- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.201
a.s canim nasilsin ????
canim baktim resimlerine. tabi tam bi bilgi almak icin gidip görüsmek gerekiyor. ben su sis gibi bisey cikariyorlar ya hic sevmiyorum onu ya :)))
nisanlima sorucam bakalim biliyor mu salonu. siz nereyi dusnuuyorsunuz ebrumm?
iyi tatlim hava sicakk disari cikilmioooimmm cnm seni sormalı sen nasılsın
benim hic bi fikrim yok canim ya...hic konusulmadi para olaylari falan yani limit ne ne kadarlik bisey bakicaz bisey yok ortada. ben kendi kendime öyle bakiniyorum
nisanlima gösterdim simdi tuzludur diyor nasil biyer tutacaklarsa cok merak ediyorum yani o tuzlu bu tuzlu uuuf...
bizim burda spor salonlari tutulur ve icinde hicbisey yoktur ekstra yemek, alkol vs vardir ve 10 bin euroya cikar dügün...zaten cogu takilan paralardan da cikiyor...burda 4 bin lira olunca tuzlu oluo anlamadim bisey
ya ben onu kabul etmiyorum...ben kabul etsem ailem hayatta kabul etmez. biz kac kisi kalkip burdan borc yapip oraya gidecegiz. yine kinami bile orda yapmak zorundayim onlar vize alamiyor diye....hep akrabalarimdan uzakta olacak herseyim bari güzel olsun istiyorum. bi erkek evlat yetistiriyorsun insan ona göre yatirim yapar...hem 4 bin 5 bin cogu takilan paralardan cikar ki...valla morelim cok bozuluyor böyle. bide duzgun is de bulamadi zaten ne sigortasi var ne biseysi valla bu gidisle 2013 olur
günaydın kızzlaarrr!!! Bugün 13 saat uyudum ve 3 haftnın yorgunlugunu attım sonunda ustumdenuyumak çoookkkk güzelllll bişşiiiiii
canimmmm nASILSINN KAC gundur yoksun bende dusunuordum kesin kocislerr denize gitmistir diyee :) dinlenmene sevindim tatlimmm ee napiyosun
burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))
ayyy çokk sevindimm canımm:))nasılsın??:2:
Denize dün gittik bebişiimmmkaç gündür acayip yoğundum tatlım ya giremedim bir türlü eve bile zor giriyorum desem yeri var düğünler falan iyi arttı napıım valla hep bıldıgın gıbı canımmmmm sen nasılsınnn??? Günler geçmek bilmiyor yaaa daha cok varrrrr
bende denize gitmek istiyom yuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offff:)))) iyim bende tatlimmm bunaldm cok yaa zamanda gecmek bilmio dedigin gibii
gidersin bebişim olmadııı ramazandan sonra gıdersınız havalar eylulde de boyle olacakmısramazan bır gelse 1 ay nasıl gececek anlamıcaz da az kaldı canım ya sonra da okullar acılacak zaten kıs gelcek gunler kısalacak vakit geçeceeekkkkk inşallaaaahhhhhhh :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?