- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.221
ayy insallah canimm yaa bugun neelerr yaptin baharr
baharcımmmm ceee ettn kaçtın kız
bugün butun gun evdeydım canım benım yattım valla sureklı :)) aksam da arkadasa gectım karsı komsumuza sonra kociş geldi vedalaşmaya gelmıs vedalaştık yıneeee:97: bugunler de gececek ınsallah... Sen neler yapın ebruuum?
offffffffffffffffffff offf bAharrr kocisimle bugun hicc konusamadimm :) ucustaydii simdide geldi otelde yorgunn cokk pek SIKMAKta istemedimm uyudu kocisimm
Ebrucummm ben yatıyorum artık bu aksam konusamadık dogru duzgun( hepsı lanet pc nın yuzunden oldu cok yavas yaaa... opuyorum kocaman canım yarın aksam gorusmek uzere kendıne ıı bakk..
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz size bi kac model taki seti gondericemm kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim
Eki Görüntüle 226737 Eki Görüntüle 226738 Eki Görüntüle 226740 Eki Görüntüle 226741 Eki Görüntüle 226743 Eki Görüntüle 226744 Eki Görüntüle 226745 Eki Görüntüle 226747 Eki Görüntüle 226748
fotograflari bugun cektim ama ppek net deiller gorebldiginiz kadar:)))) yorumlarinizi bekiommmm
canımm bence en alttaki güzel duruyo:))ama suda var ışık kötu oldugundan fazla belli olmuyooo oyusden bu:))
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz size bi kac model taki seti gondericemm kararsiz kaldim yardimci olursaniz sevinirim
Eki Görüntüle 226737 Eki Görüntüle 226738 Eki Görüntüle 226740 Eki Görüntüle 226741 Eki Görüntüle 226743 Eki Görüntüle 226744 Eki Görüntüle 226745 Eki Görüntüle 226747 Eki Görüntüle 226748
fotograflari bugun cektim ama ppek net deiller gorebldiginiz kadar:)))) yorumlarinizi bekiommmm
tatlım selam,siz erken başlamışsınız almaya ne güzel valla ben sol en alttakini beğendim,sarıyı pek sevmiyorum açıkçası tabi bu benim tercihim olurdu :)
biz de dün mobilyalara baktık kızlar tam son anda yetiştik kapatıyolarmış hoşumuza giden modeller oldu onları alıcaz sanırım düğün yerimize de karar verdik bakırköy spor vakfı tesislerinde yapıcaz kasım gibi de rezervasyonumuzu yaptırdıkmı rahatız :123:
ben evlenmeden boşanıciiiiiim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?