar kıldık inş güzel günler geçirirz:)) başkada bi hazırlık yok valla marttan sonra hızlanıcak inş :)
ben henüz almadım 1500 e fln geliyor duvağıyla baya indirim var şu an aysira da madeller de güzel gerçekten internete koymuolarmış tüm modelleri çalınmasın die :s foto da çektirmiolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?