2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar temmz 7 temmuz 14 olmak uzere ıkı tane dugunum war... :) az kaldı yaa yasasınnnnnn........sevdıgıme gıdıyorum aglamıycam hıc

kizlar yaaaa ben cok degisik bindalli giyinmek istiyorum alisilmisin disinda bisey olsun istiyorumm ama bulamiyorumm pofff cok islemesii olsun agir bisey olsun basit durmasinnn cunku tek onu giyincem ikinci bi abiye giyinmek istemiyorumm..

meraba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum bende 23.06.2012 de ewleniyorum ebrum gibi :))) eee nası gidiyo hazırlıklarınız benm al al bitmiyo yaa aldıkça eksik çıkıyo sizde de öyle mi?

meraba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum bende 23.06.2012 de ewleniyorum ebrum gibi :))) eee nası gidiyo hazırlıklarınız benm al al bitmiyo yaa aldıkça eksik çıkıyo sizde de öyle mi?

canmmmm hayirliii olsunnnn demekk sende 23 haziranda evlennen arasina girdinn :)))))))))))))))))))) hadi bakalim hayirlisi hazirliklar nasil gdiyorr.. aynen al al bitmiyoo bi suru eksikler var.dugun nerde olcak /

canmmmm hayirliii olsunnnn demekk sende 23 haziranda evlennen arasina girdinn :)))))))))))))))))))) hadi bakalim hayirlisi hazirliklar nasil gdiyorr.. aynen al al bitmiyoo bi suru eksikler var.dugun nerde olcak /

ewet cnm bende yaa off ama günler bitürlü geçmiyo havuz başı bidüğün olcak bizimkisi kınayıda 22 sinde akşam bicafe ayarladık orda yapcaz sizinki nası olcak? bu arada ew alışwerişine kimleri götürmek lazım yaa yanımızda yada götürmek gerekir mi :S Offf .. biz daha mobilyaları falan almadık eksiklerimiz çok.

hhayirlisi canim.. benim dugnde kir dugunu olcakk... ev alisverisi derken kucuk esyalarmi buyuk mobilya icin mi ? ikisindede kimse olmazsin kocisinle beraber al :) daha kafan rahat olurr bence tatlim ben ole yapiyorum

hhayirlisi canim.. benim dugnde kir dugunu olcakk... ev alisverisi derken kucuk esyalarmi buyuk mobilya icin mi ? ikisindede kimse olmazsin kocisinle beraber al :) daha kafan rahat olurr bence tatlim ben ole yapiyorum

küçük değil mesela büyük mobilyalar yada işte ewlenmeden önce kıza alınan kıyafet gelinlik vs. şeylerde yani yanımızda biri olsun istemiyorum ama götürmezsekte alınırlar mı acaba yaa offf onun annesi bende gelcem falan demedi mi hiç?

merhaba canımm iyi diyelim iyi olsun havaya göre ruh halim de değişiyo:) sen napıyosun hazırlıklar ne aşamada.. nerden beğendin gelinliğini :)

evet yaa bu havalar çok etkilio insanııı...
Hazırlıklar iyi yaa balayı otelimize rezervasyonumuzu yapttırdık cornelia diamond oldu :)))
bursa daki düğün için de yer tutuldu
ank daki zaten ayarlanmıştı
gelinlik de aysiradan beğendim çok sade hoş bi model internet istesinde bulamadım yoksa koycaktım :S
ama karar veremedim işte bi pronaviasda da beendiim 2-3 model var onlara bakayım diorum :))))
sen napıosun ??? nasıl gidiyor???

aa bursada nereyi tuttunuz merak ettim :)) valla bizde balayı otelimize karar verdik yarın ayarlıycaz kısmetse. bizde voyage belek te karar kıldık inş güzel günler geçirirz:)) başkada bi hazırlık yok valla marttan sonra hızlanıcak inş :)

Karlıtepe majestic salonunu tutmuşlar bnm sölediim yerlere bakmamışlar bile :s ama oraya da güzel dioalr öle çok kötü bi yer diilmiş sen bilio musun orayı ???
voyage belek de çook güzel biz ikisi arasında kararsız kaldık zaten sonra dedik en başta cornelia istioduk orası olsun :))
inş hepimizin güzel geçerrr

ben henüz almadım 1500 e fln geliyor duvağıyla baya indirim var şu an aysira da madeller de güzel gerçekten internete koymuolarmış tüm modelleri çalınmasın die :s foto da çektirmiolar.

ben henüz almadım 1500 e fln geliyor duvağıyla baya indirim var şu an aysira da madeller de güzel gerçekten internete koymuolarmış tüm modelleri çalınmasın die :s foto da çektirmiolar.

seninkinin çok iyiymiş fiyatı... satılık mı? model nasıl, kabarık, taşlı/taşsız, dantel?...benimki duvakla 2000 e geliyor, önü dantel inci işlemeli sade arkası tül, duvakta kenarları dantel inci işlemeli yine. Gelinlik 1900 gibi duvak 100e geliyor. Kiralamada gelinlikte 110 tl azalıyor o kadarcık. Kiralasam mı diyorum bir yandan sonra kuru temizleme, sakla falan uğraşmayayım, bir yandan da alsam mı bilemedim. Sizler ne yapacaksınız?

heee bir de dün dolaşırken inci küpe aldım, sonrada 3 ay var daha küpen eksik kalacaktı sanki diye söylendim kendi kendime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…